úterý 13. října 2020

Gallery update 77.7: Chanel RTW SS21 Fashion Show in LA


Ahoj všichni, jak se máte? Nejdřív ze všeho bych si chtěla postěžovat, že furt nemáme trailer na Happiest Season a už mě to začíná pěkně štvát. Na druhou stranu Sony Pictures oznámili, že se zúčastní akcí připravovaných na 15. října jménem Spirit Day. Je to akce proti šikaně LGBTQ+ komunity. Zřejmě se této akce nějakým způsobem zúčastní členové obsazení dvou filmů s LGBTQ tématikou a jedním z nich je právě Happiest Season. Mám tedy drobnou naději, že se zaprvé dočkáme nějakých novinek a zadruhé, že se KONEČNĚ dočkáme alespoň nějakého teaser traileru. Ačkoliv jsem skoro už přestala doufat. Kromě toho se Kris ještě má dnes účastnit akce s názvem Through Her Lens: In Conversation, kterou pořádá Tribeca Chanel Women's Filmmaker Program. Pravděpodobně bude vše probíhat pouze virtuálně, ale i tak jsem zvědavá na novinky. Nezmínila jsem tedy vůbec, jak se mám já, ale není úplně o čem mluvit... Všichni víme, jaká je situace a já na tom z toho všeho nejsem úplně psychicky nejlíp, takže tak. Asi to nebudu úplně rozvádět, člověk to slyší pořád všude, tak na blogu bych si to mohla odpustit. 

Když ale je řeč o novinkách, mám pro vás tu původní skvělou novinku, o níž jsem mluvila před pár dny, ale místo které jsem nakonec zveřejnila ten úžasný photoshoot v předchozím článku. Ten tak trochu zastínil všechno ostatní. Tahle novinka byla ale po měsících ticha takové krásné překvapení, že jsem z ní pořád nadšená, i když z toho photoshootu jsem nadšená víc :D No nic. Kristen se po měsících objevila na akci! Je to tento rok teprve 2. akce, na níž se Kristen objevila. První byla již v lednu, kdy se zúčastnila promítání a Q&A filmu Underwater, pak si dala chvilku pauzu od akcí a potom bum, prásk, koronáč a karanténa. 6. října se v Paříži konala módní přehlídka nové kolekce Chanelu, která proběhla samozřejmě za přísných hygienických podmínek... a Krie na ni do Paříže samozřejmě nejela. Nejsem si úplně jistá, jestli by to vůbec bylo v aktuální situaci možné, nevyznám se v opatřeních ani u nás, natož jinde na světě :D Chanel ale zařídil, aby se přehlídky mohli zúčastnit i lidé v jiných zemích a jedno z těchto míst, kde se přehlídka konala virtuálně, bylo i Los Angeles. Kromě Krie tam byla třeba i Margot Robbie a další, ale bohužel žádné společné fotky nejspíš nebyly možné. Bohužel je dohromady těch fotek hrozně málo, jsou pouze 4. I tak z nich mám ale radost a Kristen to hrozně moc slušelo. Samozřejmě na sobě měla Chanel a musím říct, že se mi ten outfit moc líbí. I účes a make-up měla skvělý. Jsem ráda, že si nechává narůst vlasy. Jen se bojím, co jí provedou, až budou natáčet Spencer. Kromě 4 fotek mám pro vás potom ještě 3 krátká videa. Jedno je vzkaz od Kristen do Paříže, jedno je krátký rozhovor s Kristen a poslední je potom sestřih z toho nejlepšího ze show. Tam je jen krátký záběr na Kris, nic extra, co se jí týče, ale zase tam můžete vidět celkem pěkné záběry na celou přehlídku a na některé dost zajímavé kousky z dílny nové hlavní návrhářky Chanelu - Virginie Viard, která převzala tuto pozici po smrti Karla Lagerfelda v loňském roce. Já mám s Chanelem trochu komplikovaný vztah a všichni to víte, ale její oblečení se mi zatím moc líbí. Obzvlášť některé kousky a těším se, až si Kris některé z nových modelů oblékne :) Teď už půjdu, mějte se pokud možno co nejlépe to jde a "uvidíme" se zřejmě brzy, protože teď nás přeci jen čekají nějaké novinky... tak uvidíme. 
+ + + + + + +
Hello my friends, how are you? First of all... still no Happiest Season trailer. And it makes me angry. But hopefully soon because Sony Pictures confirmed participation at this years Spirit Day from their upcoming LGBT+ movies including Happiest Season, so I expect some propagation there and hopefully also a trailer. Unfortunately, it looks like the movie might be only on digital and not in theaters, which is quite understandable because of the situation in the world but it is still sad. Anyway, the Spirit Day is on October 15 and it is an LGBTQ anti-bullying campaign. Kristen will also be part of the Tribeca Chanel Women's Filmmaker Program - Through Her Lens: In Conversation. She is going to be one of the speakers and it will be probably only virtual, but we should get some pretty exciting new stuff. This should be today so I expect some news tomorrow. I haven't mentioned how I am, but that actually isn't worth talking much. I am not very good, the situation took my job away from me again and it is a pretty shitty situation. I do not have strenght nor will to talk about it... partly because some opinions I have are not very popular and I don't like to argue because of it with people I like, so I would rather not say anything at all. 

But... talking about exciting new stuff, I have for you the original great news I talked about some time ago before the photoshoot showed up. It was the first big news I had in months, so I was pretty excited about it and I still am but the photoshoot kind of outshined everything. I have for you unfortunatelly only four pictures from the very second event of this year. Yeah, that's what it is. It's October and this is Kristen's second event appearance in 2020. She appeared on Los Angeles screening and Q&A of Underwater movie in January and then she had some break from events... and then all the shit with corona went down and here we are. There was a Chanel fashion show in Paris on October 6. Kristen was not actually there, she did not go to Paris, I am not sure if it would be possible, but she went to an event where they could be present virtually. She was not the only one present there, I know about Margot Robbie and a few others. There is not many pictures and there are none where Kristen is with anyone else but at least these four. It is still great she went there. Apart from four pictures, I have for you three videos. There is a message from Kristen to Paris, there is a short interview and then a collage of the best from the show. Kristen was wearing an amazing Chanel outfit that is from the newest collection by new main designer of Chanel after Karl Lagerfeld's death - Virginie Viard. I have a complicated relationship with Chanel and you all know that but I really like what I have seen from the new collection. I am quite excited to see Kristen in some of those looks. The one she chose for this improvised event is brilliant. 

    





2 komentáře:

  1. Co to tak sleduju, tak různě po světě už se dělají nějaké menší akce, dokonce i menší premiéry, tak zase pro změnu doufám já, že v prosinci se bude moct Gal zúčastnit premiéry Smrti na Nilu i nové Wonder Woman - pokud je zase nepřesunou na jindy :D. Musím se přiznat, že fotky z akcí mi docela dost chybí. Pokud jde o outfit Kristen, tak ten se mi docela líbí, ale mezi mé oblíbence se asi nezařadí - trochu mi v něm Kristen připomíná školačku :D Já jsem teda taky zvědavá, jaké vlasy bude mít Kristen jako Diana, přemýšlela jsem ještě nad tím, že by jí dali paruku - jinak už se teda hodně těším na čtvrtou řadu The Crown, kde už se taky dočkáme Diany :) No a snad to teda s tím trailerem pro Happiest Season vyjde a zítra se ho dočkáme :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mě osobně ten photoshoot udělal taky větší radost, ale tahle novinka je pro mě zase víc překvapující, protože nějaké akce, přehlídky apod. jsou v dnešní době hodně velkou výjimkou a když už, tak jsou virtuální. Kristen to moc slušelo. Líbí se mi, že ten její outfit, i kyž má pánský prvek, působí žensky.

    Btw všimla jsem si, že nejsme affs, což mně přijde divné, protože tvůj blog jsem navštěvovala ještě na blog.cz :-D Snad mi ndeáš košem, když se zeptám, jestli spřátelíme? :-D

    OdpovědětVymazat