neděle 4. března 2018

Gallery update 69.0: Charles Finch and Chanel Pre-Oscar Dinner


Dneska jsem šla dopoledne s mamkou bruslit na rybník, který máme kousek od domu, a vzpamatovávám se z toho doteď. Málem jsem se zabila, asi dva roky jsem vůbec nebruslila, teda na ledních bruslích ne, a tak mi docela dlouho trvalo, než jsem si navykla na ten pohyb. Pak už to celkem šlo, ale zas mě dost bolely nohy :D Hlavně tedy ten rybník už začínal pomalu tát a v jednom místě to bylo dost děsivé, protože ten led úplně praskal a duněl, když na něj někdo najel. Fakt nepotřebuju koupel pod prolomeným ledem :D Ale už se dlouho nestalo, že by zamrznul rybník, takže jsem moc ráda, že jsem se nakonec vykopala a vyrazily jsme, i když na poslední chvíli. Bohužel dnes v noci už tuším mrznout nemá a zítra už má být vyloženě teplo, takže bohužel už zima zřejmě pomalu končí. Jsem divná, mám ráda zimu. Mám zimu radši než teplo. Když je moc teplo, moje tělo na to nereaguje dobře. Hrozně se topím, zadýchávám se, dělá se mi zle a k tomu mám lehkou sluneční alergii, takže na sobě neustále musím mít protialergení krém s filtrem asi tak 200... no dobře, má jen 50, ale je drahej a je to otrava. Ale není to jen tím. Mám ráda i ten pocit chladu sám o sobě, když jsem venku. Nemám ráda, když je mi zima uvnitř domu nebo tak, ale mám ráda ten pocit venku. Přijde mi, že v zimě je ten vzduch takový čistší a nevadí mi ani mráz za nehty, naopak. Jsem divná, já vím :D Jinak dneska jsou Oscaři. Teda, pro nás až zítra, pokud tenhle článek dopíšu ještě před půlnocí, čímž si nejsem jistá. Tvořím ho skoro celý den, jsem nějaká zpomalená. Není mi moc dobře a ještě mě chytla osmička, takže mám parádních posledních pár dní :D Každopádně se chystám koukat na přímý přenos, tak jsem zvědavá, jestli neumřu. Nejspíš usnu už někdy v půlce, dneska na to asi nemám. Hlavně se letos nebude dívat brácha, protože musí zítra do práce už ráno, takže se nebudeme moct podporovat navzájem :D Ale tak zkusím to. A ano, jsem divná, já vím, ale mě to baví :D Nakopila jsem si křupky, je to tradice... No... Teď už ale konečně ke Kristen.

Dva měsíce naprostého ticha a pak se během čtyř dnů objeví hned na dvou akcích. To je holt naše Kristen. A dost možná ta série ještě nekončí, protože je možné, že se za pár dní objeví na módní přehlídce Chanelu. To ale není potvrzené, zatím jsou to jen teorie. Účast na téhle akci ale naopak žádným extra překvapením nebyla, protože Kristen na ní nechyběla za poslední roky ani jednou. Ano, hádáte správně. Dneska jsou Oscaři, což znamená, že jim předcházeli předoscarové akce a jednou z nich je i každoroční večeře pořádaná Charlesem Finchem a Chanelem. Kristen tam samozřejmě nemohla chybět a jsem ráda, že opravdu nechyběla. Na sobě měla samozřejmě outfit od Chanelu, jak jinak. Stejně jako i na minulé akci je to kombinace sukně a bílého topu s něčím přes ramena. Tentokrát jde o koženou (nebo koženkovou) bundu. Upřímně... nemůžu říct, že by se mi ten outfit vyloženě nelíbil, ale přijde mi, že to tak nějak dohromady nejde k sobě. Respektive nemám skoro nic proti ničemu na tomhle outfitu, ale hrozně mi vadí, jak Kris čouhají konce těch punčoch. Nevím, jestli to je schválně, nebo prostě jen vzdala popotahování sukně, když zjistila, že to nemá cenu :D Každopádně to ale podle mě vypadá docela divně no. Zato se mi ale hrozně moc líbí ten make-up očí, úplná nádhera musím říct! :) No a vlasy, ty asi moc komentovat nebudu. Nevím, pořád mi trochu vadí ty blonďaté konce a má je teď Kris prostě takové divné, jak jí dorůstají a nic moc s tim nedělá. Ale když je focená přímo zepředu, tak to vypadá, že má na jedné straně blonďatý drdol a z tohohle úhlu se mi ty vlasy líbí, ale celkově je to prostě takový, že s tím nejde asi nic moc udělat, než budou delší :D Každopádně si je Kris očividně nechává dorůstat. Líbí se mi ale ta ofina, to jí podle mě sluší :) Tak určitě koukněte :)
+ + + + + + +
I went ice-skating with my mom today. It was fine, but I wasn't skating like for... I don't know, two or three years, so I wasn't really good at it. It was so cool to go out on a frozen lake skating, it didn't happen for a really really long time. At least not in Prague. It was also so freezing, that "de grachten", the channels in Amsterdam and Utrecht and basically most of the Netherlands froze, so I am really sad I am not there anymore. Well, it is probably going to melt by tomorrow, because it should not be as cold during the night anymore, which is a pitty. I really like winter, I know I am weird, but I really do. Much more than the summer, because I my body reacts badly if it is too hot and I also have sun allergy, not strong, but still, so I have to have tons of sun cream on me, a speacial one that helps with allergy and has SPF like 50... I also like the feeling of being cold, like on my skin, I really like cold on my hands, when I am outside. I don't like being cold inside, but outside I love it. Yes. I am strange fella, I am aware of that. Do you like winter or am I the only one here? :D I am watching Oscars tonight, I am really curious, how long will I last :D Last year, I watched it full, but this year, I am not so sure, because I don't feel very well. I am actually really tired and it didn't even started :D Well... to Kristen and her life.

Two months of complete silence and now I have second event in four days. And it might not be the end, because on March 6, there should be another Chanel event. Kristen's appearance was not confirmed, but it is possible that she will show up there too, which would be great. I kind of expected her appearance at yesterday's event, because she went there for last couple of years every year. It is Oscar night today and as usual, there was an annual dinner hosted by Charles Finch and Chanel yesterday. Luckily, she didn't miss it this year either. So I have for you 48 photos. There is a lot more online, but I decided to save just some of them, since there is usually like 5 exactly the same pictures, so I think this is enough. If there are some really exciting published, like with some other guests or something, I will definitely add those to the gallery. Kristen wore of course Chanel again. I have some doubts about this outfit. I won't say I don't like it, I just don't like some parts of it. I really like the skirt, top, shoes and the jacket, but I kind of feel like it doesn't fit together that well. I also don't like that the edge of the nylons is seen, which I cannot decide if is intentional or she just gave up when the skirt was still going up anyway :D Anyway, she looked completely badass I have to say. The hair is by Adir, well, what can you do with this hair, really. I kind of like the messy look, but I am still not in peace with the bleach :D But you can see her hair grew a little bit and I really like the fringe. Well. Kristen said something at the other event which makes be hopeful about the Charlie's Angels reboot, but I will talk about that later. Now, enjoy the pictures.

5 komentářů:

  1. woooooooow!!!!!!! kristen vypadala nádherně... jakože wow! jediné, co bych asi trochu zkritizovala jsou vlasy, ale jinak se mi její outfit hrozně líbí ♥ jsem ráda, že se teď trochu objevuje na veřejnosti :) a že máš co přidávat

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak ja zimu veľmi nemusím ale mám radšej teplo, ale to take normálne, nie vetdy keď sa roztápam to zase nie ale radšej ako zimu, a ani korčuľovať neviem, mno a Oscarov si radšej pozriem niekedy v repríze , mno a ke skvelé, že sa ti objavili aspoň takéto novinky, musím povedať, že vyzerala dosť drsne, dosť dlho som si prezerala jej fotky a čučala čo to má na sebe, ale v celku sa mi to na nej páči a ide jej to

    OdpovědětVymazat
  3. Panečku nezměnila Kristen nějak svůj styl? :O Nemůžu teda říct, že by se mi to nelíbilo, ale ani líbilo je to takový zajímamý a když na to tak koukám ve finále mi to k ní i jde :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já tedy zimu úplně nesnáším, jsem spíše letní člověk a ano raději se budu potit než mrznout, protože jsem děsně líná si oblékat několik vrstev najednou a pak je zase svlékat, ale chápu tě, každý má své oblíbené období, tak proč ne, každopádně jsem ráda, že Zima nám dává sbohem, I když ten sníh venku říká pravý opak
    Na Oscary jsem se dívala take živě a docela se mi to líbilo, nebylo to takové vtipné, jako minulý rok, ale s výsledky jsem byla docela spokojená až na prohru písně This is me. Ale velmi mě pobavilo, že dali druhou šanci Warrenovi a Faye To bylo super
    Co se Kristen týká, jsem moc ráda, že se někde konečně objevila, outfit se mi moc líbí, možná jsem divná, ale líbí se mi I ty punčochy, co vykukují z pod sukně, vypadá to vyzívavě a sexy. Účes nic moc, ta ofina mi k tomu moc nesedí ale nalíčená byla skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to já zimu taky nemusím, ale pokud je to v přijatelných mezích, tak jsem to ještě schopná skousnout. Nesnáším teda náledí, to by mě nikdo za nic na světě nevykopal z domu A pak teda ty hrozně vysoké mínusové teploty, co byly minulý týden a hrozný vítr -_- To jsem chytla rýmu (naštěstí jsem už zdravá ), ale ještě nikdy se mi nestalo, že bych šla po venku a vál tak silný a studený vítr, že až člověka bolelo se nadechnout! To bylo docela hardcore, takže jsem ráda, že už se pomalu začíná oteplovat. Já jako taky nemusím ta obrovská vedra, ale radši teplo. Nejdraši mám jaro, to mi přijde, že je vždycky venku tak akorát :) Jinak to teda vypadá, že ti Kristen v poslední době dělá radost, tak ti přeju, aby to tak i zůstalo :) Co se týče toho outfitu, tak mně se docela líbí. Je to prostě styl Kristen a rozhodně bych chtěla mít doma tu koženou bundičku ♥ Pokud jde o ty vlasy, tak mně se ten účes nelíbí. Působí na mě trochu jako z 80.let Ale na druhou stranu chápu, že se s tím asi nic moc dělat nedá. Hodně zajímavé měla tentokrát tedy líčení. To se fakt povedlo :)

    OdpovědětVymazat