sobota 16. prosince 2017

POTM: January 2018

No, tak jsem se konečně dokopala k tomu, abych zveřejnila anketu o fotku měsíce leden 2018. Já vím, půlka měsíce v tahu a já teprve přidávám druhou anketu, ale nějak jsem to tenhle měsíc nezvládla a pak jsem měla problém s tím photoshopem, což mě štvalo a pak jsem zas neměla čas. Je to se mnou teď hrozné, ale co se dá dělat. Konečně jsem se k tomu dokopala, tak můžete vybrat, která fotka je nejroztomilejší. Všechny jsou poměrně nové a žádnou z nich jsem ještě nezveřejnila v článku, ale brzy se na to chystám. Jsou to asi nejroztomilejší fotky Kristen, protože je na nich na všech s nějakými zvířaty. Je to vrchol dokonalosti a já jsem zvědavá, kterou z nich vyberete! :)
+ + + + + + +
So I finally made this happen. Like I know, half a month gone and now I am posting POTM, I am sorry, I just had that problem with photoshop and then I didn't have time, so now I finally managed to do it. I chose four photos that are probably the cutest pics of Kristen ever, because they are all with Kristen and animals. All of them are new and I haven't publish any of them in a separate article as I wanted for a long time, but I will do it soon. Right now, you can choose for me, which one is the cutest, because I just can't! They are all absolutely adorable!


Anketa vložena, pardon :D


Vítězem minulého kola se stala fotka č. 4

9 komentářů:

  1. No mne sa páčila najviac tá tretia fotka lebo tie pohľady Kristen a tigríka/levíka (ja neviem jak vyzerajú zvieratá malinke)sú dokonalé. No žiaľ nemám možnosť jak zahlasovať lebo si najskôr asi zabudla pridať anketu :(

    OdpovědětVymazat
  2. Není anketa :(:( Tak tam pak za mě klikni trojku Na ní je Kristen prostě hrozně roztomilá ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Já hlasuji pro třetí fotku, přijde mi nejlepší, jak se na sebe oba tak rozkošně dívají a ty fotky jsou vážně nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je v pohode ja som sa s ňou teda tuež veľmi neponáhľala a to som ani nemala také starosti ale nakoniec veď si to pridala , mno a hlasovala som za fotku číslo dva proste ma uchvátila na prvý pohľad a basta

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je jasná 3 ! To je fakt dokonalá fotka. Jsem si od malička přála vlastního tygra vždycky a doma mi pokaždé bylo řečeno, a kdo by to jako krmil, víš kolik toho sežere? No asi hodně, ale je lepší mít hlídacího tygra než praštěnýho čokla, co každého jen vítá..

    OdpovědětVymazat
  6. Bylo to těžký rozhodování, ale rozhodla jsem se pro 3. Líbí se mi tam, jak se na sebe dívají.

    OdpovědětVymazat