pondělí 6. listopadu 2017

POTM: December 2017

Ahoj ahoj ahoj. Jsem doma! V Praze! A je to skvělý pocit! Ale zároveň je to hrozně divné. Tento týden nemám žádné hodiny ve škole a tak jsem se rozhodla si sbalit svých pár švestek a přiletět z Nizozemska alespoň na ten týden domů. Upřímně už jsem to vážně potřebovala, domov mi opravdu chybí a hlavně můj pes mi chybí. Rodina a přátelé samozřejmě taky, ale s těmi si můžu zavolat nebo si napsat, to není takový problém, ale se psem se nepomazlím :D Ten se mohl zbláznit, když jsem přijela... :D No nic. Nebudu vás dnes obtěžovat moc velkými detaily ohledně mého Erasmu, jen jsem si zas zaspamovala instagram, jak jinak :D Čeká mě druhá část semestru, což znamená nové předměty a upřímně mi z toho všeho asi hrábne, tak se touhle návštěvou domova snažím aspoň trochu si udržet duševní zdraví :D No každopádně mám pro vás dneska alespoň ankety, když už ne žádné novinky. Mám pár osobních fotek, ale jinak se nic moc neděje. Dít se bude 10. listopadu, tak to už se těším, ale do té doby to vypadá na ticho po pěšině. No, do ankety o fotku měsíce prosinec jsem vybrala dvě fotky od Lindsey Byrnes a dvě fotky z photoshootu pro Madame Figaro, tak jsem zvědavá, kterou fotku vyberete.
+ + + + + + + + +
Hello hello hello. I am home! I am in Prague, it feels sooo good! And so strange. I have no classes this week, so I have decided to use it and go home for few days. I didn't have time to write anything for a while, because I had to study for my final exams from two subjects I had. I am starting the second block next Monday and that one will be probably brutal... I have too much to read in Dutch, I have no idea what am I going to do :D Whatever, I am going to enjoy this week in Prague and then I will care about the rest. Right now I have for you at least something. I have some personal pics, but in few days, Kristen is going to one event, so we can look forward to that. I have for you now this months photo of the month. I chose two photos from the newest Madame Figaro photoshoot and two photos from the photoshoot by Lindsey Byrnes, so I am very curious, which one will you choose.


Vítěz minulého kola na téma Camp X-Ray byl poměrně zřejmý už od začátku.
+ + + + + +
The winner of last Camp X-Ray themed round was quite obvious from the beginning.


5 komentářů:

  1. tak to je skvelé, že si sa dostala domov a tiež, že ti to pomôže trochu s psychikou a trochu sa aj nabudíš a budeš to zvládať lepšie   , prajem ti to a to vyberanie predmetov je furt na prd , teraz k ankete, tu nebolo o čom lebo jednoznačne u mňa vedie štvrtá fotografia tá už dávno patrí medzi moje obľúbené takže som ani inak hlasovať nemohla

    OdpovědětVymazat
  2. Nejprve ti chci poděkovat za ten komentář ohledně mé současné rodinné situace. Já už si na to tak nějak zvykám a beru to jako hotovou věc. Mám teď teda víc povinností, ale dá se to zvládnout. Už s tím prostě nic nenadělám a nemá smysl se z toho zbytečně nervovat ;) Každopádně tohle je něco, co se ti navždycky vryje do paměti a udělá ti to takový duševní šrám. Ani mi nevadí, že odešla, ale spíš to, jak to udělala. Úplně nedůstojně. Ale nebudu se tady rozčilovat. S taťkou to bohužel vypadá tak, že se s rakovinou ještě plně nevyléčil. Bohužel schytal tu nejagresivnější formu a tak musí ještě 35x jít na ozařování :/ Ale snaží se to brát s humorem, tak doufám, že se nakonec uzdraví a už to bude dobré :)Hrozně ráda slyším, že sis udělala "výlet" domů a pomazlila se s pejskem :) Určitě tě to nabije novou energií, tím jsem si jistá a s druhým semestrem držím palce! Nám už se to taky pomalu chýlí ke konci a já se nechci vidět, jak budu psát tu němčinu . K POTM - vybrala jsi opravdu skvělé fotky, ale nakonec hlasuju pro čtverku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě fotka 3. Jinak já začínám bláznit když jsem z domu týden, vůbec si teď nedovedu představit odjet na Erasmus Pořádně si užij pejska :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vybrala jsi skvělé fotky, jen co je pravda! Strašně se mi líbí ta druhá, velkou zásluhu má na tom i ten pejsek, který je ňuňu! ♥ Takže hlasuju pro dvojku. :)

    OdpovědětVymazat
  5. hlasujem za 4 ale aj tie ostatne su podarene

    OdpovědětVymazat