pondělí 15. dubna 2019

Gallery update 72.3: First look at Charlie's Angels reboot!


Měla jsem otevřený ten článek v úpravách někde jinde a smazal se mi kvůli tomu český popisek :D Shit :D No dopíšu ho zítra. Prostě mám pro vás úplně první fotografie z nových Charlieho Andílků a Kristen tam vypadá naprosto dokonale :D No dopíšu to rovnou, jinak se k tomu už nevrátím, jen to bude kratší, než jsem původně chtěla :D Je tu někdo, kdo kouká na Game of Thrones? Jsem úplně nadšená, že už je zase konečně ta nová série, takovou dobu jsme na ní čekali :D Tak doufám, že nejsem jediná, kdo je nadšený :) A teda to s Notre Damem je docela síla, co? To mě musím říct fakt dostalo. V té anglické verzi píšu něco o tom, že jsem unavená a nebylo mi dobře, ale to už tak nějak neplatí. Nejsem úplně OK ještě, ale je to hlavně kvůli alergii než čemukoliv jinému no :D No každopádně byl zveřejněný v novém čísle Entertainment Weekly článek o nových Charlieho Andílcích a objevilo se spolu s tím i 7 fotek. Kristen je pouze na 4 z nich, ale rozhodla jsem se přidat všechny. Nejvíc se mi pak líbí ta 4., kterou jsem i použila na náhled, ta je prostě dokonalá. No... Kromě fotek se také objevilo nějaké info, třeba bylo potvrzeno, že skutečně jedním ze 3 Bosleyů bude Elizabeth Banks samotná a potom jsme se dozvěděli jména andílků. Kristen bude hrát Sabinu Wilson, to jméno se mi hrozně nelíbí, ale co s tím nadělám :D Ella Balinska hraje andílka jménem Jane Kano a postava Naomi Scott se jmenuje Elena Houghlin. Na jedné z fotek pak můžete též vidět Noaha Centinea, který by měl prý hrát nápadníka Jane, ale to potvrzeno nebylo... jen to, že to bude nejspíš spojenec Andílků.
+ + + + + + +
Hello everyone, how are you today? I am a bit sick, but nothing terrible anymore. I was quite sick yesterday and in the morning, but now I am fine. Just tired. I went with my dog and I could hardly breathe going up the small hill we have to pass, but I will life I guess... :D The truth is, I am quite happy I wasn't feeling well, because at least I did not have to go where I initially thought I would have to go... and I could stay home, watching movies and doing absolutely nothing, which is exactly what I did whole day. I have to work tomorrow, but at least I had this one free day, I really needed it. I catched up a little bith with Sophie Turner's news, she did a lot of interviews, so I watched a lot of them today and I also catched up on some of Kristen's news. Because believe it or not, there are some! This week was really terrible, I was feeling very down, I still am actually, but I am trying to work on my possitive attitute. I feel like there is nothing left of it, but whatever, I hope I will recover it soon.

Anyway, this helped a little when I first saw it. Just for a minute, but helped. First official pictures from Charlie's Angels reboot with Kristen as one of the Angels, has been published in a recent Entertainment Weekly issue and I absolutely adore all of these pictures. I believe it is the last thing we will see from this film for months, because it is coming out in November, that is quite far away, but I am extremely happy they decided to feed us a little bith with these 7 pictures. 6 stills and one behind the scenes. Well... the first two are more like a promo pictures, they are a bit staged, but the other four are legit stills from the film. Kristen is only in four of the seven pictures, but I have decided to publish them all, because well... I just love them all. Especially the fourth one, the one I put into the preview picture, that one is amazing and they all (especially Kristen) look absolutely badass and gorgeous at the same time. I am so happy Kristen kept her short bleach cut for this film and I honestly cannot wait to see more. We have also learned an important information, that as we expected, Elizabeth Banks is Bosley, but there were some theorie's that these Angels will have more than just one Bosley. We also learned the Angel's names. Sabina Wilson is the name of Kristen's character. Ella Balinska plays Jane Kano and Naomi Scott's character's name is Elena Houghlin. Sabina is described as the "skilled wild card" who works hard and plays harder". I love that. We can also see Noah Centineo in one of these pics, he should play the love interest of Jane, but it is not 100% sure. Anyway, I love these pics, I love those outfits, I love the vibe I get from these pics and I simply cannot wait, so check it out.

[6x] 2019 - Charlie's Angels: Production stills

[1x] 2019 - Charlie's Angels: Behind the scenes

5 komentářů:

  1. už jsme viděla nějaké fotky na istagramu a vypadá to dost dobře, už se na to moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Budu držet palce, aby ses brzo uzdravila :) Fotky už jsem viděla na facebooku a moc se mi líbí image všech andílků - nejvíc ale asi ta Kristen, protože ty vlasy tady vypadají fakt skvěle! Taky se mi asi nejvíc líbí ta čtvrtá fotka, myslím si, že je to skvěle zachycený moment :) Ani jsem nevěděla, že jsou známa i jména Andílků. Jane a Elena se mi docela líbí, ale tu Sabinu bych vyměnila, moc se mi nelíbí Teď už by to snad chtělo jen nějaký ten trailer :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to človeka dokáže naštvať keď sa niečo také stane, mne sac to stalo tiež mno a potom to napísať znovu je niekedy ako za trest   , pravdaže novú časť GoT som videla a som nadšená, že je to konečne tu, prva časť sa mi páčila a užila som si to mno a čo sa týka fotiek tak aj ja som na tom podobne, tá kde sú všetky sa mi páči najviac, a Kris si jendoznačne na fotkách človek všimne, je proste iná ako ostatné dve, som na to nesmierne zvedavá

    OdpovědětVymazat
  4. Patřím k těm lidem, který tento reboot nesoudí a ještě to neviděli, ale ty fotky vypadají naprosto božsky, to mě úplně navnadilo!

    OdpovědětVymazat
  5. když to ještě neviděli* (zase neumím psát)[4]:

    OdpovědětVymazat