pátek 28. srpna 2020

Gallery update 77.2: 33rd Annual American Cinematique Awards Gala


Ahoj všichni, jak se máte? Mně poslední dobou nějak to blogování nejde. Nevím, jestli je to všeobecným znechucením kvůli škole, překladu a covidu nebo tím, že nejsem na blogger zvyklá, ale zkrátka mi to poslední dobou nějak nejde. Nějak se mi prostě nechce. Asi je to trochu i tím, že vlastně nejsou žádné novinky kromě paparazzi fotek, které nepřidávám, a i těch paparazzi fotek je teď vlastně hrozně málo. Já vám nevím, jsem taková roztrpčená z toho. Měla jsem připravený celý loučící rituál se všemi blogy a nakonec se mi to všechno obnovilo bez mého vědomí... a k tomu mi na blogger nejde nahrát ten soubor s blogem o Soph, který jsem se snažila zachránit. Tak mě to štve. Nevím, jestli už jsem nějak překonala ten limit nebo co s tím je, ale prostě mi to nefunguje. Ach jo. No nic, přestanu se rozčilovat a radši přejdu k něčemu důležitějšímu. Dneska jsem se dokopala ke článku, i když je teda úplně jiný, než jaký jsem původně plánovala, ale ten byl moc pracný a nechtělo se mi do něj :D A zítra vás snad zvládnu všechny zase oběhnout, už si připadám fakt hrozně, jak to flákám, ale nějak se ne a ne polepšit, i když slibovala slibovala slibotechna. No nic.

Dneska mám pro vás vlastně takovou archivní záležitost. Kristen se v minulém roce účastnila ohromného množství událostí a dělala promo hned ke 3 filmům, takže byla na milionech festivalů, promo akcích, na bezpočtu premiér, když propagovala Seberg, Charlieho andílky a Underwater... a kromě toho ještě chodila na přehlídky Chanelu a dělala různé další věci, takže bylo novinek zkrátka jako naděláno. No... a stalo se, že jsem tehdy některé vynechala, protože jsem nestíhala a chtěla přidávat jak ty starší, tak ty aktuální, dostala jsem se do skluzu a skončila jen u těch aktuálních. No a tak mi vzniklo množství restů, které jsem doufala, že přidám během Covidu, ale pak jsem nějak neměla ani sílu a navíc K měla i nějaké novinky, tak jsem to opět odložila. Klasická já. No... takže teď, když jsem byla líná psát ten delší článek, rozhodla jsem se k těm restům vrátit a kromě teda bezpočtu skvělých videí z proma k Charlieho andílkům mám pro vás i nějaké fotky. Asi tak 100 článků zmizelo spolu se smazáním blogu, ty jsem měla totiž uložené v rozepsaných a nějak mi nedošlo, že bych se mohla kouknout, jestli k něčemu jsou nebo ne.... Z těch 100 možná tak 10 i k něčemu bylo, v jednom byla moje oblíbená videa z proma Andílků, ale nevadí. Najdu je znova. Dnes mám ale pro vás fotky již z října 2019, ano... říjen, já vím. Je to z jedné bokové akce, která se netýkala žádného z filmů, jde o 33. výroční udílení cen American Cinematique Awards. Kristen uváděla cenu pro kolegyni a dlouholetou kamarádku Charlize Theron. Kris v předávání této ceny nebyla nováčkem, předávala tuto cenu již v roce 2017, kdy cenu předávala herečce Amy Adams. Fotky si můžete připomenout zde. Já mám pro vás dnes kromě videa ještě i krátké video z Kristenina proslovu. Kris vypadala opravdu skvěle, hrozně se mi líbil její outfit, byla podle mě hrozně cool oblečená. Byl to jeden z mých hodně oblíbených outfitů roku 2019, tak mě mrzí, že píšu tenhle článek až téměř po roce, ale snad mi to odpustíte. Je to alespoň takový náhled do minulosti... Jinak Kris je aktuálně v Los Angeles, objevila se zpráva, že chce prodat svůj dům v Malibu, což tedy není dům, v němž žije trvale (aspoň myslím), ale jen "letní sídlo" či co. Každopádně ho nabízí za 9,5 milionů dolarů, prý. Kdo ví, jestli je to vůbec pravda. Před pár dny se ukázala na večeři s přáteli, ale fotky z toho samozřejmě přidávat nebudu, protože nepřidávám paparazzi, ale upřímně... měla jsem radost, že ji zase po dlouhé době vidím, i když paparazzi nepodporuju. Má delší vlasy a já z toho mám hroznou radost! :D Jinak jsem byla včera v kině na filmu Tenet a určitě o tom musím napsat na osobní blog, protože to bylo... wow. No, ale teď už teda dost kecání a víc fotek:
+ + + + + + +
I am not good at blogging lately. Honestly? It still makes me sad that blog.cz died. I don't know why, but I cannot force myself to write articles most of the time and it makes me sad but in the same time, I can't force myself. I am still avoiding something I really have to do and I am procrastinating all the time, but I am honestly procrastinating with tv shows and stuff and not with blog anymore... I don't know why. But today I decided to make myself write an article, even though it is a completely different one than I meant to publish next. And I will try to be a little more useful tomorrow and visit all your sites again. I am kind of tired of myself being sorry all the time for not visiting you but I have a little bit of a crisis. I hope I will figure it out soon. I guess it's also because of the Covid situation. It influences me a lot, I think I am a bit depressed.

Anyway. Today I have for you a very old article. I had it in the concept category at blog.cz, but that part of it is lost forever, so I lost it. But I will happily write it one more time. I have for you FINALLY pictures from the 33rd Annual American Cinematique Awards Gala. Last year, Kristen went to a lot of events and did a lot of promo for Charlie's Angels and Seberg and Underwater and I kind of lost track of what I did publish and what I did not. I tried to go chronologically, but then new events came and I decided to publish those most recent ones, so I still have like... three or four that I did not write about yet. Maybe just three. I'm not sure. Well this is one of them. Maybe just two actually... I lost track. Anyway. Kristen was presenting an award for her past co-star and a long term friend, Charlize Theron and she looked absolutely incredible. I love the entire look so much that I am honestly bummed I didn't write about it in October last year, but better late than never, right? She looked so cool and I am really happy she got to present the award for Charlize, so check the pictures out. I also have for you a short video from Kristen's speech about Charlize.

    






2 komentáře:

  1. Chápu, že člověk nemá moc náladu na blog. Já bych psala klidně každý den, ale vždycky se něco najde a pak už je večer a to se mi nic dohromady sestavovat nechce :D Taky mě trochu mrzí, že lidi moc nekomentujou, ale možná si ještě užívají dovolených a toho zbytku teplých dní :).
    Jsem ráda, že máš aspoň na přidání nějaké starší věci. Mně vůbec nevadí, že jsou ještě z loňského roku, u tebe na blogu stejně všechno uvidíme poprvé :) Outfit Kristen se mi taky moc líbí. Myslím si, že ten oblek je senzační. Mému oku teda trochu vadí ta rozeplá košile, ale tohle je prostě Kristenin styl :D Hodně se mi líbí ty její brýle a byla skvěle nalíčená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky a připomenutí, tyto outfity na Kristen miluju protože to je přesně její originální styl:) K tomu všechny ty doplňky, líčení, brýle, fakt kočka! :) :3

    OdpovědětVymazat