středa 6. prosince 2017

Gallery update 68.4: New stills photo from Lizzie + personal pics + info


Zrovna jsem si uvědomila, že jsou dneska 1. šesté narozeniny tohohle blogu. Nechápu, jak jsem na to vůbec mohla zapomenout. A to jsem na to myslela v listopadu, jak na to nesmím zapomenout a... zapomněla jsem. Téměř přesně před 6 dlouhými lety jsem se v záchvatu náhlého nápadu rozhodla založit tenhle blog. Nikdy bych netušila, že na něm zůstanu 6 dlouhých let, protože když jsem ho zakládala, myslela jsem, že ho po měsíci nechám plavat, ale nestalo se. Vím, že první narozeniny tohohle blogu z hlediska toho, jak dlouho je aktualizovaný, nejsou tak důležité, ale pro mě byly vždycky důležitější, než ty druhé. Vždycky pro mě byl důležitější ten den, kdy jsem se rozhodla tenhle blog založit. A proto nechápu, jak jsem na to mohla zapomenout. Ale je to tím, kolik se toho teď v mém životě dějě... Je to šílené. Každopádně! O narozeninách blogu ještě pár slov napíšu, nejspíš tedy až zítra, ale nemohla jsem si odpustit alespoň zmínku teď, když už jsem si vzpomněla. Teď ke Kristen, ať vám konečně napíšu zas nějaké novinky, protože jich Kristen zrovna teď má opět docela hodně. Třeba teď v tomhle momentě je na jedné Chanel akci. Tedy, teď už možná spíš na afterparty, těžko říct. Každopádně, novinka, o kterou mi teď jde, se týká Kristenina filmu Lizzie, ve kterém si vloni zahrála po boku Chloe Sevigny. O tomto filmu jsme toho dost dlouho moc nevěděli, už jsem pomalu přemýšlela, jestli se vůbec někdy něco objeví... no a objevilo. Ty nejlepší zprávy, jaké se vůbec objevit mohly! Film Lizzie bude mít totiž světovou premiéru na příštím filmovém festivalu v Sundance! Kristen je královnou Sundance, už tam byla tolikrát, že to snad ani nespočítám a jsem nadšená, že její vláda nekončí! Vloni tam byla jako režisérka, letos jako herečka a film Lizzie bude soutěžit v kategorii o nejlepší drama. Už se upřímně nemůžu dočkat. Společně s tímto oznámením byla zveřejněna i nová stillska, na které můžete vidět Kristen a Lizzie Borden, kterou hraje právě Chloé Sevigny. Ta zveřejnila v den oznámení o Sundance jednu fotku z natáčení filmu, na které je s ní právě naše Kristen a ještě se objevila fotka z natáčení od asistentky režiséra, Wendy. Všechny tyhle tři fotky pro vás teď mám. Upřímně se tedy osobníh fotek a dalších věcí nahrnula spousta, ale nechci to příliš mixovat a tak se můžete těšit snad v brzké budoucnosti na další články. Ankety potom zveřejním snad během zítřka. Zatím se mějte krásně! :)
+ + + + + + + +
I just realized it's first sixth birthday of this blog... Oh my God... How could I even forget? I know I am not here much lately and I am so sorry about that, but I even forgot this blogs anniversary? Like seriously? I know that the first birthday is not as important as the second one, but I actually always consideres December 6th the true beginning of this blog, because it was founded on this day, six years ago, I just started write actual articles later. I can't believe it's almost midnight and I remember this now, like... what the hell. Whatever. I will write article about that... But first things first. Kristen actually has some really exciting news. She is the Queen of Sundance Film Festival and her reign continues! It was officially announced, that the film "Lizzie" about Elizabeth Borden, that Kristen filmed preciesly one year ago, will premiere at Sundance Film Festival 2018 and will compete in the drama section! Which is exciting, because Kristen will be in Sundance again and we might also get a trailer for this movie, but most importantly, something is finally happening. I was afraid about the post-production, because there was a long silence. With the announcement, that this film will go to Sundance, was also pulished one new stills picture from the movie and Chloé Sevigny, who plays Lizzie Borden, published one personal picture from the set. Also one other picture showed up, where Kristen is with the assistant director Wendy and all these three photos I have for you right now. I also have some more pics, but those have to wait, I don't want this article to be too long. Kristen is also at one Chanel event right now in this moment, the pictures are coming up hopefully tomorrow, because I will have some time to save them and write. I will also try to publish the polls of the month, but I am not sure if I will make it. I am a bit fucked when it comes to time for writing articles, I am so sorry.
98e7f9672584973.jpg
3f0962663490193.jpg 6ee875672753873.jpg

3 komentáře:

  1. About this theme are actually solved several times.
    Watch out and do not flood
    here  is the weblink:  http://www.torremossenhoms.cat/top-academic-papers-writing-service/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ráda slyším, že se kolem tohoto filmu začne něco dít a bude na Sundance! Navíc když Sundance není za půl roku ale tak za měsíc Takže to mám radost :) Ta stillska je opravdu moc pěkná. Líbí se mi ten moment, který zachycuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem na film děsně zvědavá a už se těším, Kristen a Chloe v jednom filmu je jak splněný sen, vždycky jsem si říkala, že jsou si docela podobné, hlavně v chování a osobností, takže by bylo skvělé, kdyby je dali do filmu a ono se to vážně stalo!

    OdpovědětVymazat