neděle 22. dubna 2018

Outfit duel no. 30

Zdravím vás. Tak trochu jsem pozapomněla tenhle měsíc přidat anketu s duelem outfitů. Minulý týden jsem nad tím uvažovala, ale pak se mi to vykouřilo z hlavy kvůli jiným věcem a tak jsem se rozhodla to dneska napravit. Po poměrně dlouhé době přidávám do souboje outfitů dva outfity ze série pouličníStew. Jde o fotky pořízené paparazzi fotografy, které tady na blogu můžete vidět opravdu velmi výjimečně, buď jako fotky z natáčení nebo právě v anketě měsíce. Já mám osobně ráda Kristenin styl oblékání ve volném čase a vzhledem k tomu, že ne všechny moje zdroje jsou paparazzi free, tak na ty fotky sem tam taky narazím a občas mě i skoro mrzí, že je sem nedávám, na druhou stranu je to rozhodnutí, které neplánuju měnit. Každopádně by mě ale zajímalo, co si vlastně o tom rozhodnutí myslíte vy? Rozhodla jsem se, že v rámci podpory jejího soukromí, protože vím, jak moc paparazzi nenávidí, jelikož ji pronásledují na každém kroku a narušují její soukromí. Zajímalo by mě ale, jestli vám tady náhodou nechybí. Mohla bych pro ty z vás udělat nějaký kompromis typu, že bych vám dávala odkazy do menu, ale na svůj blog je nedávala. Můj postoj k tomu se jen tak nezmění, nezačnu je z ničeho nic přidávat, ale uznávám, že občas člověk přijde i o celkem pěkné fotky a outfity, tak kdyby vás to zajímalo, můžu vám dát kontakty, kde můžete paparazzi fotky najít. Každopádně ale teď už k tomu duelu. Vybrala jsem jeden outfit pocházející někdy z března, to je ten první, a ten druhý pochází z tohoto týdne, kdy byla Kristen se svými přáteli na hudebním festivalu Coachella. Jsem zvědavá, který z nich vyberete.
+ + + + +
Well... I kind of forgot about fashion duel poll this month, I am sorry. It is almost the end of the month and I am publishing it now, but it totally slipped my mind. After some time, I have decided to choose from candids pictures. Outfit duels are the only moment when I publish paparazzi photos and I did it like only two times before, so not that often, but I didn't know which outfit to choose and then I saw some pics from Coachella and I said to myself, why not. At least you can see some of Kristen's free time outfits and you don't have to look somewhere else for them. I actually wanted to ask you, if you are angry with me, that I don't publish paparazzi pictures. I think I have never asked you about it, it is just something I decided not to do after the affair in 2012, knowing, how much Kristen hates them. Not that I will start posting them, but I would like to know your opinion. Anyway, I have for you two outfits from the streetStew addition. The first one is from March this year I think and the second one is actually from this week, when Kristen was at the Coachella music festival with her friends. I really like both of these outfits, I love this tomboy style Kristen has and keeps for years, so I am curious which outfit will you choose.


Vítězem minulého kola se stal 2. outfit:
+ + + + +
The winner of the previous roud is outfit no. 2:


6 komentářů:

  1. Za mě je to dvojka. :) hrozně se mi totiž ten outfit líbí jak je sladěný, jednoduchý a Kris v něm vypadá fantasticky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to docela těžké, protože každý z outfitů má něco do sebe ;) Nakonec hlasuju pro dvojku, protože se mi líbí o chloupek víc, ačkoliv se teda přiznám, že mně ty díry na kolenou přijdou už moc veliké - u některých kalhot to vypadá ještě dobře, ale tyhle díry jsou na mě trochu moc Ale líbí se mi to tričko :)
    Jinak co se týče tvého dilematu. Já myslím, že pokud ses rozhodla sem ty fotky nedávat, tak o tom asi nemá cenu ani upozorňovat v článku ;) Chápu, že někdy to musí být frustrující, hlavně když nejsou novinky, ale stůj si za svým :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak je to tvoje rozhodnutie ohľadom fotiek od paparazzov, ja som niekedy za svoje rada lebo môžem pridať aspoň niečo a aj tých je naozaj minimum lebo sa chlapák dobre schováva      mne by kľudne stačilo keď ich budeš dávať do duelov ako si to spravila aj teraz, mno a ja som jednoznačne za druhý outfit, niečo také nosievam rada sama takže nebolo o čom

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já tady hlasuju pro jedničku, líbí se mi botky a kalhoty. Co se týče tvého rozhodnutí o paparazzi fotkách, já ho plně respektuju a nevadí mi, že je sem nedáváš, i přestože Kristenin styl mám fakt ráda a je mi blízký. Můžeš třeba 1x za měsíc udělat přehled a z každýho alba ukázat jednu fotku, abychom se pokochali, ale oni i ty duely docela stačí, takže záleží na tobě. Já jsem za ně u sebe ráda, protože se kolikrát nic jiného než paparazzi fotky neobjeví, ale v poslední době mě už spíš serou, protože Emma a její čapka

    OdpovědětVymazat
  5. Mne to tu ako nevadí že chýba, aj keď niekedy by to tu bolo pekné lebo ty ku tomu píšeš dosť zaujímavé veci takže snáď chápeš. Ja na blog dávam candids fotky ako príde mi to dakedy zlé ku  nim že ich prenasledujú fotografi ale proste teraz moje herečky nemajú skoro žiadne fotky takže no. A outfit som vybrala číslo 2 lebo sa mi páčia tie džiny a to tričko (to je mega).

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tady jsem se ani na chvilku nerozmýšlela a hned klikla na dvojku ♥

    OdpovědětVymazat