sobota 9. listopadu 2019

Gallery update 74.9: Kristen, Naomi and Ella for V Magazine


Ahoj děcka. Takže anabáze já a galerie pokračuje. Psala jsem na support, že mi nejde vložit ta moje stávající doména, že mi to furt píše, že invalid domain a kdesi cosi, no a týpeček mi napsal, že mám udělat to, co už jsem zkoušela na všechny způsoby, takže mi to pořád nefunguje a já prostě nevim, co mám dělat. Už jsem se i smířila s tim, že budu platit, a už jsem se i smířila s tim, že budu platit do ciziny, budu si to hlídat, kdyby se dělo něco podezřelého, ale zkrátka a dobře... Mi to nejde. Takže moje reálný možnosti jsou teď buď, že mi někdo poradí, co mám do hájíčka zelenýho dělat a jak tam mám tu adresu zadat, anebo si založím úplně novou galerii, což je ale dost nereálné, protože to už se na to rovnou můžu vysrat, protože bych to stejně celé musela dělat znova... a k tomu mi už tehdy s tím coppermine pomáhala Roxy a já totálně netuším, jak se to dělá, takže bych s tím zas musela někoho otravovat. Takže otázka na vás, kteří jste to už nějak řešili a vyřešili... JAK NA TO? Budu vám moc vděčná za radu, protože já jsem z toho poměrně zoufalá. No... Dneska teda přicházím s nějakými fotkami, protože a jelikož... rozhovory nejsou moc v kurzu. Uvědomuju si, že jsem většinou jediná, kdo na ně kouká, pokud to nejsou vyloženě takové ty profláklé jako Jimmy Fallon nebo Graham Norton, ale tak ráda o nich občas napíšu, není to ale úplně povzbuzující, když pod třema posledníma článkama není ani jeden komentář, co by nebyl spam :D Takže asi tak, prostě jsem se aktuálně přesunula na Imagebam a uvidíme, jak to se mnou dopadne. Mám pořád čas do 1. prosince. Podle mě je nějakej problém v tom, že v tý mojí adrese jsou pomlčky prostě, já to úplně vidim. No nic. Kdo by věděl, tak budu ráda za pomoc, protože už jsem z toho fakt otrávená. Nicméně... teď už přejdu ke Kristen.

Rozhodla jsem se teda zveřejnit nějaké fotografie. Nejsem úplně ready se vrátit k těm festivalům, protože to je opravdu velké množství fotek a pokud se mi povede tu galerii nějak rozjet, tak nechci někam zbytečně nahrávat tolik fotek dvakrát, ale mám pro vás alespoň nějaké drobnější záležitosti. Což neznamená, že jsou míň skvělé. Naopak, možná dokonce ještě lepší než některé fotky z festivalů. Dneska mám pro vás 5 fotek ze zbrusu nového photoshootu, který nafotily Kristen, Naomi Scott a Ella Balinska v rámci propagace Charlieho Andílků. Sony se skutečně hodně snaží, ta propagace je rozjetá na plné pecky a už se toho objevila spousta, za což jsem fakt ráda. Řekla bych, že studio skutečně věří, že naláká do kin spoustu lidí a už i došlo na nějakých pár zkušebních screeningů a lidé byli vcelku spokojení a užili si to, co jsem četla na twitteru, takže se fakt těším a jsem ráda. Holky se tedy objevily na obálce listopadového čísla V Magazínu... Nebo možná až prosincového, to nevím, dala jsem to na listopad :D A všem třem to neskutečně slušelo, vypadají opravdu skvěle a já osobně to trio zbožňuju, hlavně v těch společných rozhovorech jsou skvělé, už se těším, až vám o tom všem napíšu a hlavně se těším na premiéru, která je už za 2 dny. 11. listopadu proběhne světová premiéra v Los Angeles a já se nemůžu dočkat! Mám teda dost skluz, co se fotek z akcí týče, ale tohle tak nějak bude mít jistě přednost :D Jinak budu asi spojovat rozhovory s nějakými fotkami, abych tak nějak trochu dohnala ty věci, které mi chybí :D Jinak jsem teda rozjela na tuhle přechodnou (snad přechodnou) dobu starou blogovou galerii, protože potřebuju aspoň nějaký systém... Ale jinak imagebam it is no, což mě štve... :D
+ + + + + +
I figured that no one really cares for interviews much. I don't feel like no one really cares for anything nowadays, but whatever. I decided to save some pics, despite the fact I don't have my gallery and I am still sad about it. I am trying to figure some things out, but I don't think I will, because I didn't really figure out how to transfer my site and the guy who is supposed to help me, is not helping. He told me to try what I have already tried several times, so I don't know what to do really. I kind of envy Roxy, that her gallery has so many visitors, that she doesn't have to care about it... Well, anyways, I won't be envious, or at least try not to be. For now, I am going back to imagebam, which I hate, but I hope it will be only temporal. I cannot not having a gallery, so I am also going back to the blog gallery I used to have few years ago, so I don't give you just links to imagebam. I need my gallery to have some... structure. I cannot work without that. So... that's short update on the gallery thing.

So, since I am not really into saving a big amount of pictures right now, I don't have for you any festivals related content, because it is just too much right now, but I have for you something similarly exciting and it is part of the Charlie's Angels promo, that is full on right now. I think I am not going to publish all of the interviews, or at least not every single one in a special article... and I will probably combine it with pictures, because I know that a lot of people don't watch the interviews anyway. Which I totally understand, but it makes me sad not seeing any comments under the articles, so with pictures involved, I believe it will be a little bit better. But I figured that a lot of you are bumbed too because of the galleries, so I kind of expect a lot of fan blogs to end with it. Which almost feels like the end of the fucking blog world, because there is so few of us left. Anyways, I have for you 5 pictures from the brand new photoshoot for V Magazne. The girls are on the cover of November's issue and they look amaaaziiiing. They did this photoshoot as part of the Charlie's Angels promo and it is really beautiful, I love it so much. Kristen looks amazing, I love especially the third picture, it is fucking beautiful. So check them out in full view, it is definitely worth it.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

BTS video:

4 komentáře:

  1. Já jsem galerii nepřesouvala, to nevím, jak se dělá. Ale když jsem dala tu placenou verzi za 1 dolar, tak jsem do té první kolonky dala název galerie tedy "dobrevninadaily", jak mám teď, bála jsem se tam dát něco jiného a do druhé kolonky jsem napsala "pw". A pak když jsem to zaplatila, tak přišel email o nové galerii, ale já jsem jim poslala na email fakturu z platby a poprosila je, jestli by mi neobnovili tu mojí galerii. Snad jsem to napsala pochopitelně

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě pořád přemýšlím nad tím, jestli do té placené galerie jít nebo ne Ještě bych potřebovala nějak vyzjistit, jak je to teda s tím placením do zahraničí, jestli můžeš platit normálně v korunách nebo jak to funguje Taky už jsem teda zmiňovala, že do mé galerie se zase tolik lidí nedívalo, ale na druhou stranu mě štve, že všechno, co jsem tam doposud dala, tak nejde otevřít -_- a taky bylo všechno na jednom místě. No ještě nám trochu času zbývá, tak uvidíme :)
    Fotky pro tenhle photoshoot jsem viděla už na facebooku a musím říct, že je teda neskutečně povedený! Fotky jsou trošičku odvážnější, ale zároveň i velice elegantní a prostě krásné :) Mně se teda hodně líbí ta první fotka :)

    OdpovědětVymazat
  3. wow tak tohle je naprostá dokonalost :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak ja som na to poriadný antitalent a ľavá, aj keď by som ti rada pomohla , dúfam, že to nejako vyriešiš a, že to dopadne dobre aj napriek tomu ako to teraz je, ja by som to osobne neplatila, ale to je tebe, môj osobný názor, ale už ako sa rozhodneš, mno a to s ti rozhovormi, ja sa na to extra nezamerievam, lebo viem, že veľa ľudí to neberie a kašle nato, proste to zaberá čas , tak to pridávam len niekedy a aj to krátke, väčšinou , čo sa týka fotiek, tak tie sú fakt úžasné, všetkým babám to na nich náramne pristane, Kris tam má fakt odvážne plavečky, no je to nafotené naozaj veľmi pekné a dobre, vôbec to neprekáža a vyzerá to skvelo

    OdpovědětVymazat