sobota 2. listopadu 2019

Kristen on The Tonight Show with Jimmy Fallon (October 31)


Ahoj. Takže... Mám takovou krizovku trochu, co se blogu týče. Ani ne ohledně toho, že bych nechtěla nic přidávat, ale spíš proto, že mi všechny moje galerie serou na hlavu. Poté, co jsem přišla o galerii na sosugary na druhém blogu to teď vypadá, že dost možná přijdu i o tu na tomhle blogu, co mám u FFH. Respektive takhle, možná ne, stačí, když si nějak přesunu doménu a zaplatím asi 5 dolarů za rok nebo tak něco, ale popravdě? Já jsem vlastně vůbec nepochopila, jak to mám udělat, to zaprvé. A zadruhé si teda nejsem jistá, jestli chci někam vkládat svoje platební údaje, když pořádně nevím, kde to skončí. Nevím no, musím to ještě promyslet. Já jsem to tedy vůbec nepochopila, co mám vlastně teď dělat, já tomu teda moc ještě nevěnovala čas, protože jsem ho neměla, ale zrovna si vyměňuju emaily s nějakým supportem FFH, tak se možná dozvím víc. Rozhodla jsem se to prozatím neřešit, je toho totiž nějak hodně jiného, co řešit musím, ale mám čas jen do prosince, tak to hlavně nesmim posrat a musim to nějak do té doby vyřešit no. Každopádně mě vyděsila Nicol článkem, který zmiňoval i postupný rozpad blogu... Tak jsem se rozhodla, že si zazálohuju všechny důležité články, abych se když tak mohla přesunout někam jinam... nebo minimálně, abych měla nějaké střípky ze svého života, protože je to přeci jen skoro 8 let mýho života, co jsem tady strávila, je tu spousta cenných informací o mě, které jsem třeba už dávno zapomněla a o to nechci přijít. Ale je to 2164 článků, které musím projít, takže to asi bude trochu trvat. No nic, trochu veselejší téma.

Kristen dneska večer hostuje Saturday Night Live a já se na to nehorázně těším. Videa ale budou k dispozici až zítra, takže dnes se budu věnovat jinému tématu. Kristen je celý týden v New Yorku a díky tomu si i našla čas na Jimmyho Fallona a jeho Tonight Show, aby tam propagovala jak SNL, tak Charlieho Andílky. Vzhledem k tomu, že tento díl vysílali 31. října, tak to byl takový trochu Halloweensky laděný díl, i díky tomu, že Kristen přišla na rozhovor ve svém Halloweenském kostýmu. Byla za mrtvého baseballistu, ale jak vysvětluje, není to tak snadné. Její aktuální přítelkyně Dylan šla totiž za mrtvou roztleskávačku a jak říká v rozhovoru, reprezentují tím irelevantní stereotypní genderové role, které jsou mrtvé. Čímž chtěla udělat jakýsi statement, který já hrozně moc podporuju, že prostě ty genderové stereotypy jsou špatné a v dnešní době už nemají tak silné slovo ve společnosti, ale teda diváci na to nějak moc nereagovali... Což nechápu. Oni obecně moc nereagovali, nevím, bylo takové divné publikum. Kristen se každopádně rozmluvila o Halloweenu, o tom, jak ho prožívá, že ráda chodí za upíra, což vzhledem k Twilight je takové poměrně paradoxní :D Mluví též o tom, že to jeden rok s výzdobou trochu přepískla a že si přišli stěžovat sousedi s malýma dětma :D To mě hodně pobavilo. V prvním videu pak ještě zmiňují SNL a rok 2017, kdy tam Kris byla poprvé a tenhdy klela v přímém přenosu. Což se snad tentokrát nestane, to už by si jí tam asi nepozvali :D V druhé části rozhovoru potom mluví o Charlieho Andílcích, o tom, jakou má vlastně ten film premisu, o práci s Elizabeth Banks a tak dále. V posledním videu tedy Kristen obměnila outfit. Respektive to se možná natáčelo jiný den, tak měla na sobě něco jiného, nevím. Ten kostýmek se mi ale moc líbí, je taky takový halloweenský s těmi smajlíky na něm a úplně žeru Kristeniny vlasy <3 Tentokrát hráli soutěž alá pictomania, kdy malovali, ale v rámci virtuální reality a bylo to poměrně zábavné. Kristen hrála v týmu s Jimmym a proti němu stáli Gaten Matarazzo (Stranger Things? I guess...) a Tariq Trotter. No určitě se koukněte, stojí to za to :) A zítra se těšte na SNL :)
+ + + + + +
So... here is the thing. Am I really losing my gallery? AGAIN? I don't know if it happened to you, but I was sent an e-mail from FFH, where I have my gallery and it says that they are changing the rules and that you will have to pay for it from now on. I honestly don't really have a problem with paying a few dollars a month for it, but what I don't understand, is how. I don't understand it at all... So now I am in contact with someone from support and that person told me basically, that I can still use it for free but I have to pay for the transfer to another server. So I am a bit confused.. We will see. I will keep you posted, but they will begin with deleting accounts in December, so I hope it will be sorted out by then. Anyways. I have read an article at Nicol's site about the slow demise of blog.cz, so I am kind of sad right now, because I am not ready to give up this blog... and I really hope the possible problems in the future are long in the future and that I will be the one, who decides to quit and not the domain I am using. I am definitely starting to back up all the important articles, so that I never lose them. This blog is like a diary, it contains so much of my life. But it is 2164 articles, so it will take a while. I don't know, it just makes me sad. I hope that they will answer me soon. I will let you know. But after the loss of Sophie Turner fan's gallery, this is another hit to my guts. It just makes me sad.

Anyway, I have for you something a bit happier right now. Kristen is hosting SNL tonight and I honestly cannot wait. But first, I have for you something else. She was one of the guests on The Tonight Show with Jimmy Fallon on Thursday and I have for you the interview with her and a video of a game, they played together. In the first video, she is talking about Halloween, since it aired on Halloween and she also dressed up as a dead baseball player. She talks about the meaning of the costume, that she and her girlfriend (who went as a dead cheerleader) are dressed as irrelevant stereotypical gender roles, that are dead. Which is super cool in my opinion, but none of the audience seem to appreciate it. Weird. She also talks about how she decorates her house and tells a story about her neighbours complaining. She also mentions her first time as an SNL host and about the F-bomb she said during the live monologue. In the second video, she talks about Charlie's Angels, of course, and she brought a clip with her too, with her, Ella Balinska and Patrick Stewart in it and I love it. The last video is a game they played. She played with Jimmy against Gaten Matarazzo and Tariq Trotter. It is quite funny. There are better games than this, but I like it. Kristen looked amazing. She was wearing a pretty cute suit with smiley-emoji's all over it. And I love her hair there, it's amazing. I wish the interview and the game were longer, but I can't have everything, can I right? Well check it out, it's definitely worth it and next up: SNL tonight! I can't wait.





1 komentář:

  1. Štve mě, jak se poslední dobou tolik věcí sere :/ Blog mě stále hrozně baví a nechci končit, takže doufám, že jde jen o nějaký "hoax". Mně by asi ani nevadilo, že bych o všechno přišla, přeci jen strašná hromada článků u mě na blogu jsou kraviny typu řetězáčky, bleskovky, apod., ale spíš to, že jsem na ten blog tak zvyklá, přeci jen 11 let není chvilka, a nevím, jestli bych dokázala fungovat na jiné doméně... S FFH nás teda taky pěkně vydrbali, ale zase mě to příliš nepřekvapuje. Já bych jim možná i těch 5 dolarů za rok dala, ale cítím to úplně stejně jako ty, nechce se mi něco posílat do zahraničí, když s tím nemám vůbec žádnou zkušenost. Navíc v mé galerii ty fotky zase nemají takový počet zhlédnutí, aby mi to za to stálo. Pokud teda od nich něco zjistíš, tak budu ráda, když dáš tady nebo třeba do zpráv na Insta vědět, jak to teda plánují dál udělat :/
    Z videí jsem teda viděla jen to první, ale musím říct, že jsem se hodně bavila Jednak Kristen vypadala fakt parádně a taky se mi hrozně líbí ta "message". Při prvním pohledu by mě zrovna tohle nenapadlo, ale když to vysvětlí, tak to dává vcelku smysl :) Na SNL jsem taky zvědavá a doufám, že se povede a napsali pro ni vtipné skeče - její první hostovací epizoda se totiž hned zařadila mezi mé nejoblíbenější epizody SNL :) A taky jsem se smála nad tím, jak o Halloweenu "bojovala" se sousedy, hlavně pobavila "dobře, tu mrtvolu odstraním, ale postel zůstane" Asi ještě dneska kouknu na to poslední video, když je tam můj oblíbenec Dustin ze Stranger Things
    PS: Ještě ti chci poděkovat za slova útěchy ohledně pejska. Pořád s tím ještě bojuju, dneska na mě zase dolehlo smutno, ale snažím se na to moc nemyslet a s každým dnem se mi dýchá o něco lépe. Jen ještě někde načerpat novou energii a chtivost dělat něco produktivního :)

    OdpovědětVymazat