pondělí 19. října 2020

Gallery update 77.8: New 'Happiest Season' stills pictures

 

Ahoj všichni. Jak se máte? Jak to zvládáte v té aktuální situaci? Já jsem na tom ze začátku nebyla vůbec dobře, ale dneska už je to trochu lepší. Sice teď v říjnu opět nemám žádné směny, až asi na 1, ale od listopadu skutečně přecházím na jinou kavárnu, už je to jisté, a pokud se nic nezmění (jakože nebude úplný lockdown), tak začnu od listopadu konečně pracovat, tudíž budu mít konečně jistou práci a jistý výdělek. Je to smutné, ale zároveň se těším na novou kapitolu svého života. Myslela jsem si, že pokud někdy odejdu z aktuální práce, bude to, až odejdu celkově z té společnosti... a ne na jinou kavárnu. Ale co se dá dělat. Korona toho změnila hodně a bohužel, pokud chci pracovat dál u stejné společnosti, musím pro to něco obětovat. Dneska jsem měla taky 1. den z 1. bloku dálkového studia, na které jsem nastoupila, a musím říct, že to teda bylo docela dílo. Možná se do konce týdne zblázním... :D No a potom jsem ještě konečně dodělala ten layout. Stáhla jsem si jednu celkem pěknou a přehlednou šablonu, se kterou jsem si trochu pohrála a v podstatě jsem ji svým způsobem trochu zničila :D Ale získala jsem konečně to, co jsem od toho získat chtěla, takže hallelujah. Doufám tedy, že se vám layout líbí, ještě musím něco udělat s tím menu, ale aktuálně je to vše. 

Jinak mám pro vás teda i nějaké novinky z Kristenlandu, ale musím říct, že jak jsem se čekala na ty dvě zmiňované akce, tak jsem ve výsledku trochu zklamaná. Teda z jedné z nich, z té druhé ani ne, na tu jsem jen ještě neměla úplně čas se jí prokousat. Z té jedné novinky totiž ve výsledku vlastně nebylo vůbec nic, protože Krie se do toho nezapojila :D Takže pešek. Doufala jsem, že se ale alespoň dočkáme traileru na Happiest Season, když už nic jiného, ale bohužel. Nejsme teda úplně bez ničeho. Režisérka filmu Clea DuVall zveřejnila na svém twitteru, že trailer bude "brzy", a že do té doby alespoň zveřejňují nové fotky. Jsou celkem 3. První dvě jsou oficiální fotky z filmu, na obou je potom Kristen jako Abby. Miluju její účes v tomhle filmu a hrozně se těším jak na duo s Mackenzie Davis, tak na duo Krie a Dan Levy, protože miluju Dana Levyho a už jen ten jeho výraz na téhle fotce mě dostává :D Znám ho ze seriálu Schitt's Creek, který mimochodem hodně doporučuju :) Poslední fotka je potom z natáčení a je na ní i již zmíněná Clea DuVall. Film by měl mimochodem být uváděn i u nás v kinech, což mě dost překvapilo. Vzhledem ke koronasituaci je teda dost možné, že nakonec nebude, ale na ČSFD má psanou premiéru někdy na 6. prosince pod názvem Šťastné a Veselé. Já se upřímně bojím, že to u nás bude mít špatné hodnocení kvůli LGBTQ+ tématice, ale těžké říct. Uvidíme. No nic, doufám, že trailer skutečně bude brzy... jak slibují. Počítám nejpozději s 25. říjnem, protože o měsíc později už má být snímek uveden v kinech. To sice možná nebude a půjde jen na digital (uvidíme), ale každopádně měsíc před uvedením by to už trailer mít fakt mohlo... 
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you holding up? I am quite okay actually. I found out they still want me to transfer to another store so I will actually have a job from November, which is pretty exciting. And scary. And sad. I thought that if I ever leave my current working place, I would leave the company for good. I have never wanted to go to another store, but the situation forced me to. I am not going alone, one of my best friends from work is going with me, so I am glad I won't be there alone. I would probably never go if she didn't go too. I have also started my second school today and I finished the layout, so I had a pretty productive day. Well, not really, it wasn't productive at all but I just couldn't let it go, so this is the final product. Well, not exactly final final, I have to do something with the menu, but for now it's final. And it took me a long time, I used a free template, played a little with the coding and this is the result, so I hope you like it.

I have for you today some news but honestly? I am quite disappointed. I hoped for much more thanks to the Spirit Day. I hoped for a trailer. But another day without Happiest Season trailer. It's starting to get quite frustrating to be honest. The movie should come out on November 25 and we still do not have a trailer. It makes me really sad. But there are at least some news, so this is the first one. I have for you two new stills pictures from the movie, one with Kristen and Mackenzie Davis and one with Kristen and Dan Levy. I love Dan Levy, he is brilliant and the face he makes in this picture is just hillarious. I am so happy he is part of this cast. I love him on Schitt's Creek. What I also absolutely love is Kristen's hair in this movie. I cannot wait to see it. I expect a bad reviews especially from Czech viewers, but I am really excited and I am sure I will love it. I also have for you one behind the scenes picture with Krie, Mackenzie and the director of the film - Clea DuVall. The CSFD.cz site says it should go to Czech cinemas in December, but I honestly doubt that will be the case, but we will see. 

    
   
[2x] 2020 - Happiest Season: Production stills
[1x] 2020 - Happiest Season: Behind the scenes

2 komentáře:

  1. Já osobně si myslím, že tenhle stav bude trvat minimálně do konce roku a jsem docela zvědavá, jak budou vypadat letošní Vánoce a jestli vůbec budou vánoční trhy. Na druhou stranu jsem ale ráda, že už teď ve škole máme všechno online a člověk se nemusí stresovat nad tím, jestli někde v budově školy chytne wi-fi a bude si mít kde sednout. K novému vzhledu blogu můžu jen říct, že vypadá fakt parádně! Hrozně se mi líbí to záhlaví, to se ti zase strašně povedlo ♥ a i ta šablona je skvělá :).

    Já doufám, že traileru k filmu se dočkáme do konce měsíce, když má mít v listopadu (na můj svátek, jestli jsem to dobře pochopila :D) premiéru. Zatím všechny fotky, co se z filmu objevily, mě hodně nalákaly, tak doufám, že trailer udělá to samé a my letos dostaneme netradiční a zábavný vánoční film :) Jinak mně se strašně líbí Kristeniny vlasy na té druhé fotce, ten účes jí neskutečně sedl :)

    OdpovědětVymazat
  2. Katie* mi vždycky krade slova a já pak nevím, co psát :-D

    Jsi moc šikovná, máš to tady fakt hrozně pěkný, přehledný, jednoduchý a přitom takový svěží s krásným záhlavím.

    S tím trailerem nás teda nezvykle napínají. Snad bude co nevidět. A taky mě zaujaly vlasy Kristen. Ten účes i odstín blond jí moc sluší.

    OdpovědětVymazat