pondělí 18. května 2020

Rest in peace, Gregory.


Tenhle článek úplně nezapadá do kategorie článků, které normálně píšu... naštěstí... protože to by bylo fakt hodně smutné. Přišlo mi ale vhodné, abych tuhle informaci sdílela, přestože se jedná o velmi smutnou záležitost. Kristen se týká jen okrajově, ale i vzhledem k tomu, že jsem bývala posedlým fanouškem Twilight mi přijde, že bych o téhle zprávě měla napsat. Dneska se ke mně na Twitteru dostala zpráva, že zemřel Gregory Tyree Boyce. Podle jména si nebudete vědět, o koho se jedná, protože se po Twilight nijak víc neproslavil a pokud se věnoval herectví, tak ne filmovému, ale jedná se o herce, který v 1. filmu Stmívání ztvárnil postavu Tylera Crowleho. Přestože byl Tyler vedlejší postavou, v příběhu má důležitou roli. Právě on totiž dostal na parkovišti smyk a málem srazil Bellu, což donutilo Edwarda zakročit a pro Bellu to byl první impulz k tomu pochybovat o tom, že je Edward jen obyčejný smrtelník. Ve filmu se objeví v několika scénách a v dalších dílech už se tuším neukáže, ačkoliv si nejsem jistá svatbou Edwarda a Belly, ale myslím, že ani tam ne. Jeho smrt a smrt jeho přítelkyně Natalie potvrdila na svém instagramu i Gregova blízká kamarádka, nikdo ale oficiálně nenapsal příčinu jejich smrti. Vzhledem k tomu, že se nejedná o veřejně více známou osobu, nikdo toho o tom asi příliš mnoho nenapíše, ale z informací na twitteru zní hlasy, že byli údajně zavražděni. Což je úplně příšerný a absolutně... děsivý. Ale není to tedy potvrzená informace. Gregorymu bylo pouhých 30 let a spolu s Natalie vychovávali tři děti... což mi láme srdce ještě víc. Jediné, co asi můžu říct je... že myslím na jejich rodiny, je to hrozné, je mi z toho smutno... Odpočívejte v pokoji. Omlouvám se, že jsem pro vás měla dnes takovouhle hroznou novinku, ale cítila jsem potřebu to sdílet, už jen proto, abychom si Grega připomněli, protože byl součástí něčeho, co jsme tak milovali či stále milujeme.
+ + + + + + +
I was about to write a very different article, but I felt like I should write at least something, even though it is not the type of articles I usually write. I have a sad news today that is related to Twilight... Not really Kristen herself, but the Twilight film in general. I really hope this doesn't turn in some kind of hoax, but it looks like it is a legit information that is incredibly sad and heartbreaking and I feel like since I was a such a hardcore Twilight fan, I should mention it. One of the actors from the first movie, Gregory Tyree Boyce, has died on May 13, 2020. He played Tyler Crowley in the movie. If you do not remember who that was exactly, it was the guy who almost hit Bella with his car before Edward saved her. He is a minor character and Gregory showed up several times in a movie not having many lines, but he is actually pretty vital to the story, since Bella first starts thinking about Edward being something else than a regular human. Gregory was not a famous person, he did not pursue the movie acting career, so you will not find any big headlines about it, but according to some sources at his public instagram page where even people close to him write, he and his girlfriend Natalie both died, which was confirmed by Greg's close friend... and some say they were actually murdered. Which is... just horrible... My heart goes to their family and friends, Gregory and Natalie raised three kids together, which makes it even more heartbreaking... I don't think I've ever payed much attention to his role in Twilight, but I feel like he deserves to be remembered by the Twilight fan base. He was way too young to die, he was just 30 years old, what a horrible, horrible thing. This is just so sad. I will keep you updated if I learn something else about it... For now, all I can say is rest in peace.

1 komentář:

  1. pravdupovediac, tú scénu si veľmi dobre pamätám, no jeho nie, to mi nejako ušlo a tak som to videla niekoľko krát, ale furt nič, mno je to jednoznačne strašné čo sa stalo, a keď sa tam stalo ako si napísala, je to veľmi smutné, takto v mladom veku prísť o život a takto

    OdpovědětVymazat