středa 7. října 2020

Gallery update 77.6: New photoshoot for InStyle Magazine!!!

 

Co jsem slíbila, to činím. Píšu dnes další článek. Ale je to vlastně celkem vtipné. Protože tohle není ten úžasný článek, o kterém jsem mluvila ve včerejším článku. Jenomže dneska se objevila ještě úžasnější novinka než je ta včerejší novinka a já jsem prostě nemohla čekat s přidáním téhle novinky, takže ta původní novinka ještě bude muset chvíli počkat. Nevím, jestli jste se v tom neztratili, já asi trochu jo. Každopádně. Už se mi dlouho nestalo, že bych nevěděla, co přidat dřív. Takže si to poměrně užívám :D Dneska mám pro vás naprosto dokonalou novinku. Kristen někdy v uplynulých týdnech nafotila nový photoshoot pro časopis InStyle, a musím říct, že mi opravdu vyrazil dech. Je neskutečně povedený! Upřímně? Myslím, že se možná stal mým nejoblíbenějším photoshootem vůbec. Rozhodně bude v top 5 mých oblíbených photoshootů Kristen, protože je perfektní. Od outfitů, přes prostředí až samotné fotky jako celek, prostě nádhera. Když už mluvíme o outfitech, tak oblečení (alespoň některé) je z dílny Christophera Johna Rogerse. Kromě photoshootu samotného ještě vzniklo i video, v němž Kris odpovídá na nějakou fanouškovskou poštu a k tomu jsou tam záběry z focení photoshootu a je to moc příjemné video, takže doporučuju se na něj kouknout, Kris je jako obvykle k sežrání. Ona má tak skvělou osobnost, já nechápu, jak ji lidi můžou nemít rádi. No nic. A teda kromě naprosto DOKONALÝCH fotek a skvělého videa také vznikl rozhovor pro časopis, který probíhal po zoomu a vedly ho spolu Clea DuVall (režisérka filmu Happiest Season, který stále nemá trailer a mně z toho asi jebne :D) a právě Krie. Ten tedy pro vás dnes zatím nemám. V originále si ho můžete přečíst zde, ale na překlad si ještě budete muset chvíli počkat, protože na to teď úplně čas nemám. No už vás dnes nebudu otravovat, ALE rozhodně se koukněte na všechny fotky v galerii, protože jsou prostě perfektní. ÁÁÁÁ!!! Mám z toho takovou radost! A na to video taky koukněte. Působí tam tak šťastně a v tak dobré náladě, mám radost, že se má dobře a jsem hrozně ráda, že ji po delší době zase někde vidíme. A ty vlasyyy. Konečně trochu rostou!
+ + + + + + +
This didn't happen for a really long time. I don't know what to publish first. This is probably the first time since the corona situation started. This article is not actually the one I talked about yesterday. So there is another very exciting news coming up but this blew my mind and I've decided to write about this first. It's been 84 years since Kristen did a new photoshoot, so I am really excited to inform you that she recently did one for InStyle magazine and I absolutely love every single one of these pictures. I honestly think this photoshoot might be my absolute favourite. Like... ever. It is so beautiful I can't even... I'm dead. Apart from these wonderful pictures, I also have for you a video where Kristen answeres some fan mail questions and there are also behind the scenes shots from the shooting of the magazine. She also did a zoom-call interview with Clea DuVall, the director of Happiest Season... I am planning on translating it for you in the upcoming days because it's very nice. Also, Kristen is wearing amazing outfits by Christopher John Rogers. Or at least some of those outfits are by him. I am not sure about all of them. I will go now, but heck out all these pictures in full size because they are amazing. I can't stop looking at them. And watch the video, perfect. Kristen is so precious. 

   
    

3 komentáře:

  1. Tak já jsem se sem šla schválně dnes podívat na tu včerejší avizovanou úžasnou novinku a ono nakonec tohle :-D Ale ne, nejsem zklaamná, naopak :-) Skvělý photoshoot. Líbí se mi, že je focený v exteriérech, že je barevný, módní. Jestli mám nějaké konkrétní fotky vypíchnout tak asi 5, 6, 7, 8 a taky titulku. No to jsem ten výběr zrovna moc nezploštila :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně se mi líbí, že Kristen po nějaké době nafotila photoshoot, který působí velice přirozeně a taky jemně :) InStyle tedy v tomhle ohledu vůbec nešlápl vedle a všechny doposud zveřejněné fotky jsou opravdu krásné :) Koukla jsem se i na video. Líbily se mi otázky, které Kristen od fandů dostala a docela jsem se bavila, že hodně z nich bylo od lidí, co mají v názvu svých účtů zakomponované její jméno :D Nejvíc se mi na něm ale líbilo to, jak byla Kristen uvolněná a šťastná/spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tebou, že tento shoot patří rozhodně k těm nejlepším, neskutečně moc se mi líbí, je tak veselý a Kristen to na fotkách neskutečně sluší! Ani se nedivím, že jsi je použila na design :)

    OdpovědětVymazat