neděle 3. listopadu 2019

Kristen hosting Saturday Night Live!


Tak je to tady. To, na co jsme čekali dlouhé týdny. Nebo tedy aspoň já. Kristen včera hostovala novou epizodu Saturday Night Live! Jak jistě víte, byla tam už podruhé. Poprvé hostovala show v roce 2017 a tak nějak se její návštěva tam stala dosti ikonickou, vzhledem k tomu, že klela v přímém přenosu :D Tehdy Kristen ve svém monologu prohlásila, že už se nikdy nevrátí poté, co to řekla :D Ale očividně se mýlila, protože ji tam mají všichni natolik rádi, že ji chtěli zpátky a tak se i včera stalo. Já mám pro vás dnes všechna videa, která se objevila, včetně těch, kde Kris jen představuje Coldplay, což byl hudební host večera. Já osobně jsem měla nastavenou laťku poměrně vysoko, vzhledem k tomu, že když tam Kris byla poprvé, byla to naprostá bomba. Nemůžu vůbec říct, že bych byla zklamaná, ale co se mi líbilo minule o hodně víc než tentokrát, je teda úvodní monolog. Ne, že by byl špatný, ale nebyl tak vtipný, jako minule. Tentokrát se to teda celé obešlo bez klení, za což má Kris bonusové body u tvůrců, bych řekla :D Jako obvykle mám pro vás teda několik skečí, ve kterých Kris sehrála roli a jak to tak se mnou a SNL bývá, některé jsou skvělé a některé mi přijdou úplně debilní :D Ale já mám obecně trochu komplikovaný vztah s SNL, to, že je ve všech Kris, je rozhodně plus. Ke každé skeči mám zvlášť nějaký komentář, kterým to trochu uvedu. Já viděla sice všechny, ale chápu, když se na všechny nepodíváte, tak vám vypíchnu, které mně osobně se třeba líbily nejvíc, i když samozřejmě můžete mít jiný názor. Jinak jsem četla na internetu, že prý nějaké skeče z finální verze vystřihli, což mě teda dost mrzí, ale třeba se objeví nějaké BTS video, i když o tom dost pochybuji. Takhle to v SNL asi nechodí. Opět musím teda ocenit kostýmy a paruky, Kris vypadala naprosto skvěle během monologu, ten outfit je perfektní, ale i ve všech skečích vypadá fakt parádně. Kdo by si chtěl připomenout Kristenino první účinkování v SNL, může se podívat zde<<
+ + + + + + +
So it is here. The moment I have been waiting for for weeks. Kristen was hosting the Saturday Night Live yesterday for the second time. I had quite high expectations to be honest, because of the first time she hosted. That quickly became one of my favourite episodes ever and I wasn't the only one, a lot of people, not as big fans of Kristen, reacted very positively to her first SNL hosting. The Totinos sketch became a legend and I personally loved the Charlie and the Chocolate Factory one the most. Her monologue was epic, even though - or maybe especially - because she sweared on live television, which became an iconic fail. So I expected a lot. And I wasn't disappointed, definitely not. But I couldn't really help but compare it a little bit and I have to honestly say, that the monologue wasn't as good as the one in 2017, but it was still funny, because Kristen is funny in a very subtle way and I love this kind of humour. And she looked freaking incredible. I absolutely adore the outfit she had for the monologue, it is amazing. So I have for you all available videos from the show, including two of the Coldplay performances during the show, Kristen is there just to introduce them, but still. I have a complicated relationship with SNL, sometimes I love it and sometimes I hate it, but this episode was in general really good, I think. So let's do it. I will tell something short about each of the sketches.


Corporate Nightmare Song:
Tahle skeč mě hodně pobavila hned z několika důvodů. Jedním z nich je fakt, že sama dělám v korporátu, takže to v tom úplně vidím. Druhou věcí je to, že Kris vypadá fakt perfektně a mám z toho takový ten vibe starých časů Paramore a Hayley Williams. Celkově je to hodně povedená skeč, která je teda určitě jednou z těch předtočených, vzhledem k editaci a k tomu, že jde o řekněme hudební skeč. Podle mě se opravdu hodně povedla a mě teda rozhodně pobavila :)
+ + + + +
This one is probably one of my favourite sketches this time. I am getting the Hayley Williams and Paramore vide, which is probably what they were going for. But the old school Paramore, the Paramore I have seen live few years ago. I love this sketch, it is really funny and Kristen is fucking brilliant in it.



Cut for Time: Open Mic
Tahle skeč mě tolik nezaujala. Kris tu vypadá skvěle a mám takové příjemné flashbacky do dob, kdy měla podobný účes, jako je tahle paruka. Skeč samotná mě ale moc nezaujala. Vlastně jsem jí popravdě ani nedokoukala, jen jsem přeskočila na části, kde byla Kristen. Ale samozřejmě záleží na osobních preferencích.
+ + + + +
This skit is weird. I love Kristen's look here, that wig gives me serious flashbacks, I loved when she had this haircut. It is a skit Kristen did with Kate McKinnon and I guess I like it, but I don't find it that funny as a whole. But it is interesting, Kristen's part is quite funny, I just don't find it hillarious or anything.


Duolingo for Talking to Children:
Tahle skeč je moje nejoblíbenější ze všech z tohohle dílu. Možná i proto, že je mi tohle téma blízké, já bych totiž nějakou takovou appku potřebovala :D Tohle je další ze série skečí, které parodují reklamy, ale ve výsledku je to vlastně reklama na něco, co neexistuje, ale člověk by to potřeboval a využil :D Tentokrát jde o produkt Duolinga, jak mluvit s dětmi :D Kristen je v té skeči naprosto perfektní, vypadá skvěle, zamáčkla jsem slzu, co se dlouhých vlasů týče :D A moc mě to pobavilo, takže určitě doporučuju :)
+ + + + +
This one is my favourite. Probably because I can relate so much. This is a skit about a girl that doesn't know how to talk to children, so Duolingo made a new app for talking to children :D And I could definitely use something like that, because I don't know how to talk to children, I am terrible at it and Kristen is so cute in it, I love it.


Stargazing:
Tohle je jedna z těch, které mi přišly jen debilní :D Ale tak někomu to možná připadá vtipné a já mu to samozřejmě neberu nebo to neodsuzuju, ale není to úplně typ humoru, na který můj mozek reaguje způsobem, kterým by si tvůrci přáli no. Je to hodně sexuálně zaměřené. Jakože jednou dobrý, má to fajn momenty, ale je to takové dost na jedno brdo... Ale Kris vypadá skvěle jako stařenka :D
+ + + + +
This one is sexually related, I don't really like this kind of humour, but it is quite funny. And Kristen looks amazing as an old lady here :D


A proposition:
Tady jsem se rozepsala v té anglické části a vlastně ani nevim, jak jsem to dokázala :D Nevadí. Tahle skeč mi taky přijde dost blbá :D Ale tak holt má každý jiný humor no, co na to říct. Tenhle se zaměřuje na manželský pár, který osloví postava Kristen s nadějí, že by z toho mohlo něco být... a pak se tam obouvají trochu do pojmu pansexualita, čímž se asi jako chtěli obout do těch všech různejch sexualit, nebo nevim, do čeho vlastně, možná do toho, dávat si na čelo nálepku a určovat, jakou má kdo sexualitu, nebo nevím. Ta skeč mi ale osobně nepřijde moc vtipná no, takže o ní asi nic moc víc říkat nebudu. Koukněte se, pokud máte čas, ale mě to neoslovilo.
+ + + + +
This one I find quite stupid actually, I don't really find it funny. Kristen is cool like always, but this is just not the kind of humour my brain responds to, I don't know. I feel like it is kind of mocking the amount of different sexual orientations like pansexuality, which I kind of relate to, because there is literally a different "sexuality" type to everything. The labeling of your own sexuality is quite a big topic nowadays and for those who know Kristen at least half as much as I do, know, that she doesn't like labeling herself in terms of sexuality. Which is kind of what they made her do last time in her opening monologue saying she is "so gay", even though she is not labeling herself as gay, since she never dismissed the possibility to be with a man in the future again. But I am not quite sure what are they mocking in this skit, I just don't find it funny, I don't know...:


Hungry Jury:
Tohle je takovej nízkej, jednoduchej humor... :D Ale na tom není občas nic špatného a já osobně jsem se zasmála, tahle skeč mě celkem pobavila a opět, Kris je v ní naprosto skvělá.
+ + + + +
I love this one though. It is so stupid, but I just love it. Sometimes stupid is good. And something it is just stupid :D This one is a simple humour, but it kind of made me laugh. And once again, Kristen is perfect here. I just wish she would let her hair grow a little bit once again, I miss her with long hair.


New Paint:
Miluju Aidy Bryant, která má v téhle skeči v podstatě hlavní roli. I tahle skeč mě poměrně pobavila, patří k těm lepším z tohohle dílu. Žádná extra bomba to z mého pohledu není, ale i tak se mi líbila :)
+ + + + +
I love Aidy Bryant, she is so naturally funny. So I am glad they made one skit with her. She was in the one called Stargazing, but she didn't have that much space there. But this one is funny. They are mocking useless and expensive products in this one, in a funny way. Or at least I find it quite funny. I don't know how about you though. I hope you do too.


Rosie the Riveter:
Tahle je na druhou stranu zase fakt skvělá. Teda aspoň mně se moc líbila. Patří do mé top trojky spolu s Duolingem a tou první Corporate nightmare song. Myslím si, že i kdyby v téhle skeči nebyla Kris, tak by se mi líbila, ale Kris je samozřejmě velkej bonus. Hlavně mě pobavil ten vtip s Hitlerem a tím, že ho 8x střelí a když řekne: "Do you want more" on zařvě NEIN! :D Což zní jako NINE, teda 9... Jakože dost nepřeložitelnej vtip, ale snad každý chápe, mě teda rozesmál nahlas :D
+ + + + +
And this last one is also fucking amazing. So my favourites are the Corporate nightmare song, Duolingo and this one. I like all of them thanks to Kristen, but this one is also funny by itself and if it wasn't Kristen there, I think it would be funny too. Even though she is perfect in it. Once again, Kate McKinnon there with Aidy Bryant, both hillarious. I love especially that joke with Hitler, that she would shoot him EIGHT times, that was a great delivery. NEIN! :D OMG, I love inter-lingual jokes, this one is pretty untranslatable into Czech, but I think everyone will get it.


Closing the show:

Coldplay:

0 komentářů:

Okomentovat