středa 20. prosince 2017

Gallery update 68.6: The opening of 'Anton Yelchin: Provocative beauty" exhibit


Ahoj všichni. Po pár dnech se vám zase opět hlásím s nějakou tou novinkou, i když tahle novinka je taková... trochu smutná. Respektive spíš taková melancholická, řekla bych. Kristen se objevila na další akci minulý týden, no nešlo o žádnou přehlídku či nějakou filmovou premiéru, ale o otevření výstavy fotografií Antona Yelchina. Anton Yelchin byl herec, který zemřel před více než rokem ve věku 27 tragickou smrtí, kdy se mu odbrzdilo auto, které ho následně přimáčklo ke zdi garáže a způsobilo mu smrtelné zranění. Jeho tragická smrt nezasáhla pouze jeho rodiče a fanoušky, ale samozřejmě také jeho přátele a kolegy. I Kristen je jedním z lidí, kteří měli to štěstí s Antonem spolupracovat a to konkrétně na filmu Fierce People z roku 2005. Je to sice už více než 10 let, přesto se ale na natáčení tohoto filmu spřátelili a přestože si nebyli třeba tak blízcí jako s jinými lidmi, Kristen se jeho smrt samozřejmě také dotkla. Aby uctila jeho památku, rozhodla se navštívit slavnostní otevření výstavy jeho dosud neznámých fotografií. Výstava byla pojmenována "Provokativní krása" a jsou to tedy skutečně zajímavé fotky. Málokdo věděl, že kromě hercem byl Anton i fotografem. Pro jeho rodiče to musí být neskutečně těžké, nedovedu si představit, jak strašné musí být přijít o své dítě, k tomu ještě o své jediné dítě. Rodiče by neměli přežívat své děti, musí to být příšerné... Oni jsou ale neskutečně silní a hodně se zasazují o to, aby památka jejich syna zůstala živá. Starají se o to, aby nebyl zapomenut jeho odkaz. Ten bude žít nadále ve filmech, které natočil a v umění, které stvořil. Kromě Kristen se na výstavě objevili i další známí lidé, třeba Ashley Benson, se kterou se Kris v poslední době dost sblížila, nebo Bryce Dallas Howard, se kterou si Kris zahrála ve třetím díle Twilight ságy, Zatmění. S tou se dokonce i chvílemi zasmály, ale zároveň Bryce musela Kristen utěšovat ve slabé chvilce... Nedivím se, já bych se tam rozsypala a Kris je ještě tak hodně emoční člověk, že úplně chápu, že se jí to neneslo úplně lehce. Proto nečekejte žádné fotky plné úsměvů. Kris to jinak moc slušelo, měla moc pěkný outfit, takový typický pro Kris, když zrovna není na červeném koberci. No já už tenhle článek ukončím, protože už zase řvu. Milovala jsem Antona z těch nových Star Treků, ta jeho smrt i mě docela dostala... Antonovi rodiče také založili nadační fond s jeho jménem, o kterém si můžete víc přečíst zde, koho by to zajímalo.
+ + + + + + + +
The death of Anton Yelchin has influenced many people, not only his family and his fans, but also his friends and co-workers. Kristen herself was one of his friends and co-workers, the two of them were working together in a film called Fierce People in 2005. It is more than ten years they worked together, but they remained friends. Probably not as close friends as with some people but still, his death had to crush her as a lot of other people. Anton was only 27 at the time of his unexpected and tragic death last year. Kristen, as many others, went to an exhibit of Anton Yelchin's photographs. Not many people knew, that he wasn't only an actor, but also a photographer. His parents are trying really hard to keep the memory of him alive, his legacy lives on through his work. If you feel like Kristen looks sad in these pictures, she does, I just explained why. There was also a small Twilight reunion actually, because Bryce Dallas Howard went to this exhibit too, so these two had some time to catch up. Kristen also talked to Anton's parents and all that had to be pretty devastating. Kristen is very emotional person, so I believe it had to be really hard for her, but I am glad she went there to support Anton's family and to support his memory. I feel so sorry for his parents, it was their only child... parents should never live longer than their kids... There is nothing worse than loosing your child. I cannot even imagine what these two have to come through, but they are wonderful people who are really trying to focus on keeping the memory of Anton alive... I am crying so hard right now, I loved him from the new Star Trek movies, I just still cannot quite believe he died and it is already more than year.

069a16688191133.jpg d7cc6d688191463.jpg dc63b3688189583.jpg 8e1fe4687883253.jpg 438614688191973.jpg

4 komentáře:

  1. tak to je pravda, je ho obrovská škoda a to, že bol aj fotografom som nevedela takže je to pre mňa novinka, a je skvelé, že niečo také na jeho počesť usporiadali, len podľa tých kúskov čo je vidieť na fotkách je ten názov trefný , mno a Kris vyzerala skvelo a svoja, proste ona ako si to sama napísala

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi hodně líto, co se s Antonem stalo. Já jsem ho jako Čechova ve Star Treku naprosto zbožňovala ♥ No díky těmto, a mnoha dalším, filmům bude jeho památka žít dál ;) Ale říkám, je to nesmírná škoda. Teď jsem si třeba vzpomněla na Heatha Ledgera. Tomu bylo tuším o rok víc a taky svět kinematografie přišel o obrovský talent! Co se dá dělat, život prostě není peříčko. Ráda slyším, že Kristen byla jednou z těch, kdo přišel poctít jeho památku. Taky jsem nevěděla, že Anton fotil. Ty fotky jsou hodně zajímavé, ale není to úplně můj styl, abych byla upřímná. Pokud jde o look Kristen, tak je dělaný úplně do jejího stylu. Mně se vcelku líbí, až na ty ponožky Každopádně ta kožená bundička je parádní ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tot bolo veľmi smutné ale krásne si tento článok napísala ♥♥♥ Je krásne že sa na to Kristen zúčastnila a tak to si spomenula na svojho kamaráta. Outfit Kristen bol taktiež krásny aj keď sa mi veľmi nepáčili tie vykasané biele ponožky. No inak bola krásna.

    OdpovědětVymazat
  4. Anton byl úžasný herec. Nejvíc se mi tedy líbil ve Fright Night a obzvláště ve Star Treku, kdy na konci promítání Do neznáma se mi chtělo až brečet. Je ho fakt škoda.
    Jinak jsem vůbec teda netušila, že hrál i s Kristen, je od ní hezké, že se něčeho takového také zúčastnila :).

    OdpovědětVymazat