pátek 13. listopadu 2020

Gallery update 78.1: Marie Claire Hungary + The Advocate Magazine

 

Ahoj všichni, jak se máte? Anglickou verzi tohohle článku jsem napsala už včera, takže některé věci tam nejsou úplně aktuální, ale byla jsem včera večer už moc unavená na to, abych to dokončila. Vstávala jsem včera totiž jen něco málo po 4. ráno, protože jsem šla do práce na půl šestou, takže jsem potom byla naprosto nepoužitelná zbytek dne. Taková klasika. Mám teď celkem dost směn. Tenhle týden dokonce 3, protože jdu i zítra. Je to teda docela náročný týden. Měla bych teď intenzivně pracovat na seminárních pracích, které mám v neděli odevzdat, ale nějak se k tomu nejsem schopná dokopat. Asi ještě něco dneska napíšu, ale je to taková otrava. Je to dost o ničem popravdě, prostě jen přepsat něco z učebnice a natáhnout to na 12-15 stran. Prostě vopruz. No nic. Pořád se nemám úplně nejlíp, co se týče psychické stránky, ale trochu jsem se stáhla z toho hlavního proudu na twitteru, který řeší Johnnyho a vše kolem, protože mě to akorát stresuje a ničí. Trochu jsem se od toho tedy distancovala, abych nebyla tolik v tom hlavním dění, protože je to jeden shit vedle druhýho, a raději se teda snažím soustředit na pozitivní věci. A jednou z pozitivních věcí je to, že mám novinky! Haldu novinek. Spoustu skvělých novinek, až se mi chce brečet, kolik skvělých novinek pro vás mám. Je to díky blížící se premiéře Happiest Season. Už jste se mohli v předchozím článku podívat na oba skvělé trailery, a nyní mám pro vás první z mnoha skvělých nových věcí... :D Jinak jsem teda nadšená, protože v komentářích u traileru je jen láska a žádnej hejt a to samé i na twitteru a instagramu, což je prostě skvělý. Viděla jsem i nějaké reakce na trailer random lidí na twitteru a všechny byly hrozně pozitivní a to mě úplně nadchlo. 

Kristen se včera objevila spolu s Danem Levym v TODAY Show a 18. listopadu by měla být hostem další show a kolují nějaké hlášky o tom, že možná ještě něco, ale zatím to nemám potvrzené, tak uvidíme, jak to dopadne. Každopádně ten rozhovor pro TODAY je sice krátký, ale moc příjemný, tak se těším, až vám ho sem dám i s fotkami z toho dne. Zároveň se už objevil konečně oficiální poster k filmu, ale o tom taky až později. Mám toho moc :D Dneska mám pro vás ale něco jiného, ale také skvělého. Jedná se o dva nové photoshooty. Kristen se objevila na obálce časopisu Marie Claire Maďarsko a nafotila pro magazín i nový photoshoot, ze kterého, jak doufám, uvidíme brzy více fotek, než jen ty tři, které pro vás mám dnes. Mám pro vás tedy scany a potom 2 fotky, ta třetí zatím nebyla zveřejněna bez tagů, ale je nádherná. Stejně jako zbylé dvě fotografie, Kristen na nich vypadá perfektně. Kdo by si chtěl přečíst rozhovor v angličtině, najde ho zde. Přeložila ho jedna maďarská fanynka Kristen a tímto jí za to děkuji. Kromě tohohle nádherného photoshootu mám pro vás ještě promo shoot k Happiest Season, nebo jak to nazvat, pro časopis The Advocate, který Kris nafotila spolu s Mackenzie Davis a režisérkou filmu Cleou DuVall. I ten se mi opravdu moc líbí. Hlavně ta fotka, na které se smějí, ta je prostě perfektní. No určitě si fotky prohlédněte v galerii ve větším, stojí za to. Myslím, že možná ty pro Marie Claire využiju na nějakém budoucím photoshootu a doufám, že se jich objeví časem více. V tom druhém časopisu samozřejmě taky vyšel článek, ale ještě jsem se nedostala k jeho přečtení, tak o tom vám povím třeba zas někdy jindy. Zatím tedy alespoň fotky. 
+ + + + + + + +

I have news! Can you believe it? There are news! There is a promo, there is a looooot of new stuff and I LIVE for the Happiest Season promo because it is amaaaziiing. And in my head, I do a lot of weird voices and even sing what I am writing because I am sooo happy. Well. But before I get to the big news number 1 (because there is mor than one!), I have a short (or maybe longer) personal intermezzo for you. I have been working this week. That's a new. I was working yesterday and today and I have got another shift on Saturday too actually. It is a little inconvenient though because I should be writing two essay's that are due Sunday and I won't be home all day on Sunday but I will manage. As I always do. I have the whole tomorrow and Saturday afternoon. I finished work at 1 p.m. and I was so tired that I've basically slept for the rest of the day. That didn't really help with my school duties. Whatever. I am still not 100% ok mentally, I am probably too invested into all the Johnny Depp drama and it takes a lot of my energy away. And also time. I am going to forest quite often recently, taking long walks and just thinking about nothing. The worldwide situation is too depressing for me... I think I forced myself into denial because if I thought about the pandemic too much, I would lose my mind. I kind of just accepted it as it is now. It is a new reality we live in now and we cannot do anything about it. So why cry over it, right? 

I will skip to Kristen now because if I don't, I might not even finish this article today. Which is pretty possible anyway, I am not good at keeping attention to one task for too long. Anyway. Happiest Season has finally got it's trailers and you can watch those in the previous articles. And with the trailer, the promo has finally started any by far it's beautiful. Kristen appeared on the TODAY show today along with her co-star, Dan Levy, with whom they obviously created a really nice friendship during the filming. I will write about it later because I am still waiting for the full video. There might be (hopefully soon) other appearences coming up but nothing yet confirmed 100%, so I won't be saying anything. I have for you today a marvelous news though, I have for you 2 new photoshoots. Kristen appears in December's issue of Marie Claire Hungary. She has given and interview too but that I didn't translate since I don't speak hungarian... But someone else did translate it to English so if you want to read it, you can do it here. I have for you digital scans of the issue and also 2 (for now) pictures from the photoshoot itself. There are three pictures in total for now and all of them are marvelous. I LOVE the one on the cover of the magazine. I also have for you another photoshoot. Kristen, Mackenzie Davis and the director of Happiest Season, Clea DuVall appear on the cover of The Advocate magazine. There is also an article, I haven't read it yet, but they made a beautiful new photo session together and I love these pics to pieces. So check it all out. I will be back with more news tomorrow. 

    
    
    

1 komentář:

  1. Vstávání ve 4 ráno by mě asi taky položilo. Já už tak mám problémy vstávat v pět, ale ne ani tak kvůli tomu, že by se mi nechtělo vstávat, ale spíš mám problémy usnout, když vím, že musím tak brzo vstávat. Jinak ale ráda slyším, že už můžeš chodit zase na brigádu :) Já teda doufám, že kino zůstane až do konce roku zavřené. Upřímně, začala jsem i přemýšlet nad tím, že bych tam s koncem tohoto roku skončila, ale jinou brigádu, na kterou bych mohla chodit hlavně v pátky, asi nenajdu a taky nechci přijít o tu malou finanční nezávislost, kterou díky tomu mám. No, ještě uvidím. A budu ti držet pěsti s těmi seminárkami. Úplně chápu ten stav, kdy máš napsat něco, do čeho se ti nechce, tak si radši rozhodneš uklidit pokoj. V poslední době se mi tohle děje docela často :D
    Ale teď už ke Kristen, jsem nadšená, že máš novinky na přidávání a už se moc těším, až je tady u tebe na blogu všechny uvidím :) Z obou photoshootů jsem opravdu nadšená, u toho druhého se mi taky nejvíc líbí ta vysmátá :) O něco víc mě ale oslovil ten pro Marie Claire, tak budu taky doufat, že se časem těch samostatných fotek objeví víc, protože už jen ty dvě fotky, hlavně ta první ♥, jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat