čtvrtek 8. března 2018

POTM: April 2018

Ahoj všichni. Bohužel Kris se na tu poslední akci, o které jsem mluvila, nedostavila, ale to nevadí. Proč? Protože mám i dost dalších jiných novinek a z jedné konkrétní jsem fakt nadšená, takže se nebojte, že bych zase nějak brzy umřela. Teď mám pro vás ale teda konečně ankety měsíce. Než budu muset jít, stihnu už jen tu první, ale večer snad přidám i outfit duel. Tentokrát jako první tedy fotka měsíce. Vybrala jsem 4 fotky z příprav na nedávnou akci z minulého týdne, kdy Kristen jako ambasador Chanelu vyrazila na galavečer věnovaný nové kampani @WELOVECOCO. Fotky se mi taky zalíbily, že jsem je hned použila i na photoshoot a taky mi bylo hned jasné, že z nich udělám POTM na duben :D Tak jsem zvědavá, kterou vyberete. Klasicky zleva doprava 1, 2 a druhý řádek 3, 4... zapomněla jsem na čísla.
+ + + + + + +
Hello everyone. Unfortunatelly, Kristen didn't attend that Chanel event I was talking about, but I still have some news to publish, so no worries. I am not going to disappear again so easily. Well, maybe I'll talk differently in few weeks when Kristen has no news at all again, but for now, I really believe what I am writing :D I am not in very good mood. One of my best friends did something by which she really disappointed me and actually hurt me, so right now, I am not sure what I should do. I accidently saw one message that I should not see. But I don't really want to talk about it anymore, I talked about it with so many people, that I am probably just bothering everyone. Whatever. Finally, I have for you the photo of the month poll. I have chosen pictures from the preparations for the Chanel ambassador's event last week which I also used for the new layout. I am very curious, which one will be the winner. As usual, from left 1, 2... and second line from left 3, 4, I forgot to write the numbers.



Vítěz minulého kola:
The winner of last round:

3 komentáře:

  1. tak to som rada, že aj napriek tomu sa niečo objavilo, budem sa tešiť, mno tak ja som mala jasno ktorú dám hneď, najviaca ma zaujala tretia fotografia a tak som nerozmýšľala a zahlasovala som za ňu , ani sa ti nečudujem, že si ich použila lebo sú to pekné fotografie

    OdpovědětVymazat
  2. ty fotky jsou prostě úplně dokonalé ♥ hlasovala jsem pro trojku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zahlasovala som za fotku číslo aj keď popravde žiadna fotka ma nezaujala je to no smutné. Ale ako ta posledná je aj taká pekná.

    OdpovědětVymazat