úterý 6. října 2020

Gallery update 77.5: National Voters day + personal pics + videos

 

Ahoj všichni, jak se máte? V anglické verzi článku jsem byla poměrně pesimistická a negativistická, tak nevím, jestli o tom mám mluvit i v té české. Popravdě jsem tu první část anglického popisku psala už před pár dny, takže jsem měla o něco horší náladu, než mám dnes, ale ani dnes to není žádná hitparáda. Jsem taková v depresi z celé té koronavirové situaci. Teď ještě přišla další rána pro mě, protože kromě toho, že máme online výuku, kterou z duše nenávidím a už teď mě z ní bolí záda a to jsem měla 2 přednášky, tak jsem ještě "nucena" opustit svou stávající práci. Respektive neodcházím z řetězce, v němž dělám, úplně, ale přesouvají mě na jiné pracoviště. Bylo to tedy po konzultaci se mnou a já jsem se tak rozhodla, ne, že by mě někdo nutil... Ale náš skvělý tým v centru Prahy se kvůli covidu naprosto rozpadl, jelikož bez turistů pro nás není práce... Takže odcházím na jinou kavárnu a jsem z toho moc smutná, protože náš starý tým miluju, ale zároveň je to pro mě nejlepší varianta. Takže to jsem celkem obrečela no. A asi ještě obrečím. Takže od listopadu budu dělat na jiné pobočce no. Ale tak co se dá dělat. Bude to fajn, ale zároveň je to těžké, protože s tím týmem, v němž jsem, sem začínala... a pracovala s nimi 2 a půl roku. Je to drsné no. Co na to říct. Tohle je ještě dobrá varianta popravdě. Další byla skončit. Kromě toho jsem měla velké problémy s tím druhým překladem, takže teď řeším samé jobovky a jsem z toho fakt na nervy. Takže tak. Nemám se moc dobře. Ale teď už ke Kristen. 

Mám skvělé novinky z Kristenlandu, takže musím napsat tenhle článek, abych o nich mohla napsat zítra. Teda, obsah tohohle článku je taky super, ale není to nic v porovnání s tím, co pro vás mám zítra. A moc se těším, až to přidám. Každopádně dnes mám pro vás pár osobních fotek, které jsou poměrně raritou. Kristen, jak dobře víte, není aktivní na sociálních sítích. Respektive má svůj soukromý instagram, ale nemá veřejné sociální sítě, aby se vyjadřovala k různým třeba politickým věcem nebo propagovala filmy, bohužel. Vloni se sem tam objevila v live streamech Naomi Scott a Elly Balinské během propagace Charlieho andílků, ale od té doby nic moc. Před pár dny se ale Kristen chopila instagramu své přítelkyně Dylan Meyer, aby vzkázala pár věcí americké veřejnosti. Jak jste jistě zachytili, blíží se prezidentské volby v USA, Trump vs. Biden, upřímně... všechno lepší, než Trump, ale Biden o moc lepší než špendlíkem do oka taky nebude, pokud si ho lidi zvolí... ale to je zase téma na článek na někdy jindy a někde jinde. Každopádně Kristen se rozhodla apelovat na americké občany, aby se registrovali k volbám a volili, protože ať už budou volit kohokoliv, je důležité, aby volili. Upřímně, sami máme za sebou volby, kdy v krajských volbách byla volební účast 38%, což je opravdu hodně smutné. A pak zbylých 62% nadává na politickou situaci... Takže chápu, že v USA chtějí, aby volilo co nejvíc lidí... Protože pak to má aspoň nějaký smysl. Kris nechala na instagramu jak fotku se vzkazem, tak video, na němž sdílí i informace, kde sehnat víc informací. Kromě toho mám pro vás tedy ještě 3 další fotky. Černobílá je od Lindsey Byrnes, která taky nechala vzkaz, že by lidé měli jít volit. Druhá osobní se Suzie a CJejem se vzkazem, aby šli lidé volit. Poslední je potom už jen obyčejná osobní fotka, kterou sdílela Suzie na svém instagramu a oběma to tam moc sluší :) Poslední věc, kterou pro vás dnes mám, je krátké video z Kristenina tréninku boxu. Elizabeth Banks byla dotázána na možnost Charlieho andílků 2 a úplně tu možnost nevyloučila. Říkala, že lidé musí prostě hodně streamovat na digitálních platformách... Naděje asi umírá poslední. Zmínila i, že Kris stále trénuje a je badass... a co jsem tak viděla to video, tak musím souhlasit. Je fakt hustá :D To by bylo pro dnešek asi tak všechno. Zítra se máte na co těšit, jestli se večer dokopu. Když ne, tak ve čtvrtek určitě. 

+ + + + + + +

I really hoped that the next time I will write an article, it will be the one with Happiest Season trailer, but still nothing. And it's becoming exhausting. What is also exhausting is the corona situation. I am honestly considering leaving the Czech Republic and just stay somewhere no matter where but far away. I wanted to spend whole September in Switzerland in the mountains... I really needed to go there and just think about my life and reconsider my life choices... I am stuck here and my mental health is slowly deteriorating. I am not good. I don't feel good and I don't know what to do. I don't see any point in anything. I know I am a little bit depressive and pesimistic right now... I am sorry. BUT! I have exciting news about Kristen that are so exciting, I want to write about them tomorrow and in order to do that, I have to get rid of this article :D So I will stop whining about how everything sucks and I will tell you something about Kristen. 

As you all know, Kristen does not own a public social media account. She does have a private instagram account but no one was able to hack that yet and I wouldn't like if they did, so we will never see what's there... which is fine. But well, she is a very private person so it is always a surprise when she appears on social media. Last time it was during the Charlie's Angels promo when she was part of Naomi's or Ella's live streams, And now... a few days ago. Kristen took over her girlfriends instagram and left an important message to those living in the United States. She isn't very vocal about everything but she is vocal about things she believes in and she does believe in people making a difference. She urged people to register to vote and vote in upcoming presidential elections. She posted the first picture I have for you today and left a message you can read a little bit further. There are also two videos. One filmed by Kristen herself talking about election and where to find information and the second one is from Kristen's boxing training. She still had the VOTE t-shirt. I also have for you one new picture from Lindsey Byrnes with this t-shirt. And then two other personal pictures. One with CJ and Suzie and caption: vote. And the other one is just with Suzie and is not related to elections at all. Just a very nice personal pic. 

    
    
Message from Kristen on Dylan's instagram:
For anyone that might need to let out a little aggression today... it is national register to VOTE day. I never do this but for anyone who has not registered to vote please take this opportunity to feel HEARD. And not hopeless. I am voting because I WANT to believe in our country. Because I believe in climate change. I believe in systemic racism. I believe in freedom of speech and the right to assemble. I believe in gun control. I believe that women have a right to make choices about their own bodies. I believe people have the right to live and love and identify however they feel in their hearts without fear. I believe that people care about each other. So try and have a lovely Tuesday and vote for your fucking lives.” 


3 komentáře:

  1. Taky jsem z koronaviru už deprimovaná. Ani nevím, co si o tom už vlastně sama myslím. Dnes jsem v rádiu slyšela, že v pátek má ministr zdravotnictví oznámit přísnější opatření. Ach jo. Hnusná doba. Chápu, že jsi z přeložení na jinou pobočku smutná. S fajn kolektivem se vždycky těžko loučí. Teď nezbývá než věřit, že dáte na novém pracovišti dohromady podobně super tým lidí.
    Chválím kristen podporu lidí k volební účasti. je to jediný způsob, jak dát najevo svůj souhlas, nesouhlas nebo případně pokusit se něco změnit. A i když to nakonec dopadne jinak, než člověk chtěl, aspoň ví, že proto něco udělal. U voleb amerického prezidensta se ale nebojím, že by byla vlební účast nízká. Tam nejsou lidi tak odevzdaní a rezignovaní jako u nás.

    Fotky jsou fajn, takové já u Angeliny třeba vůbec neznám a asi ani nikdy znát nebudu :-D Líbí se mi hlavně ty s tričkem VOTE :-)

    A taky ti chci poděkovat za pěkný komentář k narozeninovému článku u mě na blogu ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. moc mě mrzí to s tou školou a prací, ještě že jsem zdravotní sestra amám práci jistou. každopádně ty fotky jsou parádní

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem teda hodně zvědavá, jak to v Americe s těma volbama dopadne, ale myslím si, že tam už jsou všichni na Trumpa tak nasraní, že si radši zvolí Bidena... prostě to menší zlo. K fotkám - ty osobky jsou skvělé a jsem ráda, že si Kristen na chvíli půjčila Instagram své přítelkyně, aby lidem vzkázala, ať jdou volit :) Taky mě mrzí, že není nikde na sociálních sítích, ale upřímně, mně by to k ní asi ani nesedělo :D Ta černobílá fotka je teda taky parádní a moc povedená :) Jo a to video s boxující Kristen se mi líbilo teda hodně! Fakt vypadá hrozně badass, tak snad se jí ještě někdy v blízké budoucnosti naskytne příležitost pracovat na nějakém dalším akčním filmu :)

    OdpovědětVymazat