středa 25. listopadu 2020

Gallery update 78.2: 'Happiest Season' Drive-In premiere in Los Angeles

 

Ahoj všichni, jak se máte? Já mám dneska vlastně dost hroznej den. Celý den je mi špatně, mám online výuku, bolí mě záda a hlava jako psa a k tomu jsem fakt unavená z toho dramatu kolem Johnnyho Deppa, fakt je mi z toho psychicky hrozně zle... a vím, že bych si to neměla brát tak k srdci, ale já si vždycky beru nespravedlnost moc k srdci, taková já už prostě jsem. Nicméně se ale snažím soustředit na pozitivní věci, ačkoliv jich teď moc není, ale Kris má naprostou smršť novinek, takže mám alespoň o čem psát. Dneska vyšel na Hulu film Happiest Season. Na Rotten má už přes 80 hodnocení od kritiků a v podstatě se skóre nepohnulo z 91%, což je naprosto úžasné. Dokonce už film dostal i certifikát Fresh on Rotten, což je teda... hodně co říct :D Mám z toho ohromnou radost, protože ačkoliv Kristen je většinou tím, co je na jejích filmech vychvalováno nejvíc, její filmy v poslední době jako celek tak úspěšné nikdy nebyly... a tenhle, zdá se, je skutečně dobrý, protože audience score je zatím 100%. Je jasné, že to klesne, jakmile film uvidí víc lidí a bude ho hodnotit, ale zatím to vypadá opravdu dobře a recenze jsou skvělé. Nemůžu se dočkat, až ten film uvidím. To bohužel může ještě chvilku trvat, vzhledem k tomu, že film je pouze na Hulu, které u nás není. Ale měl by přijít snad i na Amazon Prime do Evropy, tak se možná někomu podaří to sosnout :D Já bych si za film moc ráda zaplatila, ale bohužel... Hulu u nás neseženu.

Každopádně dost už o tom, ať se konečně dostanu k jádru pudla, dneska mám pro vás nějaké fotky. Vyšla hrozná spousta rozhovorů k propagaci Happiest Season, ale musím to nějak shlédnout a vyhodnotit, jak to zveřejnit, v jakém pořadí a jestli něco nevynechat. Určitě ale vím, že jako příští článek zveřejním buď rozhovor s Joshem Horowitzem, kterej je naprosto skvělej a opravdu jsem se u něj nasmála, anebo rozhovor s Jimmym Kimmelem, u kterého byla Kristen včera. Můžete rozhodnout vy, který z rozhovorů byste chtěli vidět jako první? Ale teď už k věci. 17. listopadu 2020 proběhla oficiální premiéra filmu Happiest Season v Los Angeles. Já jsem o tom vůbec netušila, tak mě to strašně překvapilo, že se opravdu konala slavnostní premiéra, na kterou dorazilo i obsazení a tvůrci filmu. Nejednalo se ovšem o klasickou premiéru, nýbrž o drive-in kino, tedy autokino premiéru kvůli COVID opatření. Kristen dorazila v moc hezkém Chanel outfitu. Jako žádná bomba jo, pro mě, ale slušelo jí to, jako vždy. Pravděpodobně hned po červeném koberci se Kris převlékla do něčeho komfortnějšího, což můžete vidět na druhé části fotek při Q&A. Bohužel na premiéře nemohli být někteří členové obsazení, jmenovitě chybí Mackenzie Davis, protože je aktuálně v Londýně, Dan Levy a Mary Steenburgen, kteří jsou v Kanadě, ať už pracovně nebo nepracovně, ale nebylo možné přijet. Což mě tedy mrzí, ale co se dá dělat. Kromě fotek z premiéry mám pro vás i fotografie osobního rázu. První sada s modrými kalhotami od značky St John jsou už z nedávného rozhovoru pro Today Show. Hrozně moc se mi ten outfit líbil, mrzí mě, že jsme ho na videu neměli možnost pořádně vidět. Kristen to moc slušelo. Další fotky jsou potom tak různě ze dne, kdy Kris dělala press pro Happiest Season. Poslední sada jsou potom fotografie z příprav na premiéru, které jsou lepší než všechny zbylé fotky z premiéry dohromady :D Kris tam vypadá skvěle. Jediné, co se mi moc nelíbilo, byl ten účes. Ale nemůžeme mít všechno :D Potom jsou tam asi 3 osobní fotky, 2 jsou přímo z premiéry se CJ Romerem. Ty jsou rozkošné.
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? I am very bad today. I am sick to my stomach because all the shit around Johnny Depp and it is keeping my mind occupied and I am sick, my mental health is not good, I am so sad because of all of this. BUT there ARE exciting news about Kristen, so I will focus on that. So the Happiest Season came out today on Hulu and I am super excited. And it has 91% on Rotten Tomatoes! Which is amazing. It already has 82 reviews from the critics and the rating hasn't dropped under 90 once. It has already gotten the certified "fresh" on Rotten. I am so happy for all of the people in this movie. Kristen's performance is especially praised. This is the first time in a really, really long time that Kristen's movie gets this much praise. Usually, she is the one praised but not as much the movies themselves but it seems like this film is really, really good and it makes me really happy. I do love a good holiday movie, so I cannot wait to see it. I hope it will be possible to find it online since we cannot rent Hulu in Europe. Anyway. 

I have a lot of things to write about but I usually do write another article the moment the previous one has at least one comment because it is quite demotivating to create new content if no one cares... Like I know that a lot of people just do not write comments even though they do visit, I see the numbers, but I just cannot make myself to post more often if there are none, so I am sorry about that. Anyway, today I have for you pictures from the Happiest Season Los Angeles premiere. I didn't expect this to happen at all, but it actually did and I am so happy it did. It wasn't a classic premiere as we know it, it was a drive-in cinema because of the corona situation but it could actually be so much fun. A lot of the cast members have arrived, however, you can notice that Dan Levy, Mary Steenburgen and Mackenzie Davis aren't there because Dan and Mary are both in Canada and Mackenzie is in London and they couldn't come either because of the situation or job related reasons. However, Kristen was there as same as a lot of other cast including Aubrey Plaza and Alison Brie, both writers, Mary Holland and the director Clea DuVall were there and they all looked amazing. Kristen blessed us with two outfits. She walked the red carpet in Chanel and then she changed to her regular clothes for the Q&A. I have for you just a few pictures but they are great. I have for you also a ton of personal pictures actually. 34 in total. First set with the blue pants is from the Today show appearance, I talked about how amazing K's outfit was and you can see I wasn't lying, I LOVE those pants. It is from a brand St. John. There are also pictures from Kristen's press day when she promoted Happiest Season and then pictures from before the premiere from Adir Abergel's instagram and those are just perfect. And then a couple of personal pics, one with Suzie and CJ and two with just CJ after the premiere. There is a LOT of interviews and stuff to write about and I really need to think about what to publish first, so I am pretty positive my next article will be either an incredibly funny interview with Josh Horowitz OR the interview with Jimmy Kimmel Kristen did yesterday, you can chose which one would you like to see first in the comment section. The only thing I was quite disappointed with is the hairstyle for the premiere. 

    

    
    

5 komentářů:

  1. To mě mrzí, že jsi ve středu měla nic moc den, ale snad se dneska už máš líp :) Já nemám až tak problém se zády, ale sem tam mě začnou trochu pálit a slzet oči, tak si je musím protřít a ráno, obzvlášť když je venku ještě tma, si musím dát dolů osvětlení obrazovky, protože jinak bych do ní nemohla vůbec čučet :D Co se týče toho Johnnyho, tak mě taky hrozně štve, jak to s ním dopadlo a že to nevypadá moc dobře. Zatím mi ale neumřela naděje a pořád doufám, že se nakonec karta obrátí.
    Co se týče Happiest Season tak jsem ráda, že se filmu daří tak dobře, opravdu si to zaslouží :) Moc mě potěšilo, že se konala i taková menší premiéra a že se na ni Kristen dostavila. Na to, že byla oblečená do Chanelu, musím říct, že se mi ty šaty docela líbí - i ten účes je zajímavý :) Nejvíc mě ale dostaly ty osobní fotky. Prohlédla jsem si jich hned několik a musím říct, že na mě v podstatě všechny působí, jako by šlo o photoshoot pro nějaký časopis. Jsou vážně úžasné :)
    Jinak já bych jako další článek brala interview s Joshem Horowitzem :D

    OdpovědětVymazat
  2. To kolem Johnnyho mě taky trápí, ale už si to tak neberu, kdyby se to stalo někdy když jsem byla na základce a částečně střední, kdy byl celý můj život, asi bych se zhroutila :D Ale vím, že Johnny ještě bude bojovat, má kolem sebe skvělé lidi a fanouškovskou základku která ho podporuje jako snad nikoho.. takže pevně věřím tomu, že to zvládá dobře a že to dobře dopadne!:)

    No a jinak je pro mě hodně nezvyk vidět v této době fotky z premiéry! Dřív něco běžného a ted je to vzácnost.. Kristen to tu sekne, líbí e mi její šaty, vlasy rouška a úžasně nnalíčené oči:)

    OdpovědětVymazat
  3. konečně začali se konat nějaké akce :) já jsem tak nadšená z toho :) doufám že se to za chvíli rozjede naplno :) Kristen byla nádherná

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně fotky z nějaké akce. Sice s rouškama, ale na ty jsme už stejně v běžném životě zvyklí. Já jsem ale možná ještě víc nadšená z těch osobních fotek. Jsou skvělé, některé vypadají jako z photoshootu.

    OdpovědětVymazat
  5. Kristen vypadala supr a souhlasím s nikolkou, hura, že jsou akce. Doufám, že i Alex se někde objevi. xměsícu je někde zalezlý a nikdo netuší kde :D

    OdpovědětVymazat