sobota 15. srpna 2020

Gallery update 77.1: New portrait from Zurich + New/Old Breaking Dawn still


Ahoj všichni, jak se máte? Vy už mě všichni dobře znáte, takže víte, že je to taková moje klasika. Napíšu, že už jsem zpátky, že budu aktivnější, a pak nakonec zase víc jak tejden nic :D Ale tentokrát už to snad opravdu vyjde. Byla jsem teď týden pryč. Bylo to sice plánované, ale nečekala jsem, že se před tím fakt k žádné aktivitě nedokopu, ale ten překlad byl opravdu psychicky dost náročný a nějak jsem neměla sílu být na počítači. Teď už jsem ale odpočatá po tom týdnu a ready i něco dělat :D Zítra tedy končí blog.cz, což v praxi pro tento blog znamená, že mi ze všech článků zmizí obrázky... z čehož se teda asi pomátnu :D ale rozhodla jsem se to nehrotit. Mám všechny postahované, takže stačí, abych je znovu ručně nahrála, ale nejspíš to bude průběžný proces, pokud to vůbec někdy udělám. Nicméně... jsem se rozhodla nehroutit a zkrátka to přežít... a smířit se s tím. Vy možná stejný problém nemáte, kdo to stahoval přes blog, ale já teda jo... ale nevadí. Nicméně... zítra vás všechny konečně oběhnu a kouknu, co je nového, doufám, že jste na mě ještě nezanevřeli. 

Dnes mám pro vás jen takovou rychlovku, protože jsem hrozně unavená, ale chtěla jsem dát o sobě vědět, že žiju, tak jen takové střípky z toho, co je nového. Vlastně o Kristen jsme už nějakou dobu moc neslyšeli, jen se objevilo jedno osobní video na které můžete mrknout pod fotkami, a jinak vlastně nic. Kris je tedy stále v Los Angeles a zřejmě se toho moc neděje, protože kvůli koroně je na tom USA o dost hůř, než my, takže si musíme ještě počkat. Já osobně zatím hlavně doufám, že 25. listopadu skutečně vyjde Happiest Season, že se to už nebude posouvat, ale uvidíme... Možná se budeme muset obejít bez většího proma k filmu, což by mě mrzelo... ale to ještě předbíháme. Další takovou věcí je, že konečně vyšlo Midnight Sun od Stephenie Meyer, což je vlastně Stmívání, jen z pohledu Edwarda a ne z pohledu Belly. Rozhodně si to plánuju pořídit, jen na to ještě nebyl čas. A kromě toho se tedy Stephenie nechala slyšet, že by chtěla napsat jakýsi sequel k sáze Stmívání, ale nevím úplně, čeho by se měl týkat. Zachytila jsem něco o Volturiových... ale samozřejmě i o Belle a Edwardovi, takže doufám, že to moc neposere... Každopádně... To je tak k tomu infíčku a teď teda k fotkám. Mám pro vás dneska jen 2. První je staronový portrét z Curychu, kde Kristen nafotila hrozně skvělý photoshoot, ale zveřejnili tehdy jen 2 ofiko fotky, tak teď pro vás mám ještě jednu novou! Pořád je to pro mě teda málo, chtěla bych jich mnohem víc, ale lepší než nic. Vyšla i spolu s rozhovorem, ale k tomu se dostanu až někdy výhledově, protože sama jsem ještě neměla čas si ho poslechnout. Druhá fotka je potom staronová stillska z posledního filmu Twilight Ságy - Breaking Dawn, part 2, tedy Rozbřesku - 2. dílu, která je hrozně krásná a tak přesto, že vlastně v galerii žádnou jinou stillsku ještě nemám, protože jsem o všechny fotky přišla v minulé galerii, tak tuhle jsem vám tam nahrála. Já se tedy prozatím loučím, zítra oběhnu, a v pondělí možnáááááá napíšu už dlouho plánovaný článek o Kristeniném krátkém filmu, o kterém jsem se zmiňovala o pár článků dříve, ale uvidíme, jak vyjde čas. Zatím se mějte krásně.  

+ + + + + + +

Hello everyone. It's a typical thing from me. I say I will be more active and then I am not active at all. I am still a little bit sad about the end of blog and I am getting used to blogger and I was also away, I went to Brno with my friends and didn't have my computer with me, so I couldn't really write any articles, but now I am back and except some school shit, I will have much more time. And I will finally visit all of you, I am a terrible friend, I know. Anyway. 

Today I have for you only a really short article, I just wanted to let you know I am alive and planning on being more active, but not promising anything anymore because I know myself. So I have for you today only one new/old portrait from Zurich Film Festival. It was one of my favourite festival photoshoots, but they published only two official pictures, so I was really happy to see another one. And I also have for you a new/old picture from Breaking Dawn - part 2. With that, there is a small Twilight update. Midnight Sun has been published and I am planning on buying that soon. Stephenie Meyer also said in an interview that she is planning on writing a sort of sequel to The Twilight Saga, I am not sure about what exactly but she talked about looking back at Volturi which could be interesting. I just hope she won't fuck up the happy ending we've got with Breaking Dawn. Anyways, here are the pics and I hope I will see you soon with another article, that will be a little bit more interesting, hopefully. 

    

    
[1x] The Twilight Saga: Breaking Dawn - part 2: Production stills


Osobní video:




6 komentářů:

  1. fotky jsou ksvělé obě dvě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten portrét je super :)) Kirsten od dob Twiligh Ságy neskutečně prokoukla :)) A ta blonďatá jí neskutečně sekne.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, Rozbřesk bych si hned pustila, u toho vždy vypnu, nejlepší film na zažehnání stresu a blbé nálady :D Portrétovka se mi líbí moc, ještě jak je černobílá, Kris to na ní moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. Já když jsem si u tebe přečetla o těch fotkách, tak jsem si je radši všechny hned postahovala, ale vypadá to, že jsem to možná ani dělat nemusela, ale jistota je jistota :D K tomu Midnight Sun - teďka to skoro všude vidím, že to lidi čtou v angličtině, ale co jsem tak slyšela, tak Edward je tam za obrovskýho úchyláka, protože pořád špehuje Bellu :D Jako ono to nebylo ok už u Stmívání, ale tehdy jsme mu to nějak prominuli, ale jak to člověk čte v podstatě znovu jen z jiného pohledu o několik let později, tak už mu to přijde blbý :D Já se do toho už asi pouštět nebudu, protože mánii kolem Twilight mám definitivně za sebou, ale do budoucna si chci přečíst prequel k Hunger Games. Ten mám stažený v aj, tak jsem zvědavá, jestli to přečtu nebo to nakonec vzdám - mě totiž moc nebaví číst knížky v ájině, je to hrozně divný, nevím, proč to tak je, ale prostě to tak mám. Teď už teda ke Kristen. Já si myslím, že ten film má premiéru dostatečně daleko, že by snad mohl jít i normálně do kin - při nejhorším by ho teda koupila nějaká streamovací služba, třeba Netflix. S tou propagací mám taky obavy - já teda skrz Gal a novou Wonder Woman, ono to spíš vypadá, že teď bude nějakou dobu vše probíhat virtuálně a premiéry buď nebudou vůbec a nebo budou jen s omezeným množstvím lidí. Za současné situace nám ale bohužel nezbývá nic jiného, než si jen počkat, jak to bude. Co se fotek týče, tak ta pro photoshoot je moc pěkná, ale do oka mi spíš padla stillska z Breaking Dawn, ta je strašně povedená a líbí se mi tu Kristeniny/Belliny oči ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že Kristen opravdu hodně prokoukla a hodně se od dob Stmívání změnila. Osobně si myslím, že k lepšímu :) Nicméně blond mi k ní úplně nejde i když jí to sluší, o tom žádná.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta prvni fotka je nadherna, moc ji to tam slusi :)

    OdpovědětVymazat