pátek 23. března 2018

'Against All Enemies' Project CONFIRMED


Ne, nebojte, nejsem mrtvá, přestože jsem v uplynulém týdnu až dvou občas myslela, že umřu. Ti, kteří mě sledují na instagramu ví, že jsem teď byla od středy do středy v cizině, konkrétně potom ve Španělsku. Přišlo nám s kamarádkou jako dobrý nápad jet na týden do Španělska. Možná by to byl dobrý nápad, kdybychom nejely v březnu. A spolu. Upřímně to pro mě byl asi nejhorší výlet do ciziny. Ne, že by to bylo jen špatné, ale prostě se sralo, co se mohlo. První věc bylo, že jsme se absolutně neshodly na tom, co chceme dělat. Respektive, shodly, protože jsme myslely, že bude teplo. Jenomže nebylo, byla zima a bylo některé dny i docela hnusně, takže já jsem navrhovala jít prostě někam do muzea nebo tak něco, ale pro kamarádku tohle bylo moc drahý, protože věděla, že jede do Španělska jenom dva měsíce, vůbec si nemohla něco ušetřit. Špatné počasí byl asi ten hlavní problém, protože kvůli němu jsme měly neshody. Ale nechci si kvůli tomu moc stěžovat, byly tam i světlé chvíle, ale těch tmavých převažovalo i proto, že jsem v půlce onemocněla a bylo mi od neděle strašlivě blbě... a mojí kamarádce to nemohlo být víc u prdele. Upřímně si nejsem jistá, jestli jsem jí tak u prdele jenom já, nebo všichni lidi, těžko říct. Možná jí ani u prdele nejsem, ale z jejího chování to tak lehce působilo. No nic. Dost o mně. Jak jsem teď nemocná, tak jsem neměla zrovna náladu moc psát články, ale říkala jsem si, že bych možná mohla, abych vám aspoň dala vědět, že se mi nic nestalo :D Tak nestalo. Teď k věci.

Kris teď má novinkové ticho, co se týče nějakých akcí a fotek, ale nemá novinkové ticho, co se týče nových projektů. Před nedávnem jsem psala článek o tom, že existuje šance, že si Kris zahraje ve film Against All Enemies. Před pár dny bylo oficiálně potvrzeno, že na tento snímek skutečně dojde! Pro film nebyla potvrzena pouze Kristen, ale také zmiňovaný Jack O'Connell, což mě obzvláště těší. Zároveň byl potvrzen i herec Anthony Mackie, kterého můžete znát z filmů o Avengers jako Falcona, kámoše Kapitána Ameriky s oblekem, díky kterému může létat. No a kromě těhle dvou byli také obsazeni nepříliš známá herečka Margaret Qualley, která hrála např. v televizním seriálu The Leftovers, a hetec Com Meaney, který je hodně známý ze Star Treku: Deep Space Nine, ale je to dost známý obličej a myslím, že jste ho určitě viděli i jinde. Já ho např. znám z filmu One Chance s Jamesem Cordenem anebo hrál třeba ve filmu Bel Ami (Miláček) s Robertem Pattinsonem. No, ti poslední dva zmínění ještě nemají konkrétní roli. Respektive jistě mají, ale my ji nevíme. Kristen ale již byla potvrzena jako představitelka hlavní role Jean Seberg. Jack O'Connell bude hrát toho ambiciozního mladého agenta FBI, který na herečku uspořádal v podstatě hon, aby ji diskreditoval kvůli jejím pletkám s organizací Black Panther a s aktivistou za lidská práva Hakimem Jamalem, se kterým měla mít Seberg údajně i milostný poměr, a kterého bude hrát právě zmiňovaný Anthony Mackie. Hakim Jamal neskončil nijak slavně, byl zavražděn v roce 1973 čtyřmi útočníky černé pleti, kteří ho opakovaně střelili. Strašlivý osud. Podobně tragický život měla ale právě i Jean Seberg, jejíž život skončil sebevraždou, které předcházela ztráta dcery právě v 70. letech kvůli celé té aféře. Scénář k filmu napsali Joe Shrapnel a Anna Waterhouse a bude ho režírovat ne úplně zkušený, ale údajně talentovaný režisér, Benedict Andrews, který má na svém kontě zatím pouze jeden celovečerní film a tím je film Una s Rooney Mara z roku 2016. To je zatím všechno, co o snímku vím, ale jistě vás budu informovat i nadále :) Každopádně jsem nadšená, že to klaplo :)
+ + + + + + +
No, I am not dead, even though I kind of thought I will die during last couple of days. Those, who follow me on instagram know, that I was in Barcelona and Valencia from Wednesday 14 to Wednesday 21, which was bullshit from the very beginning. It was too long. I can imagine spending one week in Barcelona during summer, I can even imagine spending a lifetime in Barcelona to be honest, but if you go with someone who doesn't really care, which I did unfortunatelly, and it is a bad weather the whole time, it will give you some good memories, a lot of terrible memories to being angry and aparently, even a cold. Yes, I am sick from Saturday evening, I feel like shit and I felt like this half of our trip. Even though I smile in pictures, I was really suffering there, because I was very sick and my friend didn't really seem to care about anything but her new girlfriend, her friend from Valencia and herself. Well, whatever. I am not going to brag about it any longer. Since I was sick, I haven't really had mood to write any articles, but I felt like maybe I should write at least to let you know I am ok.

Anyway, I have for you some more info about Against All Enemies project. First, it was confirmed, that Kristen indeed joined the cast of this film, as same as Jack O'Connell, which I am especially excited about, because I love this guy, and Anthony Mackie, who you can know from Marvel movies as the Falcon, Captain's pal with iron wings. Among other actors confirmed is actress Margaret Qualley known from The Leftovers tv show I quess and actor Colm Meaney know from Star Trek: Deep Space Nine tv show, but he has a notable face, I think you might know it from other projects. He played for example in Bel Ami with Robert Pattinson. Well. It wasn't confirmed what character these two are going to play, but Kristen is confirmed for the main role of Jean Seberg, Jack will play the ambitious young FBI agent assigned to surveil her, because of her involvement with civil right activist Hakim Jamal - played by Anthony Mackie - with whom Jean Seberg also had alleged romantic relationship. Jamal was shot dead in 1973 by four black man, who shot him repeatedly. Which is horrible. As same as Jean Seberg's life was. This story was put into a script by Joe Shrapnel and Anna Waterhouse and will be directed by not very well known director Benedict Andrews, who directed Una, film starring Rooney Mara in 2016, but nothing else in particular, but it doesn't mean he is not good. This could be his break in directing movies, he is workind in theatre though. Well. That is all I have for you for now, I will keep you updated.

4 komentáře:

  1. Z téhle zprávy mám taky moc velkou radost. Myslím si, že Kristen je Jean opravdu hodně podobná a jde o velice ambiciozní projekt, který by Kristen konečně mohl přinést nějaké ty nominace! A taky mám radost, že si v něm zahraje i můj oblíbenec Anthony Mackie ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tak z téhle novinky mám radost, protože se mi ten projekt líbil už kdyžs o něm psala poprvé :) a škoda, že sis výlet moc neužila... no to se někdy stane

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak to mi je ľúto, že to takto nakoniec dopadlo, byť chora práve na dovolenke alebo výlete je teda dosť nepríjemne ale aj to sa niekedy stane a k tomu ešte to počasie, možno to tak ani kamoška nemyslela, mno a ma film som teda zvedavá, zoskupenie ktoré sa tam objaví je zaujímavé takže ostáva už len čakať

    OdpovědětVymazat
  4. Moc mě mrzí, že výlet do Španělska nedopadl podle vašich představ, ale i tak závidím, ještě jsem tam nebyla a vždycky jsem chtěla, byli jste přímo v hlavním městě nebo někde jinde?
    A co se filmové novinky týká, tak jsem neskutečně moc nadšená, tomuhle filmu jsem držela palce, bude to hodně zajímavý biografický příběh a pokud bude i dobře natočený, tak si troufám říct, že by nějakou tu cenu nebo nominaci na prestižnější cenu získat mohl, protože námět je vážně super :)

    OdpovědětVymazat