pátek 1. května 2020

Outfit of the year: 2019 - Round 3: FINAL

Ahoj všichni. Týden se s týdnem sešel a máme tady další měsíc. Nechápu. Strašlivě to uteklo. Přijde mi, že dny utíkají mnohem rychleji teď v karanténě. Možná je to jen můj osobní pocit, ale je to hrozné :D Jako bych přicházela o měsíce svého života, kdy jsem toho mohla tolik stihnout a teď nedělám venkovcem nic. Měla jsem ale letos vážně skvělé narozeniny :) a za to jsem strašně ráda. Dneska jsme oslavili s našima, včera mě překvapili v práci, kam mě nalákali, a ve středu jsem byla s nejlepší kamarádkou projít se po Praze, což bylo taky moc fajn a už jsme se dlouho neviděly, tak mi to moc zvedlo náladu. Takže jsem narozeniny oslavila hned několikrát a jsem všem fakt vděčná za to, že se mnou ten čas strávili a dali si práci s tím mě překvapit :) Jsem moc ráda, že mám takové lidi kolem sebe :) No... každopádně je nový měsíc, což znamená, že bych měla přidat ankety měsíce, no konečně se tedy dostávám k poslednímu kolu ankety o oufit roku 2019. Trvalo mi to déle, než jsem původně úplně plánovala, ale nevadí :D Čekala jsem, jestli se objeví ještě víc hlasů, ale nakonec na to tedy nedošlo, tak jsem na základě vašich hlasů mi teda z minulého kola vylezly celkem 3 outfity a já se tedy ptám, který z nich je dle vás nejlepší a měl by získat titul outfitu roku? Já osobně teda čekala naprosto jiné složení, možná až na outfit č. 19., ten jsem považovala za velkého favorita, ale s těmi ostatními jste mě teda překvapili :D Tak který z nich to bude? Chanel outfit z akce Charles Finch & Chanel Pre-Oscar Dinner 2019, oblek z dílny Thoma Browna a boty od Chanelu z photocallu filmu 'Seberg' na filmovém festivalu v San Sebastián? Anebo vyhraje kombinace značek Agent Provocateur, Sandro a Bella Freud z filmového festivalu v Mill Valley? Anebo úžasné šaty Swarowski z premiéry Charlieho Andílků? Jsem zvědavá, jak to dopadne :)

EDIT: Zjistila jsem, že jsem to potentočkovala :D Takže bych byla ráda, kdybyste nakonec hlasovali znovu :D A rozhodli mezi 4 a ne jen 3 outfity. Všimla jsem si, že jsem zapomněla se stejným počtem hlasů přiřadit do finále i outfit č. 21!!! A z nějakého důvodu zas nefunguje anketa, tak když tak slovně do komentářů :D

+ + + + + + +
Hello there. Finally I have for you the final round of the Outfit of the year 2019 poll. It took me much longer than I expected, but I kind of wanted to wait till there is enough votes, but since it's a new month today, I have decided to close 2nd round and open the 3rd and final one. 3 outfits got two or more votes from you in the previous round, so these three stand against each other in the finals. To be honest, I didn't expect no. 2 and n. 28 to be so popular. I did expect n. 19 to be one of the front-runners of the entire competition, but I truly believed that the outfit from Charlie's Angels premiere or the one from the latest Chanel event would get in the final, but you proved me wrong. These three are your favourite outfits of this year and now I am curious, which one will be the winner. Which one it's gonna be? Chanel outfit from Charles Finch & Chanel Pre-Oscar dinner, Tom Browne suit with Chanel heels from 'Seberg' photocall at the San Sebastian film festival or Sandro blazer with Bella Freud pants with Agent Provocateur "Hinda" plunge bra outfit from Mill Valley film festival? Let's vote! :)

8 komentářů:

  1. Tak tahle trojice mě taky docela překvapila, měla jsem jiné favority. Nicméně výběr byl jednoduchý - jednička :) Jsem ale dost zvědavá, který z nich to nakonec vyhraje na úplné čáře :)

    OdpovědětVymazat
  2. ako ubehlo ti celkom rýchlo keď si to človek spätné prehráva, no nebolo to nič extra produktívne , oddychovania už bolo dosť , s mojou prácou je to ešte nerozhodné, malo by sa o tom diskutovať dnes vo vláde, a ja tajne dúfam, že to konečne schvália a otvoria náš obchod, človek by asi nikdy nepovedal, že človeku to budem tak chýbať aj keď ju nemám extra vláske , je skvelé, že si si svoje narodeniny aj napriek tejto situácii užila a dopadli uspokojivo, mno a čo sa týka outfitu, tak ja som jednoznačne za 19, ten je pre mňa z týchto najväčšia topka

    OdpovědětVymazat
  3. ultimate-lilycollins4. května 2020 v 8:54

    Cítím se strašně, že jsem ti ještě nepopřála! Ach jo, dovol mi to napravit - dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a hlavně buď šťastná! Jsem moc ráda, že se ti oslava vydařila a strávila si chvíle se svými nejbližšími :).
    Co se týče času v karanténě, taky mi to hrozně utíká, vstanu, učím se do 6 do večera, pak mrknu na blog a takhle stále dokola, už ani nevnímám dny v týdnu .
    Co se týče ankety, jsem také pro číslo 19, ale bohužel mi nejde hlasovat, nevím, čím to je, nemám tam aktivní odkazy, asi blog... Mrknu sem zase zítra a zkusím to odhlasovat .

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Dobrá, tak tedy měním svůj původní hlas a nově hlasuju pro dodanou 21 - tyhle šaty jsou prostě bomba :)Tak to teda nechápu, jak je možný, že blog takhle náhodně někoho zablokuje -_- Každopádně už ale víme, v čem byl zakopaný pes, tak snad už s tím teda problém nebude

    OdpovědětVymazat
  5. ultimate-lilycollins5. května 2020 v 7:38

    Tak už to jde, odhlasováno . Už mě ten blog fakt štve ale, dnes to pro změnu nejde jinde v anketách...

    OdpovědětVymazat
  6. mno tak keď takto, potom ja ti mením a Has dávam outfitu číslo 21, ten je bomba, Kris v ňom vyzerá dokonalo

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny outfity jsou perfektní, ale dle mého názoru 2 a 21 jí moc nesedí, outfity 19 a 28 jsou víc její styl a působí v nich na mě i přirozeněji a jistěji:) A jsou to i mí dva favorité a budu hlasovat pro 28:)

    OdpovědětVymazat