neděle 27. prosince 2020

Gallery update 78.4: The ‘Le Château des Dames’ 2020/21 Métiers d’art Show

   

Ahoj všichni, jak se máte? Jaké jste měli Vánoce? Doufám, že jste si je v rámci možností užili. Já už netrpělivě očekávám příchod nového roku, ale trochu se obávám, že o moc lepší, než ten aktuální, úplně nebude... Ale uvidíme, třeba ano. Kdo ví, nebudu předvídat. Já jsem měla Vánoce poněkud hektické. Jak už jsem psala, byla jsem 24. i 25. v práci. Sice to bylo celkově moc fajn, ale kvůli tomu jsem si vlastně ani moc neodpočala, protože 25. a 26. přijeli příbuzní a dneska jsem byla zase v práci. Sice jen na půlce směny, kterou jsem měla původně mít, ale i tak, musela jsem vstávat. A zítra večer jedeme na další návštěvu. Ale tak... aspoň se vyspím. Dostala jsem ale moc krásné dárky, největší radost mám asi z pastelů, které jsem si hrozně přála, a potom z batohu, který mi koupila mamka. Ten starý se mi totiž nedávno roztrhl a já potřebovala nový a mamka vybrala moc krásný. Od tety jsem dostala knížku od Zibury, kterou jsem už dlouho chtěla, tak to mě taky potěšilo, protože jsem vůbec nečekala, že by mi mohli dát něco, co jsem si opravdu přála. To vyznělo blbě :D Prostě... většinou vymýšlí sami a letos se zeptali, co bych chtěla a mamka jim poradila tuhle knížku, tak jsem měla radost. Co vy? Našli jste pod stromkem něco pěkného? Nějak letos nemám úplně vánoční náladu, ale bylo to fajn. A jsem přežraná... :D 

Dneska mám pro vás přeci jen nějakou tu vánoční nadílku z Kristenlandu. Vlastně mám toho jak naděláno, protože promo na Happiest Season bylo celkem bohaté a navíc toho přibývá ještě víc postupně, takže i kdyby žádné jiné novinky pár měsíců nebyly, mám co přidávat. Jinak Happiest Season jsem viděla hned jak to vyšlo a naprosto jsem si ten film zamilovala. Musím vám o něm napsat trochu víc, až budu mít chvíli klidu. Měla jsem tam drobný problém s jednou věcí, ale celkově se mi moc líbil a ráda se na něj podívám znovu. Myslím, že to bude má nová vánoční tradice spolu s Love Actually. A dalšími filmy, které jsem už viděla stokrát a nikdy mě neomrzí. No nic, o Happiest Season se rozkecám až někdy jindy, teď mám pro vás pár fotek z jedné akce, která proběhla už 1. prosince 2020, ale čekala jsem, jestli se třeba objeví víc fotek. Bohužel se tak ale nestalo, tak jsem se rozhodla novinku přidat a už dále nečekat. Kristen byla 1. prosince jediným oficiálním hostem módní přehlídky Chanelu ‘Le Château des Dames’, které probíhala na zámku. Bylo to opravdu nádherné prostředí, bohužel tím, jak tam byla jen Kris a kameramani natáčející přehlídku a asi nějakých pár lidí z týmu Kristen, tak z toho nevznikly téměř žádné oficiální fotky. Vlastně jen jedna a to je ta černobílá. Potom zveřejnili dvě osobní, kde má Kris tu bundu s nápisem USA... Vznikl ale video záznam z celé přehlídky a jsou tam samozřejmě i záběry na Kristen, tak jsem do galerie nahrála alespoň pár screenshotů ve vysoké kvalitě. Přišlo mi totiž škoda, aby tam nebylo nic. Kristen totiž vypadala vážně skvěle a upřímně doufám, že se časem třeba objeví víc, protože mně se hrozně líbil ten outfit. Jinak je to teda neskutečná čest, Kristen je múzou Chanelu už poměrně dost dlouho a to, že měla soukromou módní přehlídku, to je prostě něco. Jinak se mi teda nová kolekce dost zamlouvá, respektive takhle... něco je hrůza, ale některé kousky mi přijdou skvělé a opravdu v nich trochu vidím ten Kristenin styl a těším se, že si někdy, až bude situace normálnější, na nějakou akci něco z toho oblékne. Určitě doporučuju kouknout i na to video, nebo se tím aspoň trochu proklikat :) 
+ + + + + + +
Hello everybody, how are you? How was your Christmas? I hope you all enjoyed it as much as possible. I am unpatiently awaiting the new year to start and hoping it will be better than the one we are in right now but I don't know how much hope do I actually feel. But I am trying to stay positive without being positive... I was working on December 24th and 25th and actually also today, so I have been pretty busy but honestly, I am expecting our store to close in a few days. I was there today and there were almost no customers. I don't know if it was better in the afternoon but the morning was horrible. So I might gain some more free time in January which I would use. Anyway. My Chrismas was quite busy, a lot of family members we haven't seen in months have arrived and it was nice but I didn't really have the right Christmas mood to be honest, I don't know, this year is just pretty strange. 

I do have for you some news from Kristenland today, I actually still have a lot. Like a lot a lot of things to publish, so even if there are no news in the next two months, I will probably be still publishing interviews and pictures from the Happiest Season promo. I have seen the movie by the way and I loved it. I had one little issue with it but overall it was a real delight to watch, I found it funny, I loved Kristen in it, I loved Dan Levy, Aubrey Plaza, Mary Holland, pretty much everyone in the movie was great and I think I will be watching this each year before Christmas as I do watch Love Actually or other Christmas movies. I won't be showing this film to my parents, 'cause they just simply don't understand (well, my mom would probably, but my dad wouldn't like it just because... it's lgbtq+ topic... whatever), but I am actually considering watching it today again. Well, enough about Happiest Season, I have for you quite an old news. It's been published on December 3rd but I was kind of waiting for more pictures to show up... They did not, so I am here with just this few. Kristen was the one and only guest at Chanel fashion show The Le Château des Dames’ 2020/21 Métiers d’art Show. It was at a literal castle and the models were walking in the new collection solely for the Chanel muse - Kristen (and the people filming it and probably her team). Unfortunately, there are almost literally no officital pictures from this show. There is just one official pic, which is the first one, the black and white one. There are two behind the scenes pics of Kristen in the jacket with USA on it and that's pretty much it. So I have decided to dowload a few screencaps so show you a little more but it kind of makes me sad. There is, however, a video from the show with Kristen in it, of course. She looked absolutely stunning and I really hope they did at least some photoshoot in this incredible outfit that will be released later... because they didn't do justice to it with just one official picture. Anyway, the new collection is very interesting and I honestly cannot wait to see Krie in some of those outfits. Some are horrible, as usual, but some are pretty amazing.

    




1 komentář:

  1. Ty Vánoce jsi měla teda pěkně hektické, tak snad aspoň v ty poslední dny v letošním roce si užiješ aspoň trochu klidu :) Já to vidím stejně jako ty. Taky si myslím, že příští rok, nebo minimálně první půlrok, nebude žádná hitparáda a bude to jen dovětek toho, co jsme zažívali letos - pokud nás teda v roce 2021 nečeká ještě něco horšího, ale buďme aspoň trochu optimističtí :D Co se Vánoc týče, tak já se na ně těšila už od října, ale když už přišly, tak se nějak ta má vánoční nálada vytratila. Myslím si, že to způsobilo počasí, protože venku to vypadalo spíš na podzim než zimu. Já jsem jako obvykle dostala pod stromeček jen peníze od taťky, žádný hmotný dárek. Letos jsem si chtěla nakoupit knížky po Vánocích, kdy má Dobrovských slevy 30 %, ale díky vládním nařízení jsem celý rok čekala úplně zbytečně. Nejvíc mě štve, že Dobrovský tu akci měl naplánovanou, viděla jsem na ni i reklamu -_- Taky se zlobím na sebe, že jsem si minulý rok při těch slevách nekoupila aspoň jednu knížku, třeba ilustrovaného Harryho Pottera... Ale než abych si udělala radost, tak si řeknu, že radši nebudu utrácet. No, poučení pro mě do budoucna. Od Zibury jsem jednou zkoušela něco číst, ale musím říct, že jeho styl psaní mě moc neoslovil, ale tobě se snad knížka líbit bude :)

    Teď už teda ke Kristen. Nejprve teda musím říct, že mě překvapilo, že na té přehlídce byla jen ona :D Já bych se asi cítila docela divně, kdybych byla na jejím místě, a docela by mě zajímalo, jak to prožívaly ty modelky :D Video jsem teda proklikala a pár kousků mi tam padlo do oka, ale je to prostě pořád Chanel, takže žádná velká sláva. Kristen to teda moc slušelo, i když těmi kalhoty si pořád nejsem moc jistá :D Jinak musím ještě říct, že jsem se naprosto zamilovala do té černobílé fotky, ta je fakt nádherná ♥ :)

    OdpovědětVymazat