neděle 18. srpna 2019

Gallery update 73.5: First look at Underwater!!!


Nemůžu tomu uvěřit. Jsem tak v šoku, že úplně přeskočím tu část o mně dneska a hned se vrhnu na sdělování informací, protože dneska toho je informačně celkem dost a všechno se to tak nějak týká jednoho filmu, až na jednu věc, která jde trošičku mimo. Tak se na to rovnou vrhnu. Nevěřila jsem tomu, že se někdy ještě něco dozvíme o filmu Underwater. Bylo sice oznámeno před pár měsíci, že se film dočká své premiéry, jenomže potom studio 20th Century Fox koupil Disney a sloučil pod sebe a tak se zdálo, že se možná nikdy nedočkáme, pokud práva na film nekoupí někdo jiný. Ale nestalo se! Disney se totiž rozhodl zahrnout tento film mezi množství filmů, které zachrání, a z toho jsem naprosto nadšená, samozřejmě. Premiéra filmu tak zůstává stanovená na datum 10. ledna 2020, což jsou skoro 3 roky od konce natáčení filmu, ale lepší, než drátem do oka, že. Fakt, že film skutečně bude uveden v kinech potvrdili nejen uvedením premiéry a příslibem, že se v příštích dnech KONEČNĚ dočkáme traileru, ale především faktem, že Entertainment Weekly exkluzivně zveřejnil 3 úplně první oficiální fotografie z filmu. Na všech je potom vidět naše Kristen, kterou si zde můžete připomenout s jejím slavným buzz cutem, kdy všem vytřela zrak, když dorazila na premiéru Personal Shopper s oholenou hlavou. Tenhle film byl neoficiálním důvodem pro toto rozhodnutí. Tvůrci filmu jí to navrhli a ona s nadšením přijala, protože toužila po tom si oholit hlavu velmi dlouho a teď konečně měla vhodnou výmluvu :D To jsem ale trochu odbočila. Zkrátka tyhle tři naprosto skvělé fotky jsou naprosto skvělé :D Už jsem se trochu zacyklila, a můžete je najít v galerii spolu se screenem z časopisu EW, pro který Kristen udělala i krátký rozhovor o filmu, který jsem v rámci všeobecného nadšení z těhle novinek dokonce i přeložila :D Tak nějak... asi trochu kostrbatě. Upřímně, umím anglicky hodně dobře, ale jak mluví Kristen, googlim každé druhé přídavné jméno :D Na jedné je Kristen, tedy její postava Norah, sama. Na jedné je potom vidět s Vincentem Casselem v pozadí a na poslední je Vincent ještě spolu s T.J. Millerem a Jessicou Henwick. Fotky nejsou nějaká ultra kvalita, ale taky nejsou nejhorší. Určitě na ně koukněte v galerii. Tak to bychom měli tři novinky ohledně Underwater. Vlastně čtyři: uvedení, fotky, rozhovor a blížící se trailer. Už bylo načase!

Poslední novinka se pak týká Kristeniné kariéry v obecném hledisku, jelikož a protože se po dlouhých mučivých letech rozhodla, že opustí svou agenturu, The Gersh Agency, kterou většina zarytých fanoušků Kristen, které znám (tedy komunita fanstránek na twitteru) naprosto nenávidí, protože není údajně moc dobrá a například málem jejich chybou Kristen přišla o možnost hrát v Sils Maria. Sice nakonec všechno klaplo, ale málem o tuhle skvělou roli přišla, za což bych vraždila... No zkrátka a dobře Kristen ukončila spolupráci s Gersh a podepsala smlouvu u agentury WME (William Morris Endeavor Entertainment), díky které se jí mohou otevřít mnohá další vrátka a to nejen z hereckého hlediska. Z toho mám skutečně velkou radost, jelikož její dosavadní agentura prostě nestála za nic, tak doufám, že noví agenti budou lepší a nějakým způsobem Kristen kreativně posunou ještě dál. Pod WME je třeba herečka Amy Adams, Charlize Theron nebo režisér Michael Scorsese a mnoho další. Mluvíme tady o tvůrcích, kteří získávají velká ocenění a tak cítím naději, rozhodně to otevírá víc dveří směr awards season, just sayin'... Takže tak. Tímto tento článek konečně končí :D Určitě koukněte na fotky, jsou skvělé, nemůžu se dočkat traileru.
+ + + + + + +
I cannot believe it. Honestly. I am shocked. I kind of thought this is never going to happen, but it did and it is actually really happening. After Disney bought 20th Century Fox, I thought Underwater will never be released, but Disney has decided to save it and the premiere is schleduled for January 10, 2020. Does it kind of make Kristen a Disney princess? No? I just tried :D Whatever. The best thing is, that the trailer should be released in upcoming days, so it actually might be tomorrow, since Monday is a begining of a new week... But it also might be in few weeks, who knows. We heard a lot of "coming soons" already, so I am trying not to have high hopes. The second best thing is, that the fact the movie is really happening was confirmed by publishing first look stills pictures from the movie! There is three of them and Kristen is in all of them, but you can see another cast members in two of them. One is with Vincent Cassel, who I love, so I am very happy he is in this film with Kristen. And there are two other cast members seen in the last picture, one of them might be T.J. Miller and the other is Jessica Henwick. I am not sure tho... The third best news is, that Kristen has FINALLY left the Gersh, her agency, and signed a new contract with WME (William Morris Endeavor Entertainment), which could open a lot of new opportunities not just as an actor. Her last agency wasn't particularly good to be honest. They almost cost her her role in Clouds of Sils Maria, but that is quite a long story for another time. But she did leave them after so many years, twitter fans went crazy about it, I understand, it is a pretty big deal. Forth best news is, that Kristen also did a short interview about Underwater and her character Norah and you can find it in the gallery too.

[3x] 2020 - Underwater: Production stills

[1x] 2020 - Underwater: Interview for EW


Brzy po té, co se objeví jako jedna z nových Charlieho Andílků, budou moct pravidelní návštěvníci kin vidět Kristen Stewart již ne zrovna v nebesích, ale naopak v hlubinách. Herečka hraje v připravovaném akčním thrilleru Williama Eubanka, Underwater (v kinech od 10. ledna) jednu ze skupiny vědců, kteří jsou uvězněni pod vodou kvůli ničivému zemětřesení. Zeptali jsme se Kristen, proč skočila do tohoto projektu po hlavě.

Jak bys popsala tento film?
Je to hodně temné, děsivé přemítání o izolaci. V postatě. Je to dá se říct film o přežití skupinky lidí, kteří se neznají a o těch zvláštních, chvílemi existenciálních konverzacích, které mezi nimi vyplývají a o podivných vztazích, které se velmi rychle formují. Je to také skrytý příběh o narušení něčeho, co mělo být ponecháno v přirozeném stavu a o tom, co můžete odkrýt - to je to, co tomu dodává tu děsivost.

Co se ti líbilo na tvé postavě Norah?
Jsem hodně ochranitelská, když přijde na tuhle postavu a to, jak ji napsali. Na té dívce je něco křehkého a nikdy vlastně nezjistíte, proč tomu tak je. Informace o ní vyplouvají napovrch během velmi traumatických událostí. To je čas, kdy se začnete nejvíc poznávat a ty nejhlouběji schované části vás vyplují na povrch.

Natáčení filmu skončilo více než před 2 lety. Jaký je to pocit, když se teď film konečně dočká uvedení v kinech? (Angie: 2 roky??? To je děs... jsem stará)
Jsem nadšená. Film takového měřítka jsem ještě nejspíš nikdy nenatočila. Nebylo to vůbec snadné - hodně dlouhé, emocionální, ledové a zkrátka kurevsky těžké. Chci vidět, jak jsme všichni reagovali při takhle složitých okolnostech. Skutečně to z člověka vytáhne to nejlepší, ale i to nejhorší.

Jaké byly ty největší výzvy při natáčení?
Ty obleky byly skutečně velmi těžké. Nemohli jsme se v nich pořádně hýbat. Nejsem ráda, když mě něco zadržuje, když jsem v něčem takhle uvězněná, nemám ráda stísněné prostory, nejsem zrovna dobrý plavec. To je ten důvod, proč tyhle akční filmy normálně dělají obří mrzutí týpci, protože je to fakt děsivé a bolí to. Myslím, že nikdo z nás - možná kromě Vincenta Cassela, který je jak zatraceně divoká banshee - ve skutečnosti věděl, k čemu jsme se upsali. Ale je to důvod, proč je ve filmu i sem tam nějaká komedie; v těch nejzoufalejších situacích se člověk tak nějak směje, trochu jako na pohřbu. To trochu shrnuje ten pocit, který jsme měli, při natáčení filmu - jak kdybysme umírali!

3 komentáře:

  1. tak to je skvělá zpráva, určotě je to lepší mít premiéru za tři roky než vůbec. takže se už moc těším

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak to je paráda, že to nakoniec takto dobre skončilo pre film a aj pre samotnú Kristen, to čakanie teda potom musí stáť za to   , fotografie sú v pohode aj keď len takéto ale ako si sama napísala, je skvelé, že sú , mno a teraz už sa len dočka traileru na film a bude to v pohode     , len nech s tým veľmi neotáľajú, čo sa týka prestupu jej prajem aby sa jej tam darilo a mala sa tam dobre, tiež ako si podotkla, mala viac možností a voľnosť v rozhodovaní, čo je asi najdvoležitejšie, je tiež super, že si preložila tne rozhovor, je z toho cítiť, že má obrovskú radosť, že sa do toho dala, a zieľam jej pocity, ohľadom stiesnenosti a vody     , takže sa na to veľmi teším

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny stillsky jsou moc pěkné, mně se asi nejvíc líbí ta první, ale to je spíš proto, že se teď nejvíc objevuje na netu Jak už jsem psala v článku s trailerem, já jsem na tenhle film hodně zvědavá a moc se těším :) Jak v interview mluvila Kristen o těch oblecích, tak jsem si úplně vzpomněla na Emily a natáčení "Edge of Tomorrow", kde zažila úplně tu samou věc. Jinak je teda super, že se Kristen rozhodla přejít k lukrativnější agentuře, snad jí to opravdu pomůže, já, stejně jako ty, věřím, že ano :)

    OdpovědětVymazat