středa 5. února 2020

Layout no. 43

imagebam.com
July 15, 2019 - February 5, 2020

Ahoj všichni. Přemýšlela jsem o tom, že změním design už nějaký ten pátek. Řekla bych, že už několik měsíců, jelikož je tu už od července, ale popravdě jsem na dělání designu neměla vůbec myšlenky, sílu, čas ani inspiraci. Dneska jsem si ale řekla, že už se na to nemůžu koukat :D a rozhodla jsem se, že zkusím něco vytvořit. Ten layout jsem měla moc ráda, opravdu, ale už tu byl prostě moc dlouho... Chtěla jsem trochu změnu, přestože zase tak drastická změna to není. Opět jsem se zacyklila v té stejné kombinaci barev, ale popravdě mi to asi nijak extra nevadí. Původní myšlenka byla využít víc fotek než ty 4, chtěla jsem použít hodně odlišné fotky, s odlišnou atmosférou, s odlišnými výrazy, abych ukázala více tváří Kristen. Nevím, jestli se mi to úplně podařilo, ale výsledek se mi celkem líbí. Tak doufám, že i vám. Potřebovala jsem něco nového, takový symbol nového začátku po té několika týdenní pauze, tak snad se vám líbí aspoň trochu :)
+ + + + + + +
Hello everyone. I was thinking for some time now about changing the layout, because it was here for a really really long time, but I didn't really have mood or time or inspiration. I don't think I had inspiration when I started making the new one, but it turned out into something quite decent, so I have decided to change it. There is not much of a colour change, though, I feel like I am stuck with the blue-pink-red combination. The initial idea was to combine different pictures with different atmosphere, to show more faces of Kristen, but then I used just four pictures and I am not sure if I was able to do what I intended by this but I quite like it. I loved the previous one, it was one of my favourites, but it was here for a really long time and I needed at least a little bit of change, so I hope you like it.

4 komentáře:

  1. tak to je paráda, ja sa na svoj chystám tiež už niekoľko mesiacov, ale furt nič, ani žiadna inšpirácia , mno ale tvár j sa veľmi podaril, vybrala si fakt krásne fotografie, všetky sa mi páčia, a aj farebná kombinácia je dobrá, jednoznačne palec hore dávam

    OdpovědětVymazat
  2. Já ti úplně závidím, že ti layouty vydrží na blogu tak dlouho, já to nedávám Ale ten minulý byl skvělý a těžko se s ním loučilo, ale zase ten nový!  Nevadí mi, že je barevně podobný, protože tuto kombinaci barev miluji! A ty fotografie, no to je zase nádhera!

    OdpovědětVymazat
  3. Nový layout je opět ohromně povedený, mně asi nejvíc vyhovuje ta změna barvy :) Předchozí layout byl sice taky moc pěkný, ale taky tu byl už docela dlouho (ale já mám co vykládat, minulý layout u mě na blogu byl skoro 9 měsíců ). Záhlaví je opět dělané na jedničku. Vždycky musím žasnout, jak se ti daří dělat tak zdařilé koláže :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je neuvěřitelné, že ti layout vydržel tak dlouho. Já to většinou střídám jak ponožky Tvoje záhlaví jsou vždycky moc povedené a tohle není žádná výjimka :)

    OdpovědětVymazat