úterý 4. srpna 2020

Sophie Turner and Joe Jonas welcome first child!

Ahoj všichni, jak se máte? Long time no see, co? Vím, že jsem tu teď nebyla... a vím, že to není úplně ideální, vzhledem k tomu, že jsem napsala článek na blog, že nekončím a přesouvám se... a pak jsem doslova zveřejnila úplné kulové od té doby :D Ale to bylo tak... Jela jsem na letní kurz do Vídně, což bylo dost náročné samo o sobě, ale do toho jsem ještě překládala svůj druhý profesionální překlad, konkrétně potom 2. díl té stejné série, jako byla ta první kniha, kterou už si můžete i koupit, kdybyste chtěli :D Jmenuje se Nesmrtelný Cheops. No nic. Každopádně... jsem zkrátka překládala anebo... překládala, protože ten kurz byl taky o překládání... a na nic jiného už nezbýval čas. Poslední dva týdny jsem každý den nedělala nic jiného, než že jsem překládala nebo byla v práci, takže jsem úplně vyčerpaná a tenhle překlad byl doslova to nejtěžší, co jsem kdy dělala. Odevzdala jsem to o 4 dny přes termín, ale nevadí. Stalo se. Jedeme dál. Upřímně, divím se, že jsem to vůbec přeložila. Nicméně K. ani neměla žádné ultra novinky, takže mě to moc nenutilo psát. Na osobní blog jsem pár článků napsala, ale na tenhle ne a ani jsem neobíhala, za což se omlouvám. Ale za těch pár týdnů se ze mě stala blábolící troska a jsem ráda, že žiju. Takže zase od zítřka... jedu... a vynahradím vám to všem. 

Dneska mám pro vás jen hodně krátký článek a vlastně se ani netýká Kristen. Týká se Sophie Turner, o které jsem kdysi mívala blog, který brzy půjde do kytek, ale nechci ho přesouvat. Stáhla jsem si data, ale přesouvat ho asi nikam nebudu, nevím, uvidíme. Blog o Soph mi ale občas celkem chybí, ačkoliv už bych nebyla schopná ho časově nějak pořádně zvládnout, ale protože vím, že spousta z vás chodila i tam, tak mi přišlo fajn vás informovat, protože je to skvělá zpráva. Sophie se totiž 22. července 2020 narodila dcera, kterou má s manželem Joem Jonasem a dostala (podle mě naprosto nádherné) jméno Willa. Joe a Soph jsou hodně opatrní na své soukromí, takže nepředpokládám, že nám ji někdy v blízké době ukážou, ale tahle informace se na internetu objevila a já jsem z ní hrozně nadšená. Moc jim oběma gratuluju a doufám hlavně, že jsou obě holky zdravé. Willa je podle mě hrozně hezké jméno. Moje kamarádka mi na to jméno napsala, že se jí líbí, že je to neobvyklé, ale není to žádná úchylárna jako Apple :D Což mi přijde přesné :D Sophiin brácha se jmenuje Will, takže myslím, že to možná má nějakou souvislost, ale to bych spekulovala. Každopádně jim ještě jednou moc gratuluji. A teď už si jdu pustit jeden díl Bay Yanlis a pak půjdu spát, ale brzy se ozvu, oběhnu... a hlavně mám připravených pár hodně cool článků týkajících se Krie, takže se máte snad na co těšit :) 
+ + + + + + +
Hello everyone. I am at blogger literally... a month and it has already changed? Like What the FUCK? :D Anyways. I am not here right now much. Or at least I wasn't. During last couple of weeks I habe been quite busy. I was in Vienna for a translation course and then and before I was translating my second book from Italian which I finished TODAY like a few hours ago and it was literally the hardest thing I have ever done and I am completely exhausted. So yeah, I did write a few articles to my personal blog here, but I didn't really get to write any about K, because first, there are no news and second, I just really did not have time. I will make it up to you though, I haven't visited most of you in weeks and I am so sorry for that, but now I am back, I finally have holiday and I have some exciting articles prepared for you so stay tuned. 

Today I have for you a short article. It is not about Kristen though, it is about Sophie Turner, about whom I used to have my second blog, and I still care for her and love her deeply. She and her husband Joe Jonas were expecting their first child and the child was already born! An information emerged confirmed by their representatives, that the pair welcomes their first daughter named Willa. It is a beautiful news and I am so excited for them both, they are literally couple goals together with Emily Blunt and John Krasinski for me. I am so happy for them and their little girl, I hope they are both healthy and safe. So congratulation and as of... tomorrow... I am back on tracks in the blogging life and I can't wait to publish some shit I have for you. 


5 komentářů:

  1. Z týhle zprávy mám velikou radost, oběma moc gratuluju ♥ Willa je krásný jméno, taky mě mile překvapilo, jsem ráda, že se nesnažili být něco extra :D. Tak ať si hlavně tohle období užívaj, třeba se od nich někdy nějaké fotky dočkáme, i když spíš cejtim, že dřív přijdou paparazzi :D.

    Wordpress bych ti jinak klidně doporučila, líbí se mi to víc a není to tak těžký, jak se může zdát. Ten admin je docela podobný tomu bloggerovýmu, jen mi přijde přehlednější a je tam víc možností hlavně co se týče toho designu (hrozně moc šablon na výběr). Minimálně to zkusit, za to nic nedáš, založit se dá normálně přes galerii cpanel :D

    OdpovědětVymazat
  2. moc jim gratuluji :) skvělá zpráva :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak vidím, že jsi to v poslední době měla ještě náročnější, než jsem si myslela. Do Vídně bych si taky znovu zajela, ale jela bych spíš na vlastní pěst, respektive s někým, a podívat se po památkách :) Ale zatím nemám s kým a není to mém seznamu nejbližších plánů :D Jinak teda mám velkou radost, že se Sophie a Joeovi narodila holčička, které dali tak pěkné jméno :) Já jsem někde četla, že to může mít spojitost i s GoT, ale to jsou jen spekulace - třeba to někdy vysvětlí jeden z nich při nějakém rozhovoru :) Oběma tedy gratuluju a držím jim jako novopečeným rodičům palce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já tě stejně s tím překladem obdivuji, už jsem koukala, že ti ta kniha právě vyšla, jsi fakt šikovná a moc tě obdivuji, sice to není moc téma pro mě, ale na databázi jsem viděla, že docela dost lidí se knihu chystá číst :D Jméno Willa se mi fakt moc líbí a moc jim gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Oběma gratuluju, Willa je hezké jméno, i když vymyslela bych lepší, ale s tím, jaká jména dávají celebrity, mohlo být i hůř, takže ve finále asi dobrý :D :)

    OdpovědětVymazat