pondělí 9. listopadu 2020

First Official 'Happiest Season' Trailers... 2 of them!!!

 

Dobře, tohle jsem nečekala. Čekala jsem hodně věcí, ale tohle ne. KONEČNĚ mám pro vás už dlouho dlouho dlooooouho očekávaný trailer na Kristenin nejnovější film, Vánoční rom-com Happiest Season. Počkat, vlastně kecám. Mám pro vás totiž ne jeden, ale hned 2 trailery na Happiest Season! Jeden byl zveřejněný Hulu a ten druhý je kino trailer pro Austrálii a Nový Zéland! Původně to vypadalo, že jsou dokonce 3, ale nakonec se ukázalo, že jsou vlastně stejné, až na sestřih na začátku, takže jsou jen dva, ale i tak je to skvělé! Mám z toho ohromnou radost. Oba trailery jsou naprosto skvělé a já jsem se fakt zamilovala do celé té atmosféry a všeho okolo. Kristen je v traileru hrozně roztomilá a strašně se těším, až se na to podívám :) Už 25. listopadu!!! To je za 16 dní! Ach bože, tohle jsem potřebovala. Fakt že jo. Od minulého pondělí jsem hrozně naštvaná kvůli situaci s Johnny Deppem... který kvůli své násilnické ex dokonce přišel o roli Grindelwalda, a tak jsem z toho byla hrozně smutná... A tohle mi opravdu pomohlo. Kdo by si chtěl přečíst něco víc o tomhle tématu, může to udělat na mém osobním blogu, tady o tom mluvit nechci. Ale zkrátka a dobře jsem potřebovala něco takového jako trailer na Happiest Season a já dostala rovnou dva! Asi jsme byli hodní a dostali jsme předčasnou nadílku. Jinak jsem se teda zamilovala do postavy Kristen, ale koho teda už z trailerů žeru je ten Abby nejlepší kamarád John, kterého hraje Dan Levy. Z toho umírám. Ačkoliv nejlepší hláška traileru padne dle mého názoru z úst matky Harper, když najde Abby ve skříni... ten dvojsmysl tam mě rozsekal :D No nic. Určitě se koukněte, je to skvělý, miluju je oba dva!

+ + + + + + +

Okay. So I didn't see this coming. I have seen a lot of things coming, but this was pretty unexpected. I FINALLY have for you the Happiest Season trailer. Well... actually. I have for you trailerS. Because they published 2 different trailers today! I thought there were 3 but the other one was the same, so just two, but still, we have been blessed. I am not kidding. Like... they are similar, but are a little different from each other and I just... wow. I am so excited. I didn't expect this. I am in love with all of the trailers. It looks like so much fun, I can't wait to see this beautiful movie, I honestly cannot. It seems like Hulu actually planned on releasing the trailer a few days ago but they have decided to postpone because of all the mess around the US election. Honestly, I needed something like this, because since last week, I am dealing with the Johnny Depp situation and it makes me sick to my stomach that he as the real victim did not get any justice and even got kicked out of Fantastic Beasts while the real abuser is still working with Warned Bros., so seeing three amazing trailer to this beautiful film made me at least a little better. Who wants to read more about the JD situation, you can do it at my personal blog. I won't be talking about it now, it would spoil my mind. So... Here are all the trailers. I love all of them. And I love Kristen as Abby, but actually, I adore Dan Levy's character - John, the gay best friend. He is just so funny, I can't. I just love Dan Levy. Anyway, check them out and tell me what you think. I honestly cannot wait. It's coming out in 16 days!!! Also, best line? Who will guess which line got me in tears? It is said by the mom to Abby... :D 



1 komentář:

  1. Musím říct, že trailer mě na film nalákal ještě víc než všechny ty úžasné stillsky, tak teď budu doufat, že nám ty dny rychle utečou :) Trailer pro Hulu jsem teď viděla podruhé, musela jsem na něj mrknout hned ráno/dopoledne, jak jsem se dozvěděla, že vyšel. Myslím si, že Dan Levy si na sebe přitáhne hodně pozornosti - hrozně mě pobavila ta scéna, ve které říká "I track everybody" :D Scénka se skříní mě taky pobavila a stejně tak i moment, kdy postava Kristen říká "I'm her orphan" :D Myslím si, že si Happiest Season povede hodně dobře a na ČSFD bude mít pěkné hodnocení :)

    OdpovědětVymazat