středa 8. listopadu 2017

Outfit duel no. 26

Ahoj ahoj znovu. Původně jsem chtěla tenhle článek zveřejnit už včera, ale tak znáte mě a to, jak jsem schopná se soustředit na jednu věc několik minut v kuse :D Mám pro vás tedy konečně i outfit duel tohoto měsíce. Také mám pár novinek z Kristenlandu a dokonce i jeden ze Sophielandu, takže se tam zas po měsíci možná i něco objeví na tom mém druhém blogu, ale ještě uvidíme :D Nejspíš to nebude dneska, ale do konce týdne určitě ano :D Pak už mi zase začne škola a bude to zase na houbeles. Nemůžu uvěřit, že už je středa, strašně to utíká ten můj pobyt tady. V Utrechtu to takhle rychle teda neutíká. No nic. Co se týče toho duelu, tak se objevily nějaké staronové stillsky z Twilight, které mě tak nějak navodily na Twilight náladu a tak jsem sáhla po outfitech z dvou premiér. První z nich jsou šaty od Elie Saab z premiéry Eclipse v Los Angeles v roce 2010. Druhé šaty jsou od značky J. Mendel a Kristen je měla na sobě na premiéře 1. dílu Breaking Dawn v Los Angeles v roce 2011. Boty se mi zpětně nepodařily zjistit, ale v téhle době Kristen nosívala hodně Jimmy Choo a mohlo by to asi být i tentokrát :D Každopádně jsem opravdu zvědavá, který outfit zvolíte :)
+ + + + + + + + +
Hello again. So I planned to publish this yesterday, but you know me... I have for you this months outfit duel. I also have some news, but I am not sure I will be able to publish them today. Probably not, but we will see. So, I had kind of a Twilight mood today, so I have decided I will put these two outfits to compete in this month's outfit duel. The first one is from World premiere of The Twilight Saga: Eclipse in Los Angeles and the second one is from the World Premiere of The Twilight Saga: Breaking Dawn - part 1 in Los Angeles. I remember that I loved both of them, when I wrote about these premieres at my Twilight blog all those years ago. Kristen had a time when she was wearing these one-sleeve-models and I loved them. It was a dress by Elie Saab. The gown she had at Breaking Dawn premiere was from J. Mendel. I personaly love both of them, so I am curious which one will you choose.


Minulé kolo skončilo remízou, tak pokud chcete výherce, můžete jít ještě jednou hlasovat sem.
+ + + + + + +
Last round was a tie, so if you want to decide it, go vote here.

5 komentářů:

  1. Teď jsem si ještě vzpomněla, že jsem nereagovala na druhou část tvého komentáře ohledně toho, co teď ve světě showbyznysu vyplouvá na povrch... Jako je toho teď docela dost. To s tím Spaceym je docela drsný. No vypadá to, že ten už si v Hollywoodu nejspíš taky neškrtne... Já ho zase teda nijak zvlášť nemilovala, ale nedá se zepřít, že to je, nebo spíš byl(?), uznávaný herec, který má na kontě dva Oscary. Víš, já to nechci nijak zlehčovat, ale řekla bych, že dost lidí se na téhle éře sveze. My Češi už si z toho děláme srandu, znáš to, takový ten černý humor. Nedávno jsem viděla obrázek s nadpisem "Herci, kteří se zúčastní předávání Oscarů 2018" a celý sál byl prázdný a seděla tam jen Meryl Streep Včera jsem myslím četla, že nějaká ženská obvinila jednoho herce z Gossip Girl, že ji znásilnil, ale ten herec říká, že by nikdy nic takového neudělal. Což je přesně to, o čem jsem psala výše. V Hollywoodu teď mají těžké časy.
    K POTM - jsem ráda, že jsi si přivedla takovou nostalgickou náladu. Na časy Twilight si dodnes živě pamatuju A pamatuju si i na oboje šaty. Ačkoliv v obou vypadala Kristen krásně, tak nakonec vyhrály šaty číslo jedna, které jsou fakt hodně stylové :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak takto je je vždy, tam kde je nám dobre tak to uteká neskutočne rýchlo, ale tak dúfam, že si to užívaš a vychutnáš si tie ostatné dni , mno a k oufitu, ako umňa to ťažké veľmi nebolo lebo som vybrala druhý outfit a to hlavne pre tie farby

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě asi druhé šaty, hrozně se mi líbí barva, délka, střih, všechno ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky Angie,
    jsem zase zpátky na blogu o Meryl a mám tam důležitý článek, tak si ho prosím přečti a dej mi vědět jestli zůstáváš stále mým affs. Děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat
  5. No, tady jsem musela přemýšlet a obojí šaty si pořádně prohlédnout, protože mě tentokrát moc nezaujaly ani jedny, ale ty druhé se mi líbí více. :)

    OdpovědětVymazat