čtvrtek 13. června 2019

Gallery update 72.7: 032c Magazine - Issue 36 (Scans)


Ahoj všichni. Ozývám se poměrně brzy poté, co jsem zveřejnila předchozí článek, což pro mě není úplně typické, ale mám pro vás teď docela hodně novinek a nějak se mi nechtělo čekat s tím zveřejněním. Jak se jinak máte? Já se mám celkem fajn, i když jsem dneska měla zkoušku a myslím si, že jsem jí nedala. Ale tak, co se dá dělat no. Uvidíme. Třeba to vyšlo aspoň na tu trojku. Holt si to když tak loupnu znovu, co se dá dělat. Minulý týden jsem ale dala zkoušku z Nizozemské a vlámské meziválečné literatury a to dokonce za 1, takže jsem nadšená. Jinak už nevím, jestli jsem se o tom zmiňovala, ale před pár týdny vyšla v Olomouckém univerzitním vydavatelství nizozemská kniha, na jejímž překladu jsem se podílela i já, spolu s dalšími 27 studenty ze 4 nederlandistik v České republice a na Slovensku. Je to projekt, který začal někdy vloni v říjnu, do února jsme to museli přeložit a na konci května jsme skutečně už drželi v ruce ten výsledek a já jsem asi nikdy nebyla na něco víc hrdá než na tohle. Psala jsem o tom něco málo na instáči, tak možná jste to zachytili, ale chtěla jsem se takhle trochu pochlubit. Kniha se jmenuje Společně "alejí" Evropy a můžete si jí třeba i koupit, kdybyste měli zájem :D Ale myslím si, že asi spíš mít nebudete :D Což se nedivím a nevyčítám vám to, ale je to docela zajímavé. Je to vlastně na téma 100 let Nizozemsko-česko-slovenských vztahů a jsou tam různé důležité události proložené takovými příběhy z lidu. Jako je to zajímavé asi spíš pro lidi, kteří mají nějaký vztah k Nizozemsku, ale tak musím tomu udělat trochu reklamu :D Prostě jsem tam vyjmenovaná mezi překladateli, to je hlavní :D No nic, to je asi tak všechno, co je nové v mém životě a můžu o tom mluvit, takže přejdu asi rovnou k jádru pudla.

Co se Kris týče, tak ta má teď nezvykle hodně novinek, tak začnu jen takovou krátkou perličkou na začátek. Kristen se podle všeho znovu dala dohromady se Stellou Maxwell. Rozešly se někdy minulý rok v říjnu nebo v listopadu nebo tak nějak, když Kris natáčela dlouho v Evropě Charlieho Andílky a tehdy Kris začala celkem rychle chodit se Sarou Dinkin, ale teď už se nějakou dobu spekulovalo, že se k sobě se Stallou vrátili a po fotkách, které se objevily před pár dny je to už v podstatě jistota, protože se držely za ruce a tak. Já vím, že jsem vždycky říkala, že Stellu moc nemusím, ale Sara mi byla ještě míň sympatická, než Stella, takže jsem vlastně ráda, že se k sobě vrátily :D Tak to jen tak na úvod. Teď už k hlavní novince. Kristen teď v poslední době poskytla rozhovory a nafotila nějaké nové photoshooty hned pro tři magazíny. Rozhodla jsem se jít teda jeden po druhém, aby v tom nebyl bordel a taky si chci nechat nějaké články v záloze, pokud by další novinky přestaly přicházet, znáte to :D Kromě toho, o kterém budu mluvit dneska, jde o korejský VOGUE a pak o VOGUE Germany. Dnešní příspěvek do galerie se týká magazínu jménem 032c, který jsem tedy vůbec neznala než se v něm Kristen objevila, ale to vůbec nevadí. Pro tohle číslo časopisu Kristen nafotila hrozně moc fotek, které jsou všechny součástí toho článku a díky Adoring-KStewart.com máme k dispozici 16 scanů časopisu ve vysoké kvalitě. Kristen pro tenhle časopis nafotila photoshoot spolu se Savannah Knoop, kterou Kris hraje ve filmu JT LeRoy. Už ho mám stažený, ale ještě jsem ho neviděla, tak jsem zvědavá. Nicméně... Savannah je na některých, ale ne na všech fotkách s Kris. Fotky fotil Collier Schorr a mně se hrozně líbí, protože jsou takové svým způsobem obyčejné a lidské, žádné nastajlované načančané fotky, prostě takové nepřeplácané, normální, některé tedy dost odvážné... a zkrátka se mi většina z nich fakt moc líbí a doufám, že je brzy zveřejní samostatně jako photoshoot a ne jako scany. Jediné, co mě na těch fotkách štve, je asi to Kris obočí :D Já si na to prostě asi nezvyknu :D Rozhovor přeložím co nejdřív, není toho moc, ale nebyl úplně čas. Určitě se na to ale brzy vrhnu. Zatím tedy jen takhle ty scany, doufám, že se vám fotky také líbí.
+ + + + + + +
So... Hello again a bit sooner than usual, but I wanted to publish this for a few days now, so I couldn't wait much longer. How are you today? I am quite tired. I had an exam today but it didn't go very well, so I think I will have to repeat it. But whatever. I am quite excited about one project I might be involved in in near future, but I cannot talk about it really, I don't even want to before it is sure, but right now, I am excited and hopeful. I am also not sure if I mentioned, that I have been part of a team that translated a Dutch book called Samen op de laan. I have written about it at my instagram account, but I don't think I mentioned it here. It was published and you can even buy it online at the Olomouc University publisher house's website. I don't think anyone would be interested to do it, but I am extremely proud of this project, it was a lot of work and my name is in it, so that's great. I have never been more proud of myself to be honest. And I passed some exams recently, but that is pretty much it. I have no news in my personal life, I have basically no social life since I am still at work or in school... Which is sad, but it is the truth :D Whatever. I will stop talking about myself and I will go back to Kristen. There is one personal information that you might want to know. Kristen is apparently dating Stella Maxwell again. There were some rumors about it for some time now, pretty much since Stella's birthday party in May and Kris hasn't been seen with her now ex-girlfriend Sara since beginning of May, but nothing was confirmed. Now they were seen holding hands in New York City, so everyone believes they are back together. Which I am quite happy about... I know I was saying that I don't really like Stella that much, but I liked Sara even less... :D Whatever.

I am always so excited about Kristen having actual news, so this was great. We had to wait for quite a long time before someone actually published all of these scans, but I really love them all. I haven't really had time to translate the article and the interview itself yet, but I am planning on doing that soon. I have for you 16 scans from a 36th issue of 032c magazine that includes an interview with Kristen and Savannah Knoop and also a LOT of never seen pictures of Kristen taken by photographer Collier Schorr. The interview was shared with Savannah Knoop, the real life JT LeRoy, whom Kristen played in a movie JT LeRoy. I have downloaded the film a few days ago, but I still haven't had time to watch it, I hope to do it soon. You can read the article and the interview in these scans I have for you. They were provided by Adoring-KStewart.com and I am forever grateful for that. I love these pictures so much and I really wish they would publish them extra, not just scans, so I could use some of them to make a new design for this site. I really hope they will publish them soon. I love them especially because they are very human, not very styled, Kristen wears pretty much what she wants, it is really her style in these pics and we can see the remaining orange colour she had at MET Gala this year. The only thing I am furious about are the bleached eyebrows, I don't like it. I really hope they will grow back dark soon or she will dye it darker again. So enjoy, there are 16 scans in the gallery.

2 komentáře:

  1. ty scany z magazínu jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je v pohode, že si to tu napísala, je to určite niečo, taktiež ti k tomu gratuluje, je určite skvelé vidieť svoje meno na niečom takom čo si môžu kúpiť iný ľudia a prečítať si ho tam , s tou skúškou tu držím palečky aby to dopadlo dobre a nemusela si si to zopakovať a mala tak niečo z krku , mno a to ti poriadne závidím, že máš nejaké novinky a k tomu sú to shooty a nie len jeden, Bože, nemám ťa rada     , aj ja by som chcela aby Tom už niečo nafotil, shoot vyzerá dosť dobre, a to obočie sa nepáči ani mne inak je to v pohode a teším sa na tie ďalšie

    OdpovědětVymazat