sobota 15. února 2020

Gallery update 75.9: Chanel RTW SS20 Clothing Campaign


Ahoj všichni. Jak se máte? Vážně bych se potřebovala dostat zpátky do té bloggerské rutiny, nějak jsem z toho vypadla. Ani ne tak z pohledu psaní článků, jako spíš vzhledem k tomu obíhání... Nejsem na to úplně zvyklá teď, musím se sebou něco dělat a chodit k vám častěji, omlouvám se, že teď to obíhání tak zanedbávám. Měla jsem toho tenhle týden teda celkem hodně. O víkendu byl ten Comic-Con, tak to bylo super, ale moc času jsem neměla, no a v týdnu jsem měla práci a pak dvě zkoušky, takže to bylo poměrně náročné. Ve středu jsem ale přeci jen stihla zaskočit po STRAŠNĚ dlouhé době do kina. Byla jsem na Birds of Prey... a nelíbilo se mi to :D Hrozně jsem chtěla, aby se mi to líbilo, ale prostě ne. Přišlo mi to nudný a debilní... :D Já nevím, asi mě už přešla taková ta fáze, kdy jsem milovala komiksové filmy, nevím. Nemám ani moc radost z Black Widow, nějak mě to nebere poslední dobou. Já naprosto akceptuju fakt, že někomu se to líbilo moc, protože každý má jiný vkus, ale mně to prostě vůbec nebavilo, dokonce jsem uvažovala, že odejdu z kina, ale nebyla jsem tam sama, takže jsem to vydržela. Vtipný bylo, že mi pak po skončení kámoš říkal, že uvažoval, že bysme odešli, ale že si myslel, že se mi to třeba líbí, tak to přetrpěl :D Mohli jsme si ušetřit hodinu utrpení, na druhou stranu mě by pak štvalo, že nevím, jak to skončilo. Jako pozitivum beru Harley Quinn a taky možnost vidět Ewana McGregora jako záporáka, ale to je popravdě tak všechno. Ostatní Birds of Prey se mi jako líbily celkem, Black Canary je skvělá a Huntress je badass, ale ten film dohromady podle mě moc nefungoval tak, jak bych si představovala. Mělo to své momenty, ale většinu času mě to prostě nebavilo, nebo tam byly dost velké nelogičnosti. Ale ne toho typu, že je to komiksovej svět s lidma, co maj schopnosti, ale spíš takové logické souvislosti divné. Margot je rozkošná jako Harley, ale jinak... já nevim. Bylo to divný. Ale jestli se vám to líbilo, tak jsem ráda, ale mě to vyloženě zklamalo. A to jsem fakt chtěla, aby se mi to líbilo. Ale bohužel. No nic.

Mám teď docela co přidávat, mám ještě hodně restů, takže i přesto, že Kristen je teď někde uprostřed ničeho a nic se o ní neví a ani nevíme, kdy se někde objeví, tak se nebojte, že by to tu zelo prázdnotou. Pořád mám ještě Seberg promo a nějaké další akce, které jsem ještě nezvládla přidat, takže je toho celkem dost. Začnu ale trochu novější věcí. Jde konkrétně o nový photoshoot, který Kristen nafotila v rámci proma k nové kolekci Chanelu, RTW SS20. Musím říct, že se mi tahle nová kolekce zatím dost zamlouvá. Některé kousky jsou teda divné, je to pořád Chanel, ale hodně se mi toho líbí. Ve videu, které je na konci článku, můžete vidět i víc modelů, nejen ty, ve kterých fotila Kristen. A Kris tam mluví o nové vizi módní návrhářky Virginie Viard, která nahradila Karla Lagerfelda po jeho smrti v roli hlavního návrháře Chanelu. Trochu bych doufala, že se Chanel konečně zbaví taky toho trendu totálně vychrtlých modelek, ale zatím to nevypadá. Snad na to jednou konečně dojde. Každopádně třeba ten skvělý černý outfit, ve kterém byla Kris nedávno na té přehlídce, pochází z této kolekce a podle mě patří k jednomu z nejlepších Chanel outfitů, které kdy Kris oblékla. Což mi připomíná, že musím konečně dát hlasovat v 2. kole o ten nejlepší outfit roku 2019. Upsík. Anyway. Mám pro vás tedy 10 fotek z toho promo shootu a potom 6 fotek z focení a všechny jsou skvělé. Co je na tomhle shootu zajímavé je, že byl focen na trampolíně :D Ano, Kristen při focení skákala na trampolíně a všechny fotky jsou focené za letu, což podle mě vytváří poměrně unikátní výsledek, který se mi moc líbí. Ten photoshoot je podle mě naprosto skvělý a doufám, že i vám se bude líbit. Jednu z fotek můžete rozeznat i z nového layoutu.
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? I really need to get back to the blogging routine and actually visit you more often, because I kind of slipped out of it and I am sorry. I had pretty hard week this week in school, because I had two exams and I was at work, so it was pretty stressful. I have a lot of things to do and I would really really need at least one week off, but I cannot really afford it. I went to the cinema after a really, really long time. I went to see Birds of Prey... and I hated it :D I honestly didn't like it. I love Margot Robbie as Harley Quinn, but I didn't like the movie. For me, half of it was boring and the other half was just dumb. I don't know. Maybe I am over the comics movie phase of my life, I am just kind of tired of it. I am not even excited about the Black Widow movie, I don't know. LIke... some parts were fun, but mostly? It was dull. I totally get if someone does like it, I am glad you do, I really wanted to, but I just didn't. I was honestly considering leaving the theatre... but I wasn't there alone, so I pulled through and then my friend told me he wanted to leave, but thought maybe I like it, so he didn't say anything. Well... shit happens. I didn't like it, lot of people do and that's fine. Anways. I have a lot of things to publish also. I still have a lot of stuff from the Seberg promo in autumn and some other events I haven't written about, so despite the fact Kristen is in the middle of nowhere and no one knows about her, don't worry, I have a lot of articles in stock.

First of all, I have for you the newest of news actually. It is not exactly new, it came out in January I think, maybe even December, but it is pretty great. There were some speculations about Kristen not being the Chanel ambassador for the next season after Karl Lagerfeld's death, because she didn't wear a single Chanel thing during the Charlie's Angels promo. But it turns out she might be actually even more invested into Chanel now. She is the face of the new clothing campaign RTW SS20 by Virginie Viard. She brings a new vision into Chanel clothing after Karl's late death, she is the new main fashion designer. It still has the soul of Chanel, but it brings some new vision that I personally really like. That amazing black outfit from a recent event, is from this collection. I have for you also a short interview with Kristen where she talks about the new vision and the new collection, which she apparently really loves and I don't blame her, I think it is pretty cool actually. And you can see some more models in that video, some of them I would really like to see on Kristen some day. Anyways, this promo photoshoot for the campaign is pretty unique not only because it is a new clothing collection, but especially because the way it is photographed. Kristen was jumping on a tampoline while shooting this photoshoot, which could be pretty fun. And the result is also pretty fun, I would say. I like this shoot a lot, I really hope some more pictures will be released. I have for you 10 pictures from the actual official shoot and then 6 pictures from behind the scenes. Honestly, how can she look so amazing jumping on a trampoline, I don't know.




3 komentáře:

  1. Panečku! Tak ty fotografie jsou perfektní, souhlasím s tebou, že oblečení od Chanelu také příliš nemusím, ale jsou i světlé chvilky Ale na těch fotkách mi žádný až tak nevadí a moc se mi v těch kouscích Kristen líbí, hlavně v tom růžovém outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  2. jop tak to dobre poznám, keď si celovo šlovek dá od niečoho pokoj tak sa do toho niekedy ťažko dostáva , ale ono sa to časom poddá ,
    ow tak to je naozaj škoda, že to s filmom dopadlo takto, ako ja som to osbne ešte nevidela a chcela som ísť na to aj do kina, no nevyšlo mi to, možno, že aj dobre, lebp som čítala recenzie a dopadlo to tak ako si aj sama tu napísala, presne ja som sa hlavne tešila na ňu a na Ewana ako záporaka, no fakt je škoda, že to nakoniec takto dopadlo, ale aj tak si to pozriem doma , mno a nové fotečky som si prezrela, a máš pravdu je to naozaj zaujímavé, že je to fotené na trampolíne a k tomu má oblečené niečo také , jop a tiež mi hneď cvaklo odkiaľ máš tú fotku ktorú si použila , jednoznačne by sa ich tam našlo aj viac ktoré by boli skvelé na ďalší lay , Kris to tam fakt pristalo, ja osobne som si yamilovala fotografiu kde ma na ouftite kvetovanú potlač, tá je perfektná

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla od Birds Of Prey veliká očekávání a moc jsem se na to těšila, ale musím říct, že mě to taky docela zklamalo. Ne teda natolik, abych zvažovala, že bych odešla z kina, ale na to, jak to všude propagovali, že "girl power" a že prostě filmy, kde jsou samé ženské jsou nejlepší na světě, to teda moc nedopadlo. Do toho si ještě kousek ode mě sedl asi zdrogovaný nebo opitý pár, který půlku filmu prokecal a komentoval, přičemž chlap se smál na celý kino v momenty, které zase až tak směšné nebyly - třeba se řehtal jen kvůli tomu, že se ve filmu zrovna objevila hyena... A ona celkově i ta návštěvnost je hodně špatná. Aspoň tedy u nás v kině byla, za mě teda, nejvyšší návštěvnost asi 40 lidí, což je teda smutný. Black Widow se taky trochu bojím, ale Scarlett a celkově tu postavu mám neskutečně ráda, tak doufám, že ona nezklame. Navíc to obsazení je skvělé - Rachel Weisz, Florence Pugh a Hopper ze Stranger Things
    Ale teď už ke Kristen Musím říct, že tyhle fotky se mi taky moc líbí. Všechny modely jsou hezké, na to, že je to Chanel, a Kristen to ve všech moc slušelo. Taky se mi líbí to, že se to rozhodli pojmout jako takové "momentky" při skoku, rozhodně to přidá fotkám na originálnosti :)

    OdpovědětVymazat