úterý 26. května 2020

Gallery update 76.9: Mill Valley Film Festival 2020 - Spotlight Award


Ahoj všichni. Už to začíná být poměrně ohrané. Začínám článek s tím, že se omlouvám, že jsem tu moc nebyla. A je to tak, začíná tak i tento článek, ale zkrátka jsem neměla absolutně sílu se s odpuštěním srát s blogem. Poslední dobou mi vážně extrémně blbně a není to jen můj blog, ale nešlo mi opět zase komentovat, nešly mi psát články, nefungoval mi třeba vůbec blog Katie několik dní... No prostě hrůza hrůzoucí. Sice jsem u vás byla poměrně pravidelně okouknout novinky, ale nešlo mi zas komentovat, tak se omlouvám, zkusím to teď zase napravit, snad už to půjde. Chtěla jsem ale dneska aspoň napsat nějaký článek, protože mi přijde smutné mít tak dlouho na prvním místě tu tragickou zprávu... Ale tak nějak mám k blogu poslední dobou trochu odpor, protože se vždycky snažím a potom se mi to nepovede zveřejnit ani napopáté... Ale už teda přejdu k jádru pudla. Mám pro vás dvě věci. První z nich se ale netýká Kristen ale Sophie Turner. Pamatujete si, jak se spekulovalo, že Sophie je těhotná s manželem Joem Jonasem a já říkala, že zatím je to nepotvrzené? Tak už je to potvrzené :D Sophie je skutečně těhotná. Už se to nedá nadále skrývat, jelikož se jí už hezky rýsuje těhotenské bříško a já mám z toho ohromnou radost. Je to taková krásná pozitivní zpráva v téhle nejisté době... a hlavně takový kontrast oproti minulému článku.

Ale teď už ke Kristen. Krie je pravděpodobně stále v izolaci se CJejem, ale těžko říct, nejsou o tom žádné zprávy. Někdy minulý týden sdílel CJ fotku, na které bylo vidět Kristenino oko :D ale to je asi tak všechno, takže kdo ví. Pak ještě nějaké paparazzi fotky, ale to je tak všechno. Už mě tohle období příliš nebaví :D Ale tak dává mi to možnost skočit zpět do minulosti ke starým novinkám, které jsem nepřidala, když byly nové. Tentokrát mám pro vás fotky z festivalu v Mill Valley, kde Kristen převzala herecké ocenění jménem Spotlight Award. Kristen to opravdu moc slušelo, vypadala naprosto skvěle. Tohle je jeden z těch 4 outfitů, které se dostaly do finálního kola ankety o outfit roku 2019. Byla to kombinace různých značek. Konkrétně potom blazer od značky Sandro, kalhoty Bella Feud a krajková podprsenka místo topu značky Agent Provocateur. A boty netuším, asi Chanel? Nevím. To se mi nepodařilo dohledat. Každopádně je ten outfit skvělý jako celek a mně se hrozně líbí. Není to můj úplný největší favorit z těch všech outfitů roku 2019, ale můj favorit se do finále ani nedostal :D Kromě toho mám pro vás tedy i video, které zachycuje Kristenin příjezd na festival a převzetí její ceny. Moc jí k ní ještě zpětně gratuluju, rozhodně si ocenění zaslouží :) Ve filmu Seberg byla naprosto skvělá! No... už to jdu zveřejnit. A fakt doufám, že se to povede... Tak se zatím mějte. Zítra se pokusím všechny oběhnout.
+ + + + + + +
Hello my darlings. I am tired of saying I am sorry... even though I am. Blog is seriously getting on my nerves lately. Katie's blog didn't work for a whole week. I thought it was just another random temporary error, but it looked like something a bit deeper. And I hate that. It is alright already, but it scared me a bit... and I also hope it doesn't happen to my blog too. I had problems with other blogs, therefore I haven't really visit you much, because even if I tried, there was some error going on or I couldn't comment. And I also couldn't publish articles. Not that I really tried to publish much, just this one this week, but it is seriously pissing me off. I have even started to think about moving somewhere else, but at this point, I really don't know where, because I have zero experience with other platforms and I don't even know any free platforms... and also, a lot of them require at least some basic html or css knowledge and I don't have any. I used to, but I don't anymore. Also, I have hundreds of articles here that I can't transfer any other way than ctrl c + ctrl v and I don't think I have the nerves to do that. So I will probably just stay here even though it is pissing me of, but I needed to vent a little bit about it. How are you? I hope you don't have so much problems as I do. I honestly don't know what to do about it, if there is even anything I could do. I feel like blog is kind of falling apart and no one is doing anything about it. Maybe they are, but it doesn't seem that way. I don't want anyone to be angry at me for saying that, I know it is a lot of work and you don't really gain anything from it, but please, don't give up on it, please. Anyway.

Well... Right now it looks like blog is working. At least my is, so I will try to finish this article. First of all, being a huge fan of Sophie Turner, I have to tell you one exciting news. I considered going back to my blog about Soph, but I am not sure if I can deal with more than one blog to be honest :D But I have to tell you, that from recent paparazzi pictures is finally 100% certain, that Sophie is really pregnant with her first child with husband Joe Jonas, so that is pretty exciting and I am so happy for these two, because they are literally relationship goals. They are my favourite couple in showbusiness, together with Emily Blunt and John Krasinski. Well, to Kristen. Kristen is probably still in self-quarantine, but there are not many news right now, so I will go back to old news I should have published long ago. Today I have for you 51 pictures from Mill Valley Film Festival in Los Angeles, where Kristen received a Spotlight Award. Kristen looked absolutely brilliant. I love this portrait, it is one of the four that made it into the last round of outfit of the year 2019. It probably won't win, but it is definitely one of my favourites of last year too. It is a Sandro blazer with Bella Freud pants with Agent Provocateur "Hinda" plunge bra outfit. I also have for you a 3 minutes long video from the festival and the receiving ceremony of the award.


4 komentáře:

  1. S tou Soph mě to neskutečně potěšilo, a také mi nejde načíst blog Katie a ještě několika dalších, což mě mrzí, ale nervy na to nemám, abych to zkoušela pořád a pořád dokola :( Kristen vypadala božsky, ona má zaprvné nádhernou postavu, takže si ten top může dovolit a navíc to není nijak vulgární, jak má k tomu to sako, vypadá to skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Blog je v poslední době prostě na pěst. Člověk si v jednu chvíli říká, že už to funguje a druhý den zase nic nejde. Co se týče Sophie, tak jsem za ně ráda a hrozně jim to přeju, mimčo bude mega nádherný A co se týče Kristen tak jí tenhle styl hrozně sluší a mně se třeba líbí, když má žena takhle oblek a místo topu podprsenku, připadá mi to takový víc ženský a sexy

    OdpovědětVymazat
  3. Úplně vím jak se cítíš, od března na blogu neustále něco nefunguje a taky nemám náladu tam vůbec být. Jen nový design mi ji teda přivedl zpátky Každopádně jsem ráda, že je karanténa a Jessica nemá žádné fotky co bych mohla přidat.. jinak by mě ten nefunkční blog štval o dost víc
    No jinak jsem ráda, že jsi přidala tyto fotky, u mě to teda favorit je A že si jich můžu prohlédnout víc. Mně se hrozně líbí tento styl, elegantní oblek, rozeplé sako a pod tím krajková podprsenka, to je prostě tak sexy A Kris to prostě sedne. Líbí se mi i její boty, vlasy a líčení, prostě kočka!:)

    OdpovědětVymazat
  4. ako ja mám ten istý problém, a aj s tvojim blogom ti bolo podobné, konečne som sa dnes mohla dostať aj na tvoj blog, je to celé na hlavu, mno a to, že je Soph je v očakávaní som zazrela, a videla už aj nejaké tie fotky, je ho už pekne vidieť , veľmi jej to prajem , mno a čo sa týka Kris, tak u mňa je to podobné, len ja zase nemá žiadne novinky   , no to nie je žiadne prekvapenie, a tento outfit sa mi osobne na nej dosť páči, jednoznačne patrí do tých obľúbených ktoré mala na sebe, toto jej pristane

    OdpovědětVymazat