neděle 15. dubna 2018

Gallery update 69.2: New/Old photoshoot outtakes


Ahoj všichni, jak se máte? Já celkem dobře, ale jsem hodně unavená. Neudělala jsem ani půlku věcí, které jsem chtěla o tomhle víkendu udělat, ale snad něco stihnu i během týdne. Dnes jsme byli na chatě, která je teď v rekonstrukci... Lidé, kteří mě sledují na Instagramu už delší dobu ví, že ta chalupa byla v dost dezolátním stavu a hlavně, že tam byl strašlivý bordel. Tak bordel je tam furt, ale už je ho trochu míň. Už není v hlavní budově, ale pouze v budovách hospodářských. Dneska jsme prohlíželi, co všechno je ve stodole a upřímně jsem se dost bála, že nám tam spadne něco na palici, tak jsem šla radši pryč. Nevím, jestli jsem vám někdy vyprávěla, co všechno jsme při vyklízení našli, ale občas to byly dost poklady. A občas to byly dost nechutný věci, jako třeba lidský zuby. Dneska jsme narazili na další kuriozitu, kozí lebku. Začínám se tam trochu bát jezdit, netuším, co najdeme příště. No nic. Tenhle týden bude asi dost náročný, protože budu muset dělat něco do práce, pak ještě nastupuju do druhé práce, což je dost děsivé, no a nakonec mám ještě dva koncerty. Zítra jdeme s Emily na Imagine Dragons, na což se neskutečně těším a ve čtvrtek jdu na Thirty Seconds to Mars. Bohužel to zatím vypadá, že sama, ale nevěřím hlavu. Byla jsem na nich už jednou sama a bylo to super. Jen to člověk nemá úplně s kým sdílet no, ale minule se mě tam ujaly dvě holčiny už ve frontě do haly, tak snad to bude v pohodě. Každopádně to bude nabitý týden a v mezidobí bych ještě měla pracovat na své bakalářské práci, takže je veselo. Všechno tohle jsou důvody, proč teď na blog nemám moc sílu, ale upřímně, je to především proto, že Kris nemá zrovna moc novinek a tak mě nemá co burcovat do psaní článků. Dvě věci, bylo v podstatě tak nějak potvrzeno, že Kristen skutečně bude jedním z Charlieho Andílků. Sice to bylo jen takové náznakem, ale v podstatě to bylo potvrzení, že pokud se nic nezmění, tak na to fakt dojde! Druhá věc, Kris je aktuálně na dalším ročníku hudebního festivalu Coachella, takže doufám, že se objeví i nějaké jiné než paparazzi fotky, aspoň nějaké osobní jak vloni. Kristen málokdy tenhle festival vynechá. Viděla jsem i dokonce nějaký drb o tom, že se tam Kris potkala s RPattzem na jednom koncertě, ale nevím, jestli to není zas nějaký šum. Každopádně je tam s klasickým skvotem, Suzie, CJ, Stella a tak podobně. No, teď už k dnešní novince.

Není to úplně novinka, jakou bych si přála, protože bych ráda viděla nějaké nové fotky, na druhou stranu mnohem lepší, než nic. Objevilo se totiž hned několik desítek nových fotek ze starých photoshootů. Stává se celkem často, že tak rok či dva, někdy třeba ale i 8 let po zveřejnění nějakého photoshootu, se objeví fotografie, které sice nebyly zveřejněné jako oficiální součást, ale někomu bylo líto je jen tak smazat a tak je zveřejní dodatečně. A následujících 5 setů fotek je toho zářným příkladem. Většina z fotek pochází z roku 2016, až na ten poslední set, který je z března 2017. Prvních 15 fotek pochází z photoshootu pro ELLE UK z roku 2016. Ten patří mezi mé naprosto nejoblíbenější photoshooty Kristen z poslední doby, takže jsem byla nadšená, že se objevily nové fotky. U některých je podle mě škoda, že nebyly oficiální součástí shootu, u některých je to docela pochopitelné - byly tam zkrátka lepší, ale i tak jsem ráda za všechny ty fotky. Kristen měla tehdy odbarvené blond vlasy, které jí podle mě fakt slušely... hlavně teda měla vlasy :D No nic. Určitě koukněte i na zbytek do galerie. Tyhle aktualizace mě aspoň donutily přesunout zas pát setů ze staré galerie do nové. Druhý set pochází z photoshootu pro Variety Magazine, ze kterého jsem vybrala 4 fotky do ankety o fotku měsíce. Z tohoto photoshootu se objevily pouze tři nové fotky, ale v galerii jsem aktualizovala pár, které ve staré galerii nefungovaly. Další dva sety pocházejí z jednoho natáčení. Ty druhé nejsou úplně fotky, které by měly být zařazené v sekci photoshoots a asi je i někdy přesunu, ale aktuálně jsem na to neměla úplně nervy, protože mi galerie začla lehce kravnout. Kristen v roce 2016 natočila krátký snímek pro The New York Times, byla to série kratších snímků, které tvořily jeden delší krátký film. Tento projekt v roce 2016 Kris absolvovala už podruhé, protože už o rok dřív byla součástí série '9 Kisses'. Tenhle projekt byl v rámci uctění filmu Noir. Kdo si na to nevzpomíná, může si to připomenout tady. Dvě fotky z prvního setu jsou z portrétů, které byly oficiálně nafoceny a dalších 8 fotek je potom z natáčení. Ty portréty se mi neskutečně líbí, dost uvažuju, že je použiju na příští design, jestli se někdy k nějakému časem dokopu. No a konečně poslední set, tak to jsou portréty také pro The New York Times, ale už z roku 2017. U těhle mě u některých fakt mrzí, že nebyly součástí toho oficiálního photoshootu, protože jsou fakt skvělé. Některé z nich jsem zveřejňovala už dřív, ale měly na sobě tag. Ty, o které šlo, jsem z galerie smazala a nahradila jsem je nepotagovanými verzemi. Které fotky vás oslovily nejvíc? Já mám poměrně jasno. Kris, jak si hraje s bublinama, to je prostě top.
+ + + + + + +
Hello everyone, how are you? I am really tired. I didn't do half of the things I wanted to do during this weekend and next week is going to be very hard. Tomorrow, I am going to school and then to Imagine Dragons concert, so that's good, but then on Tuesday and Wednesday I am going to work for the first time, so that is kind of scary. On Thursday, I am going to another concert, Thirty Seconds to Mars, which I am also very excited about, but it will be a week full of action and I am not sure if I will handle it in a good shape. We will see. I also have to force myself to really start writing my thesis, or at least read those books I need to read, which is also another scary part of my life. I have two jobs right now and I am finishing my bachelor, finally, so these are the main reasons why I am not here much. And also because Kristen has barely some news.

However, I am here today with one of the gallery updates I have promised on Friday. These photos are new, but not really new. All of these pictures were taken at least a year ago but were published only now, because they weren't published as an official part of those photo shoots. I have for you five different sessions, three from the year 2016 and one from the last year 2017. The first set is with photos from Elle UK 2016. I really love this photoshoot, it is one of my favourite shoots Kristen has ever made. I loved the official outtakes, but I love these unofficial too. I am glad they decided to publish them, even though it took them two years. The second set contains pictures from 2016 photoshoot for the Variety Magazine, from which I chose this month's photo of the month poll. These are only three new outtakes. Next two sets are not actually photoshoots in the right sense, but I put them in the photoshoot section in the gallery, because I just didn't know where to put it. One of those sets contains official photos from a short film Kristen filmed for The New York Times 'La Noir' edition called "Dying Lover". Kristen filmed this short in 2016 and the year before she filmed the famous '9 Kisses' short. The second of these two sets is one with new behind the scenes photos from the filming of this short. If you don't remember, what am I talking about, you can watch this short here. The last set I have for you is from 2017. I have uploaded few new pictures from the New York Times portrait session taken in 2017. I am actually sorry some of these didn't make it to the official photoshoot, but I am really happy they published them at least now. Some of those were published before, but I replaced them with photos without a tag on them.

ELLE014.jpg ELLE016.jpg 987ebd810920363.jpg ELLE007.jpg ELLE004.jpg


8d59dc813474673.jpg 8c7aa5813474653.jpg 8bee32813474623.jpg

22490d820630623.jpg f387b2820630643.jpg


f52ea9813668323.JPG bcc312813668443.JPG c66eb3813668063.JPG 86528a813667123.JPG 406a30813667733.JPG

4 komentáře:

  1. Ahoj, po pauze se opět vracím na blog. :) dej mi, prosím, vědět, jestli chceš být nadále affs :) díky! :)K tvému "příběhu" - to, že se na tu chatu bojíš jezdit, se ti absolutně nedivím! já bych tam nepáchla ani za nic, když bych tam našla kozí lebku
    Co se týče tvého nabitého týdně - držím palce v druhé práci! :) ALE - to, že jdeš na ty koncerty, ti oba dva neskutečně, ale neskutečně závidím! především ty Imagine Dragons! Taky jsem se na ně pokoušela dostat, ale bohužel, vždycky jsem byla nějaká 3587 ve frotně a nikdy na mě nezbylo a 30STM? Ty už jsem viděla dvakrát a byly to jedny z nejlepších koncertů! :) myslím, že i sama si je užiješ, já na jednom jejich koncertu byla taky sama a užila jsem si to na maximum! :) doufám, že z akcí podáš patřičný report, bude mě totiž hodně zajímat

    OdpovědětVymazat
  2. Ja už ani neviem jaký je deň a všetko takže nejak sa mi ten deň nepáči ale verím že ty ho máš dobrý. S tou chatou ťa chápem lebo dakde chodiť na také miesta ach jaj. Jak si spomínala tie práce tak máš môj obdiv že to všetko stíhaš a ešte máš blog a školu fakt. Inak prajem krásne užitie koncertu Imagine Dragons a aj držím palčeky aby si niekoho našla na ten druhý koncert a tiež bude skvelý. S Kristen mi je to neskutočne ľúto ale som nadšená že sa objaví v Charliho Anieloch ♥ Mne je tiež vždy smutne keď sa objavia fotky po pár rokoch a potom neviem č mám ale no nemám pridať. A strašne super si napísala že na fotkách kde mala blond vlasy (tie zbožňuje) mala vlasy Inak ako kto vymyslel tote tagy tie fakt nemám rada aj keď chápem ale no.

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak to je skvelé, že sa máš dobre, to je v poriadku, že tu nebudeš, len si užívaj všetko pokiaľ môžeš, veď kedy keď nie teraz, normálne ti závidím, že ideš na oba koncerty, moje dosť obľúbené takže ti to prajem aby si si to poriadne užila aj za mňa, a správa, že Kris bude hrať vo filme je naozaj skvelá len dúfať, že sa nič nezmení , mno a s fotkami je to naozaj škoda, že niektoré takto dopadnú ale aspoň sa po rokoch dokonca dostanú na svetlo a prezrieme si ich na nete ale je to naozaj škoda, mno a pre mňa je topka shooot pre magazín Ellle, ten sa mi páči najviac, dosť žeriem ako je tam oblečená

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, to je fotek ♥ hrozně se mi líbí první dva sety, na nich je kristen naprosto dokonalá, úplně čučím

    OdpovědětVymazat