pátek 13. dubna 2018

POTM: May 2018

Ahoj všichni. Stáhla jsem si kvůli práci Grammarly a teď mi to podtrhává všechny český slova :D Ale zase je fajn, že mi to aspoň tak lehce kontroluje tu anglickou verzi, i když to většinou upozorní jen na členy, spelling nebo čárky. Nebudu si platit tu rozšířenou verzi, protože umím anglicky celkem dobře i bez toho, ale na ten spelling se to hodí. Jen mě to teda rozčiluje, jak mi to teď podtrhává tu češtinu. No nic. Každopádně mám pro vás konečně anketu o fotku měsíce květen. Ano, já vím, zase mám zpoždění, ale dělo se toho teď v mém životě celkem dost. Našla jsem si práci, pak jsem si našla další práci, kterou jsem teď hodně řešila a nakonec jsem ještě měla naplánovaných celkem dost akcí, včetně divadla a jednoho koncertu, takže jsem nebyla zrovna moc online... A když jo, tak jsem dělala věci do práce nebo do školy, ale nebyl úplně čas nebo chuť na blog. Teď jsem ji v posledních pár dnech zase dostala, ale zase toho času bylo málo. Taky teda Kristen pořád nemá nějaké moc pořádné novinky, takže mě to úplně nepohání k tomu psát moc článků, když je takové novinkové ticho. Jinak tedy update k tomu minulému článku, nakonec se zvládlo vybrat přes 3 600 dollarů, což je paráda. No, každopádně mám pro vás připravené nějaké články, protože se přeci jen objevilo alespoň pár fotek. Mezi nimi také staré nepoužité fotografie z photoshootu pro Variety Magazine z roku 2016, ze kterého jsem se nakonec rozhodla vybrat fotky do ankety na měsíc květen. Myslela jsem si, že jsem je už použila, ale nenašla jsem je mezi POTM 2016. Dál jsem nehledala, protože jsem líná, ale i pokud jsem je použila, tak si to stejně nikdo pamatovat nebude, když si to nepamatuju ani já :D teda... možná někdo jo, ale snad se na mě nebudete zlobit. Jsem každopádně zvědavá, kterou fotku vyberete.
+ + + + + + +
Hello everyone. Yes, I know. I am late to the polls again. I was quite busy during the last couple of days. I was applying for a job and had also some events to attend and some meetings with friends, so I wasn't online much. And when I was, I was doing some stuff for my second job, so it was quite tiring. Kristen does not have much news right now, so nothing really pushed me to write articles, except her birthday, for which I am sorry, but I would really need some real news and not just personal pics all the time. I also didn't have much time to visit you all guys, which I am hopefully about to do tomorrow. Right now, I have for you at least the photo of the month poll. I chose pictures from an old photoshoot for Variety Magazine from 2016. I thought that I used them already, but I actually haven't found it in 2016th polls, so I decided to use them for this month. I remembered these pictures, because some new outtakes showed up, which I will also write an article about soon. Not just this photoshoot, also some others, so a bigger gallery update is coming up hopefully this weekend. Anyway, I am curious, which one of these pictures are you going to choose as a picture of the month May.


Poslední kolo nemělo moc hlasů, ale nakonec vyhrála fotka č. 3:
+ + + + + + +
Last round didn't have many votes. The winner is photo number 3:

2 komentáře:

  1. Hlasuju pro čtvrtou fotku ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Pááni, tak vidím, že sis toho teda nandala docela hodně. Já třeba nechápu, jak lidi přes školu ještě stíhají pracovat. To hodně obdivuju. Já jsem strávila dost času nad psaním esejí a rezence a teď už si dělám jen úkoly, ale za chvíli tu máme zkouškové, takže člověk si i tak moc neoddychne Fakt to obdivuju a budu ti držet palce! A taky aby se u Kristen objevily nějaké ty novinky, to by taky nebylo na škodu, že jo? Jinak co se týče POTM tak jsem přemýšlela fakt dlouho. Rozmýšlela jsem se mezi jedničkou a trojkou a chtěla jsem dát hlas jedničce, ale nechtěně jsem klikla na trojku, takže můj hlas má nakonec ona

    OdpovědětVymazat