pondělí 7. prosince 2020

Kristen on 'Stir Crazy' with Josh Horowitz

 

 Ahoj všichni. Katie rozhodla, že další článek bude rozhovor s Joshem Horowitzem, a tak tady je. Popravdě vůbec už nevím, co jsem psala do anglické verze článku, protože to píšu v rozpětí několika dnů od sebe. Nemám poslední dobou moc sílu ani motivaci psát nějaké články, přestože novinek je hrozná halda... ale s koncem blogu bohužel skončila i spousta lidí, kteří byli takoví držáci a chodili komentovat a tak... a teď mi popravdě moc chybí. Sama nemám tolik času obíhat, takže je ode mě asi trochu pokrytecké říkat, že mě blogovat moc nebaví, když to nemá zpětnou vazbu :D ale zkrátka... je to tak no. Což nikomu nevyčítám, jen je mi z toho trochu smutno. 

No dost o tomhle tématu, přejdu rovnou k věci. Josh s Kristen se znají už strašlivě dlouho, už od dob prvního Twilight filmu, kdy bylo Kristen nějakých 18 let... a rozhovory Kristen s Joshem jsou vždycky hrozně fajn, většinou hrozně vtipné a hlavně - hrozně uvolněné. Je zkrátka vidět, že Kris a Josh se znají dlouho a tak to připomíná spíš pokec dvou starých známých, než nějaký rozhovor na sílu. Josh má hlavně většinou ten koncept pojatý dost zábavně a nejinak tomu bylo i tentokrát, kdy sice Kris trošku i mluvila o Happiest Season, ale v podstatě tam hráli 3 různé veselé hry a natočili se u toho :D Ten pořad, který Josh ted uvádí na Comedy Central, se jmenuje Stir Crazy a mě to opravdu moc bavilo, je to takové odlehčené video, takže pokud máte pár minut času, určitě se koukněte, je to super. A je vidět, že i Kris byla uvolněná a zasmála se, že to možná po všech těch rozhovorech na jedno brdo pořád dokola bylo celkem osvěžující si prostě jen zablbnout. Hráli tři hry: hlášky z filmů s ledem v puse, poznej svého kolegu z filmu podle extrémních close-up fotek a v poslední měla Kris hádat, jestli vánoční filmy existují nebo si je Josh vymyslel. 
+ + + + + + +

Hello everyone. So Katie has spoken and she has chosen the next article... and because I do not want to wait for too long, I will go by her choice and I have for you today an interview with Josh Horowitz. I absolutely adore Kristen's and Josh's dynamic, they know each other for a really, really long time and let's be honest, Josh is one of the little people Kristen felt comfortable with doing press even during the Twilight times when she struggled with massive anxiety issues, was much younger and didn't really feel comfortable doing press and all the interviews. Josh just seems like a really cool guy and it is obvious they have a very friendly relationship. I don't know if they can be really actual friend but let's say they both enjoy each other's company if there is an opportunity to meet for an interview. However, it's been a while since Krie did an interview with Josh, I think... the last time was... well actually, it was last year with the Charlie's Angels promo, I have almost forgotten! But before that, I believe it was when she was promoting American Ultra with Jesse Eisenberg, which is like... ages ago. So yeah. It's been a while anyway even though it was just a year ago. 

It is not a typical interview. She was a guest on his Comedy Central show called 'Stir Crazy' and they played a bunch of games together and also talked a little about the movie. Which is pretty great, I have already seen it and I loved it... I will probably write more about it very soon. Anyways. Check the interview out because it IS REALLY FUNNY and I love it. I think it's my favourite from all of the press she did for Happiest Season so far. I have not seen everything myself yet but it is really cool, funny and it's really like if two good friends just played a bunch of stupid games and filmed it. I would love more videos like this one. 

3 komentáře:

  1. Na interview jsem teď poctivě koukla a musím se pochválit za to, že jsem vybrala takový skvělý rozhovor. Já jsem se teda hodně bavila a myslím si, že to je nejlepší interview, jaké Kristen doposud s někým natočila :D Josh na to jde rozhodně chytře a líbí se mi, že si připravil několik zábavných aktivit - hodně mě překvapilo, že Kristen byla schopna uhádnout v podstatě všechny své herecké kolegy z těch přiblížených fotek, Dana Levyho bych taky dala, ale zbytek teda vůbec :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mě to taky mzí, ta malá aktivita na blozích, konec blog,cz a všechno s tím spojené. nezbývá nám než se s tím smířit a možná i očekávat, že to bude horší. Snad aspoň ta hrstka z nás vydrží co nejdéle. Já zatím neplánuju odchod ani v důchodu, počítám, že rpávě v něm budu mít na blog ještě víc času :-D

    To video je skvělé! Já miluju všelijaké poznávací, hádankové a společesnké hry a tohle je přesně zábava pro mě :-D A taková videa navíc lidem ukáží slavné osobnosti zase trochu jinak, že to nejsou (ne všichni) žádní studení čumáci (což my o Kristen samozřejmě víme), ale lidi, co se umí bavit a jsou prostě v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  3. Samozřejmě, že ráda spřátelím, já jsem s tebou tak nějak počítala, ale zapomněla jsem si to napsat do menu a jelikož nemám moc čas, tak ani moc neobíhám. Ale souhlasím s tebou, mrzí mě, že je tu takové ticho a nikdo moc nekomentuje. Přišlo mi, že i celkem dost lidí se po konci blogu přesunulo, ale stejně s tím asi nakonec většina sekla, co se dá dělat no. Ale já tak nějak pořád nejsem připravená dát blogování sbohem.

    Jinak rozhovor je super, Kristen to v něm moc sluší a já mám ráda, když jsou do rozhovoru zapojené i tyhle menší hry, u toho se vždycky nasměju :D

    OdpovědětVymazat