čtvrtek 15. srpna 2019

Gallery update 73.4: Pirelli Calendar 2020 - Behind the scenes


Ahoj všichni. Jak se máte? Já jsem konečně doma a budu až do konce srpna, takže bych mohla možná i zveřejnit nějaké články. Budu pryč, až bude Benátský filmový festival, ale určitě všechno doženu, až se vrátím. Co se dá dělat. Teď jsem byla v Brně, stejně jako každý rok, ale přestože to byla sranda a všechny miluju, tak zároveň už jsem asi stará na to spát tolik dní za sebou na zemi :D Mám z toho záda úplně v hajzlu a kromě toho jsem teď už třetí den za sebou v práci, dneska jdu potřetí a už to úplně nedávám. Mám ale close, což znamená, že z té 7 hodinové směny budu za barem jen tak cca 5, což se dá. I když možná budem odcházet ve 2 ráno, ale to hádám nějak přežiju. Holt si vezmu uber nebo pojedu nočkou, ono se to přežije. Snad to bude v pohodě, ale upřímně se mi tam vůbec nechce. V poslední době nějak nemám nervy na ty lidi, jak na ty za barem, tak na zákazníky. Hlavně teda na zákazníky, jsou fakt na pěst... No nic. Mám pro vás pár skvělých novinek, které se zas nahromadily, když jsem byla pryč. Tou nejnovější z nich je, že bylo oznámeno, že SEBERG bude mít promítání i na Torontském Filmovém Festivalu, což znamená, že tam dost možná Kristen taky pojede. Mám z toho opravdu ohromnou radost, protože od konce srpna až do listopadu to bude novinková smršť, protože bude propagovat taky nové Charlieho Andílky, někdy se možná objeví i něco o Underwater a hlavně, studio věří Seberg natolik, že se chce hnát do boje v letošní Awards season, tak doufám, že to vyjde. Jsem opravdu zvědavá. TIFF 2019 je letos od 5. do 15. září, konkrétnější data o tom, kdy bude film promítám nebo informace o Kristenině účasti zatím nejsou známy.

Ale teď k dnešní hlavní novince. Kristen je jednou z tváří 2020 Pirelli kalendáře. Což je údajně hrozně známá věc ve světě módy, fotografie atd, ale já o tom popravdě slyším poprvé. Docela hezký článek je o tom na idnes, tak si ho můžete přečíst tady. Téma, které si vybral fotograf Paolo Roversi pro číslo pro rok 2020 je Looking for Juliet, tedy hledání Julie. Spolupracoval na něm s 9 různými slavnými ženami, mezi nimiž je i naše Kristen. Ten kalendář se nedá normálně koupit, je to jakoby umělecké dílo a fotí to každý rok jiný fotograf a každý rok to má jiné téma. No každopádně spolu s Kristen na tomto čísle spolupracují i další slavné ženy: Emma Watson, Indya Moore, Claire Foy, Mia Goth, Chris Lee, Stella Roversi (dcera fotografa Paola Roversiho), Yara Shahidi a Rosalia. Zatím mám pro vás pouze fotky z placu, ne ty oficiální, ale moc se na ně těším. Líbí se mi i tyhle z "natáčení". Kristen tam má skvělý outfit a nemůžu se dočkat, co z toho Paolo Roversi vykouzlil.
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? I am finally home and I will be until August 28, so I might actually have some time to write some articles. I will be gone during the Venice Film Festival, of course, but I will publish everything when I come back home, I promise. I was in Brno like every year and it was really fun, but I think I am too old for sleeping on the floor for more than 1 night. My back hurts so much and since I came back, I am at work every day, so that doesn't really help. I am going today too, I am not really happy about it. But I will manage, I hope. I have good people there today, so I hope it's going to be ok. Even though I might come home at 2 a.m. or something, since I am closing today. But I will be basically only 5 and something hours behind the bar, because the last hour is cleaning after we close, half an hour is my dinner break, which is fine. I was behind bar for 8 hours yesterday and on Monday and I thought I am going to kill myself, really. I don't know what is wrong with people, but I am recently not really able to handle them. Anyway. I have some exciting news for you. Kristen might be coming to Toronto Film Festival too! It was announced that Seberg will be screening there and it might also mean that there will be some press for it, which is pretty exciting. TIFF 2019 is from September 5 to September 15. It wasn't announced yet, which day will Seberg have its North American premiere, but I am really excited. I hope we will also get some trailer soon.

Anyways, right now I have for you some new pictures. Kristen is going to be one of the faces featturing 2020 Pirelli Calendar, this year by italian photographer Paolo Roversi. It is basically an artistic, partly fashion calendar, which you cannot really buy, if I understood it right, but it is an artistic item or something. Well this year's issue is called Looking for Juliet and Kristen is amongst 9 women who will be featturing this calendar. Alongside Emma Watson, Indya Moore, Claire Foy, Mia Goth, Chris Lee, Stella Roversi (who's the photographer's daughter), Yara Shahidi and Rosalia. I don't have for you the official pictures yet, but I do have for you 6 pictures from behind the scenes. I honestly cannot wait to see the official pictures because from what I have seen, Paolo Roversi's pictures are amazing. I like these behind the scenes pictures, especially the outfit Kristen i wearing so I am very curious what the official pictures will look like.

2 komentáře:

  1. já se ti vůbec nedivím, taky jsme zkusila jít pařit dva dny v kuse a dospávala jsem to týden. kde jsou ty časy kdy jsme pařili ve čttvrtek a šli v pátek rovnou z akce do školy
    hold mladší už nebudeme.
    každopádně ty fotky jsou moc hoezké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že v práci už to musí bt na nervy, navíc, když ty ještě pracuješ na tak frekventovaném místě, kam denně přijde hromada lidí, tak budu držet palce, abys to všechno zvládla a nezhroutila se z toho :) Co se týče toho kalendáře, tak já už jsem o něm slyšela - myslím, že v jednom ročníku se slavné ženy fotily bez make-upu, tak to obletělo internet Je super, že tentokrát toho bude součástí i Kristen, určitě se můžeme těšit na parádní fotky, i ty zákulisní vypadají parádně :)

    OdpovědětVymazat