čtvrtek 13. února 2020

'Happiest Season' Update

[1x] 2020 - Happiest Season: Behind the scenes

Ahoj všichni, jak se máte? Tenhle článek píšu už někdy od pondělí, tak už bych ho fakt ráda zveřejnila :D No dneska je čtvrtek, tak uvidíme, jestli to klapne. Každopádně nějaké osobní informace uvedené v anglické verzi článku úplně nesedí s aktuální realitou :D tak kdyby náhodou byl někdo, kdo si rád pročte i tu anglickou verzi, tak se může dozvědět něco málo o mém týdnu, ale už nic z toho neplatí. Co je teda pořád aktuální je to, že jsem neměla úplně moc času, protože jsem víkend strávila na Comic-Conu, což ví všichni, kdo mě sledují na insta nebo mají můj facebook, a kromě toho jsem teda trávila svůj čas buď v práci nebo učením se na zkoušky. Jedno jsem měla včera (ve středu) a jednu jsem měla dneska, tedy ve čtvrtek, a upřímně? Nevím, jak to dopadlo, ale doufám, že aspoň na 3 to obojí vyšlo. V pondělí jsem se lehce zhroutila v práci, protože jsem se asi 15 minut před směnou dozvěděla, že jsem nedala zkoušku z minulého týdne a tak nějak mě to sebralo. Takže mám teď takové veselé období, ještě s tím překladem... No sranda. Každopádně jsem si ale Comic-Con musím říct až na pár drobností užila. Hlavně jsem se setkala s Johnem Rhys-Daviesem, který hrál v Pánovi prstenů Gimliho a s Danny Jules-Jonesem, který zase v Červeném trpaslíkovi hrál Kocoura. John byl hrozně milej a úžasnej, prostě největší sympaťák na planetě zemi, trochu jsem se ztrapnila, ale myslím, že je to jen můj pocit, že jemu to tak nepřišlo :D No nic. Myslím, že ani dneska ten článek nedopíšu :D Ale uvidíme. Nechám už toho žvanění o sobě, kdyby měl někdo zájem se o Comic-Conu dozvědět něco víc, tak mi dejte vědět. Bylo to prostě skvělý.

Dneska mám pro vás každopádně nějaké novinky týkající se Kristenina nejnovějšího projektu s názvem Happiest Season. To, že bude Kris v tomhle filmu hrát, je známo už nějaký ten pátek, ale konečně na to tedy došlo a Kris skutečně odjela do Pittsburgu natáčet tuhle romantickou komedii s LGBT+ tématikou. Od chvíle, co byla tahle novinka oznámena, se objevila spousta novinek ohledně tohohle filmu a já je chci v tomto článku tak nějak shrnout. První věcí je to, že Kristenina postava se bude jmenovat Abby. Hraje jednu z hlavních protagonistek filmu. Film by měl být vlastně o tom, že mladá žena se rozhodne požádat o ruku svou přítelkyni během tradiční každoroční vánoční párty jejích rodičů, přestože svým konzervativním rodičům ani neřekla o své homosexualitě. Není ale jasné, jestli tou, která má ty konzervativní rodiče, bude postava, kterou hraje Kristen anebo postava, kterou hraje Mackenzie Davis a která se bude jmenovat Harper. Já žiju v nějakém domnění, že tou hlavní bude právě Mackenzie, ale nevím, jak jsem na to přišla a dohledat to nemůžu :D Takže uvidíme. No nic. Další důležitou novinkou (a asi se chytáte za hlavu, ale mě to moc těší :D) je, že Kristen má pro tento film prodloužené vlasy! Mackenzie zřejmě bude mít paruku, ale Kris si nechala prodloužit vlasy na mikádo, takže si ji možná chvíli užijeme s delšími vlasy, což jsme nezažili už hodně dlouho :D Jak to vím? No díky twitteru, jako všechno... a potom taky díky tomuhle roztomilému videu, které Kristen poslala Ruth a celé PR firmě, pro kterou Ruth pracuje, páč měli nějaké výročí či co.
+ + + + + +
Hello everyone. How are you? It's been few days since I wrote previous article, but I didn't really have time to do anything. I spent the whole weekend at Comic-Con Prague and it was definitely one of the best events I have ever been to. Who follows me on instagram or even has my facebook knows, that I got to meet John Rhys-Davies who played Gimli in my beloved Lord of the Rings saga. It was pretty awesome and I hope one day I will stop thinking about how I humiliated myself in front of him :D But it was brilliant. I also got to meet Danny Jules-Jones from Red Dwarf, which was also pretty awesome. The whole even was brilliant. One of the highlights was that Ben Aaronovitch signed my book. That was great too. I am definitely going next year again, I cannot wait, it was great. Anyways, that was planned for a really long time, so I didn't have any time at all, for which I am sorry, but priorities... :D I also still have some exams to pass this week and it is pretty stressful, so I am not sure how much will I write. I should be actually studying right now, but I need at least few hours of chill before I start. I still have some time tomorrow, so I think I still have enough time. I hope. I will write this article and then I will start with studying, so it's going to be fine. I hope. Anyway.

I have for you today some news about Kristen's newest project, LGBT rom-com comedy called Happiest Season. So first of all, we know now, that Kristen's character is called Abby. She plays one of the two main characters, Mackenzie Davis plays Harper and these two are the main couple of the movie. We don't know much about the plot really, only short description: A young woman plans to propose to her girlfriend while at her family's annual holiday party, even though she didn't come out to her conservative parents. We don't even know if the young woman mentioned in this short description is going to be Harper or Abby. I personally think it's Harper, I feel like I've seen it somewhere, but I wasn't able to find it again, so it could also be Abby, who knows. We will see. Anyways. We also know, that Kristen got hair extensions for this role, which we know first, from the behind the scenes picture I have for you today and from this super cute video she sent to her publicist and the PR agency:


Jak jsem již říkala, film se aktuálně natáčí v Pittsburghu v Pensilvánii. Mackenzie dělala nějaké promo pro svůj aktuální film, takže byla zřejmě nějaká menší pauza, ale Kristen je pravděpodobně stále tam, jelikož se nezúčastnila každoroční Chanelovské před-oscarovské večeře. Což mě dost mrzí, protože tam byla Ella Balinska a nějakou reunion bych si teda loupla. Každopádně ale jediný důvod, proč by tam nebyla, je určitě práce, anebo možná nějaká nemoc, ale řekla bych, že bude zkrátka stále v Pittsburghu. Z prvních několika dní natáčení se objevila i nějaká videa a fotky, která ale přidávat nebudu, protože jsou hodně nekvalitní a asi to za to ani moc nestojí. Tento příval informací ale utichl, takže buď natáčejí v interiérech anebo zrovna nenatáčí, každopádně ale vše nasvědčuje tomu, že je Kris stále v Pittsburghu. Každopádně další novinky se týkají obsazení filmu režírovaného Cleou DuVall. A je tam pár docela dost zajímavých jmen.
+ + + + + + +
The movie is currently filming in Pittsburgh. Well, there might be some break right now actually, but Kristen is apparently still in Pittsburgh, according to some picutres. She didn't even attend the annual pre-Oscar dinner this year, so I suppose the only reason Chanel ambassador wouldn't be there, is work. Or illness, of course, but I think she's still working on this film. I only know that Mackenzie did some press for her movie that's coming out, so there probably were at least few days off. Well and the last thing I want to write about is of course the cast. Because it is not only Kristen and Mackenzie anymore, but some other pretty exciting names joined the cast of this movie, directed by Clea DuVall.


Takže, kdo se tedy přidal k obsazení. Vezmu to hezky zleva. Alison Brie, kterou já osobně moc neznám, abych pravdu řekla, ale to jméno znám. V podstatě hlavně proto, že je to manželka Davea Franco, ale hrála v mnoha filmech a seriálech, jeden z nich jsem i viděla, The Five-Year Engagement s Emily Blunt, ale jí si teda moc nepamatuju :D Ale každopádně je skvělé, že se přidala k obsazení. Dalším jménem je potom Dan Levy, Ana Gasteyer, jejíž obličej určitě znáte, i když vlastně nevíte odkud. Má za sebou docela velké množství filmů a seriálů, včetně třeba Mean Girls (Protivný sprostý holky). Dalším jménem je Sarayu Blue, kterou můžete znát třeba ze seriálu Blockers nebo No Tomorrow, ale měla by hrát i v pokračování Netflixového filmu To All the Boys I Loved Before.
+ + + + + +
So, who joined the cast? Alison Brie, who I know only as the wife of Dave Franco to be honest, but she played in a great amount of movies and tv shows, which I personally didn't see, but the name is pretty well known. Actually, she did play in a movie I have seen, with Emily Blunt, The Five-Year Engagement or something, but I don't remember her at all. Anyway, her being in the movie is a good news for the movie. Then there is Dan Levy, Ana Gasteyer known from quite a lot of comedy movies and TV shows, including for example Mean Girls. Sarayu Blue joined the cast, known from tv series Blockers or No Tomorrow, she's also going to be in the next two 'To All the Boys I Loved Before' films.


Dalším jménem je Jake McDorman, kterého můžete znát třeba ze seriálu Limitless (Všemocný). Mary Steenburgen, kterou já osobně znám z Návratu do budoucnosti 3, ale má na svém kontě taky velké množství filmů a seriálů, např. Orange is the new black. Victor Garber se přidal k obsazení a asi je velmi pravděpodobné, že právě Steenburgen a Garber budou hrát ty zmiňované konzervativní rodiče, ačkoliv matku by mohla teoreticky hrát i Ana Gasteyer. Uvidíme. Victora Garbera můžete znát třeba ze seriálů Flash nebo Legends of Tomorrow, ale v jeho filmografi najdete taky haldu filmů a dalších projektů, včetně třeba Titanicu. Ten obličej je mně osobně hodně dobře známý, i když pořádně vlastně nevím odkud :D Chci to dopsat, ale hrozně mě bolí záda, bože :D No nic. Popojedem. List herců doplňuje Burl Moseley, kterého můžete vidět na fotce z natáčení, která je na začátku článku. K obsazení se také přidala Aubrey Plaza, kterou znám z jednoho filmu s Elizabeth Olsen, který se mi moc líbil a je to poměrně známé jméno, ačkoliv já ji znám jen z tohohle. Na to, že je jí jen 35 let, má docela bohatou filmografii. Poslední z těch důležitějších jmen je ještě Mary Holland. Ale teda popravdě nemám tušení, kdo koho hraje, u některých může člověk hádat, ale těžko říct. Tak možná ty rodiče by člověk odhadl :D Victor Garber je poměrně jasnej a jinak se uvidí. Vzhledem k tomu, že půjde o sváteční film a má jít o nějakou každoroční sváteční párty, tak se dá předpokládat, že většina z nich hraje nějaké příbuzné nebo blízké přátele. Více se ale dozvíme až později.

Poslední, ale snad úplně nejvýznamnější novinkou je to, že už teď známe datum uvedení do kin. A dámy a pánové, je to 25. listopadu 2020! To znamená, že se nejen dočkáme tenhle rok traileru na nový film Kristen, ale i proma a samotného filmu! Pochybuji, že bude tenhle film u nás v kinech, vzhledem k tématice, ale doufám, že bude někde k sehnání, protože se na něj moc těším. Myslím, že mu studio poměrně věří, vzhledem k tomu, že ho chtějí uvést do kin na Den díkůvzdání. A my máme pro tento rok alespoň nějakou jistotu. Co jisté rozhodně není, je budoucnost blog.cz... Znám dost lidí, kteří se postupně přesouvají jinam, ale já do toho tedy zatím nepůjdu. Do týhle lodi jsem nastoupila v podstatě na začátku a pokud se má potopit, potopím se spolu s ní.
+ + + + + + + +
Then there is Jake McDorman known for example from the Limitless tv series. Mary Steenburgen, whom I know from Back to the Future 3, but she played in many, many movies and TV shows, for example Orange is the new black. Victor Garber, who was in Titanic, joined the cast. He has incredible amount of projects in his filmography, including some DC Comics tv shows like Flash or Legends of Tomorrow, he is probably going to play the consevative father and Mary the mother, but we will see. Then Burl Moseley joined the cast and you can see him in that picture from behind the scenes. Aubrey Plaza is one of the most known names on the list and I know her from one movie with Elizabeth Olsen that was really good, or I liked it a lot at least, but she also has quite a long history even though she's just 35. Those are the main names that joined the cast, but there is more. Mary Holland joined the cast and some more for really small roles. But this is the main cast, I have no idea what roles are they playing, but we can kind of guess that at last Victor Garber is the father and rather Mary Steenburgen or Ana Gasteyer is the mother. Since it is all set to be during Christmas and some family party, it is probable that most of them are playing some family members. But this is still blank, we know nothing. There were some pictures from the set, but those I won't publish, because they are in a really bad quality and it is not really worth it.

Last, but not least, we already know the premiere date of this movie. It should come out the day before Thanksgiving day, on November 25, 2020. And hopefully it will be successful, because I am really excited. I doubt very much that it will be in the Czech Republic, but we will see. Anyways, the premiere date means that there will definitely be some promo this year, there is one movie coming out this year, so there is at least something sure this year. What is not sure, is the future of blog.cz apparently. But I started when blog.cz started, I will go down with the sinking ship.

1 komentář:

  1. Jako první musím teda říct, že hrozně ráda vidím Kristen s delšími vlasy :) Bylo by fajn, kdyby se vrátily časy, kdy natáčela Sněhurku, kdy měla vlasy hrozně dlouhé, ale ona je asi ten typ ženy, co dává přednost kratším sestřihům (a v tomhle ohledu ji plně chápu ). Každopádně to bude příjemná změna :) I obsazení vypadá dobře a většinu těch herců tedy znám. Victor Garber hrál třeba v první Pravé blondýnce nebo v komedii Zase ona. Audrey Plaza mám taky ráda, ačkoliv je taková trochu zvláštní
    Co se týče zkoušek, tak je mi líto že tu jednu jsi nezvládla a myslím si, že je naprosto pochopitelné, že jsi z toho byla špatná. Budu ale držet palce, aby se ty ostatní zkoušky povedly :)

    OdpovědětVymazat