čtvrtek 27. června 2019

'Charlie's Angels' First Official TRAILER


ACH MŮJ BOŽE!!! Tohle jsem opravdu nečekala. Teda, čekala jsem, že vydají trailer, protože to včera oznámili jak na twitteru tak na instagramu... ale nečekala jsem, že mě to tak neskutečně nadchne. Trochu jsem myslela, že trailer zveřejní až někdy v létě, třeba v červenci nebo v srpnu, ale jsem fakt ráda, že jsem se mýlila. Byla jsem velkým fandou původních filmů s Cameron, Lucy a Drew, takže jsem patřila k těm, kteří se trochu báli se těšit, ale zároveň byli nadšení. A teď už vím, že tohle nadšení bylo naprosto oprávněné, protože podle tohohle prvního oficiálního traileru vypadají noví Charlieho Andílci naprosto skvěle! Absolutně jsem se tu zamilovala do Kristen. Ne, že bych ji doteď nemilovala, ale snad ještě víc než dřív :D Sabina působí jako role ušitá Kristen absolutně na míru, miluju tady její image, miluju ty vlasy, miluju všechny ty tváře, které nám jen v traileru ukazuje, takže se moc těším, co ukáže v celém filmu. A k tomu působí jako absolutní badass. Fakt se na to moc těším. Jediná nevýhoda toho, že se objevil trailer je to, že teď bude ještě těžší čekat až do listopadu, než film vyjde. Každopádně to vypadá naprosto skvěle, už jsem to viděla asi 15x. Kristen tam ukázala mnoho tváří, nemůžu se dočkat filmu. I zbylé dvě holky působí fakt skvěle a jsem nadšená z Patricka Stewarta, ale Kristen naprosto krade veškerou pozornost. Brilliant. Jinak teda díky filmu taky vznikla hodně zajímavá spolupráce, co se týče soundtracku, protože vznikla píseň ve spolupráci Miley Cyrus, Ariany Grande a Lany Del Rey, výsledek můžete slyšet částečně v traileru, ale jsem zvědavá na celou píseň a třeba i nějaký ten klip. No určitě koukněte, je to fakt bomba. Už v traileru jsou i lehké odkazy na starší filmy, konkrétně pak v té scéně s šatnou, což naprosto žeru. No prostě... paráda.
+ + + + + + +
OH MY FUCKING GOD!!! This came out of nothing! Well, not really, I knew it's coming since yesterday, but I didn't expect the trailer to pop up any time soon. The movie is coming out in November, so I expected the trailer in July maybe, but not today. It actually makes sense, but I just didn't expect it. Anyways. I am following Kristen since the first Twilight film came out, but I have to honestly say that I have never been this excited about her movie before. I have for you first official trailer to the new reboot of Charlie's Angels and I ABSOLUTELY LOVE IT. It is brilliant. I fell in love with Kristen's character right away. Sabina will be a freaking badass, she already is in the movie and I just feel it's going to be brilliant. I care deeply about the old movies with Drew, Lucy and Cameron, I loved those films, it used to be my biggest guilty pleasure when I was younger, so I am happy that it's Kristen who got to be in the reboot. I was worried about it, but it will be brilliant, I can feel it. Kristen will be brilliant, she looks so cute but badass at the same time. I absolutely adore her in this trailer, I cannot wait to see more. Ella and Naomi seem great too and I am also excited about Patrick Stewart, but Kristen is the one who steals the show completely. Interesting is also the song that is made by a colaboration of Miley Cyrus, Ariana Grande and Lana Del Rey, which is pretty powerful trio, as same as our three Angels.

4 komentáře:

  1. Panebože, to bude pecka ♥ Úplně dokonalý trailer a Kristen vypadala fakt úžasně tyjo ♥ Ty vlasy jí neskutečně sluší ♥♥ Achjo, teď to do toho listopadu fakt nevydržím   

    OdpovědětVymazat
  2. trailer som už videla na nejakej stránke a potešilo ma to čo si m v ňom videla, ja len držím papečky aby tak nedopadlo tak ako väčšina, trailer skvelý, nadupaný a film nič , teraz to tu nechcem pravdaže privolávať, prajem aby im to vyšlo, ja mám anjelikov tiež hrozné rada a videla som ich nespočetne veľakrát a už len preto aby to pokračovalo dobre aj naďalej

    OdpovědětVymazat
  3. já ty staré andílky znám také nazpamět a tohle mne hodně uchvátilo, moc se na ten film těším

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já dneska budu za průďu, trailer jsem si teď pustila podruhé s tím, že možná změním názor, ale bohužel se tak nestalo. Moc dobrý pocit z toho nemám. Holky pro mě nepředstavují takové dynamické trio se skvělou chemií jako předchozí Andílci (Cameron, Drew a Lucy) a nevím, ani ta Kristen mě tam moc nezaujala. Taky jsem trochu skeptická kvůli tomu, že celý film dostala na starost právě Elizabeth Banks. Stačilo mi, když režírovala dvojku "Pitch Perfect", který oproti jedničce kvalitou neskutečně klesl. Samozřejmě se na nové Andílky ze zvědavosti kouknu, ale asi na ně nepůjdu do kina. Uvidím, jestli při zhlédnutí celého filmu změním na celou věc názor, ale zatím z toho nějak odvázaná nejsem.

    OdpovědětVymazat