neděle 10. prosince 2017

Outfit duel no. 27

O víkendu jsem tu měla na návštěvě rodiče, takže jsem neměla úplně tak čas, jak jsem chtěla mít. Také tu přespávala kamarádka, který s námi jeden den jela na výlet a nakonec tu spala dvě noci a ne jen jednu, jak jsem původně myslela, takže jsem včera večer nakonec neměla čas psát, i když jsem to původně plánovala. No, každopádně ale píšu teď. Mám pro vás konečně alespoň jednu z anket tohoto měsíce. Tentokrát začnu duelem outfitů. Vím, že už je 10. prosince, ale ten čas je zkrátka neúprosný. Vybrala jsem dva z těch novějších outfitů a jsem zvědavá, který vyberete. První z nich pochází z premiéry Come Swim v Los Angeles, na kterou Kristen měla na sobě kombinaci kalhot značky Zuhair Murad a crop-topu od značky Murmur. Tenhle outfit jsem si naprosto zamilovala, ale moc se mi líbí i druhý, který jsem do duelu vybrala a tak jsem zvědavá, který vyberete. Ten pochází z filmové benefice MoMA, na které byla oceněna za své dílo Julianne Moore a kam ji Kristen přišla podpořit. Na sobě měla ten večer v podstatě vše od Chanelu, ale i přesto vypadala naprosto skvěle, tak jsem fakt zvědavá, co vyberete.
+ + + + + +
I had my parents here during the weekend, so I didn't quite have the time I kind of wanted to have. My friend was also here, sleeping over two nights and not just one, so I couldn't write yesterday as I wanted originally, but I am writing now. I have for you today at least one of the month's polls. I know, it's already December 10, but I really just didn't have any time to write. I have decided this time to choose two recent outfits and I am really curious, which one are you going to choose. The first one is from Come Swim Los Angeles premiere last month, when Kristen wore a combination of pink pants by Zuhair Murad and crop-top from Murmur and I completely loved this outfit, as I did the second one, that Kristen wore on the occasion of honoring Julianne Moore at MoMA Film Benefit few weeks ago. Most of this outfit is Chanel, but I also liked it a lot... So the choice is yours and let me know.


A vítězem minulého kola se staly šaty č. 2 z premiéry 1. části Breaking Dawn.
+ + + + + +
And the winner of last round is the second dress, from Breaking Dawn - part 1 premiere in Los Angeles.


8 komentářů:

  1. Ráda slyším, že sis to tak užila a že za tebou rodiče a kamarádka přijeli :) K anketě - tohle kolo bylo hodně těsné, protože oba dva outfity se mi fakt moc líbí :) Nakonec jsem hlasovala pro dvojku ♥

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je v poriadku, aspoň si si ich užila trochu a videla ich , mno a ako stále sa rozhodujem ktorý je lepší a stále neviem ktoré vybrať, ako páči sa mi naozaj v oboch prípadoch ale nakoniec som sa rozhodla preeeeeeee prvý outfit

    OdpovědětVymazat
  3. UUUU tak to bylo těžké, nakonec jsem vybrala dvojku ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Oba outfity se mi velmi líbí, ale na tom prvním se mi děsně líbí ty růžové kalhoty, takže ten první outfit vyhrál :)

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě 2.outfit. Ty růžové kalhoty se mi moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Jako oba dva mi připadají lehce ujetý, ale asi číslo 1 nakonec teda.. I když nemám ráda růžovou, celkově se mi fotka číslo jedna líbí nějak víc..

    OdpovědětVymazat
  7. Hlasuju pro 1. Moc jí to sluší, takové barvy se u ní moc nevidí.

    OdpovědětVymazat