neděle 1. listopadu 2020

Gallery update 78.0: New Happiest Season stills + soundtrack list


Už to začíná být poměrně trapné, protože pro vás pořád nemám trailer. Stále ho nezveřejnili, přestože do premiéry filmu je to jen 24 dní... vlastně už ani to ne, protože je devět večer. Každopádně už jsem z toho poměrně unavená, hučíme na twitteru do Hulu už dva týdny a furt prostě nic... Vždycky nás počastujou nějakym prohlášením typu "soon" nebo "before you know it"... Já to vim už dost dlouho a trailer furt nikde, takže nevim, co mám jako vědět, že to bude before. Ale whatever. Jsem už docela naštvaná. Asi je to tím, že to jde na digital... a možná, že čím později, tak tím líp, protože si lidi budou pamatovat, že na to viděli trailer, až jim to vyskočí na hlavní stránce toho 25. listopadu... Ale už mě to prostě pěkně štve. Hlavně nechápu, proč nemůžou říct, že trailer bude třeba 2.11. Proč nám musí furt předhazovat to "brzy"... To fakt nechápu. Ale tak což no. 

Mám pro vás nějakou novinku ohledně Happiest Season teda, trailer to není... ale co se dá dělat :D Mám pro vás 4 nové fotky z filmu. Tři z nich jsou s Kristen a Mackenzie Davis, která hraje Harper, přítelkyni Abby, což je postava Kris. Poslední fotka je potom opět s mým milovaným Danem Levy, kterého žeru a moc se na něj ve filmu těším! Fotky jsou skvělé, ale už bych prostě... uvítala něco víc. Nicméně mám pro vás přeci jen ještě něco. Konkrétně je to seznam písní, které budou ve filmu a budou na různých hudebních platformách jako soundtrack k dispozici od 6. listopadu. Jedna z písní potom byla zveřejněna už předevčírem a tak mám pro vás i tu. Jmenuje se Make You Mine This Season a vznikla přímo pro tento film, od dua se jménem Tegan and Sara. Popravdě ty písničky neznám a moc jsem to nezkoumala, je možné, že některé už jsou staršího data, některé nové, fakt nevím... kromě teda Tiché noci, která vyšla tak někdy... v 19. století... :D A Jingle Bells. No určitě si písničku pusťte, je moc pěkná, já si ji pustila k psaní české verze článku a hezky mi to odsejpalo :D Mějte se krásně a příště SNAD už konečně s tím trailerem!
+ + + + + + +
It's getting pretty awkward. We are begging Hulu on twitter every single day for the trailer. I was pretty possitive they'd publish it on October 25th because that would be a month before it premieres but they didn't. And they still haven't. I am actually quite mad at this point. It's riddiculous. And they feed us with things like "soon" and "before you know it" and I just hate it. It's getting on my nerves. I have honestly never understood why cannot they just say: Hey, the trailer will be up on Monday, November 2nd. No... they have to feed us with that soon bullshit. Well, whatever. All I know is that it was already late yesterday. I am sorry, I'm just pissed already. 

However, I have for you today at least some Happiest Season news. First of all, I have for you four new stills pictures from the movie. Three of them are with Kristen and Mackenzie Davis who plays Kristen's girlfirend Harper and the last one is another stills with Kris as Abby and Dan Levy. I cannot wait to see this film, I honestly cannot. And I know I'm saying that every time but I am just so excited about the whole cast, apart from Krie and Mackenzie especially about Dan Levy being in it. I also have for you a sountrack list that will be available on November 6th on multiple platforms including (I think) Spotify and one of those songs has already been released also, the one called Make You Mine This Season by Tegan and Sara. You can listen to that on youtube and also spotify... and probably also iTunes, I don't know. Anyway. Some of these songs might actually already be out, I don't know. Like apart from Silent Night, that's obviously out for... like 200 years. So check it out. I have actually not listened to it yet but I am planning on doing that right now. 

    
[4x] 2020 - Happiest Season: Production stills


The 'Happiest Season' soundtrack list:

1. Think of Christmas – Anne-Marie
2. Blame It on Christmas – Bebe Rexha & Shea Diamond
3. Jingle Bells – BAYLI
4. Mrs. Claus – Shea Diamond
5. O Holy Night – Jake Wesley Rogers
6. Candy Cane Lane – Sia
7. Only Time of Year – Brandy Clark
8. Christmas Morning – kennedi
9. Chosen Family – Carlie Hanson
10. Make You Mine This Season – Tegan and Sara
11. Silent Night – LP

3 komentáře:

  1. Taky mi přijde docela divný, že doteď nezveřejnili trailer, ale snad už se ho v blízké době opravdu dočkáme - jinak mně taky vadí to jejich "soon", taky bych byla radši, kdyby si dali nějaký deadline :D Jsem ale ráda aspoň za další fotky. Ta první mi přijde hrozně roztomilá a romantická, na té předposlední to zase Kristen neskutečně sluší ♥ Jsem moc ráda, že v tomhle filmu bude mít o něco delší vlasy než teď normálně má :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty to píšeš s takovou výčitkou jako bys za to mohla ty sama :-D No tak je to aspoň napínavý :-D Co se týče nových stills, ta první je moc hezká ♥ A en soundtrack list je zajímavý tím, že třeba i staré léty provřené songy, nazpívají současní interpreti. Silent Night v podání LP chci slyšet :-D

    K těm anketám. Jo je to tak, ty ankety jsou taková jistota, že se pod ní objeví aspoň nějaký komentář. Já jsem je při zakládání blogu nejdřív neměla v plánu, ale ona je to nakonec zábava i pro mě, baví mě zjišťovat, co se komu líbí a jaká fotka nakonec dostane nejvíc hlasů :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že trailer ještě není, ale snad se ho tedy dočkáme, ale na film se těším fakt moc, už ten soundtrack mě úplně nalákal, ty písničky jsou perfektní :)

    OdpovědětVymazat