středa 3. dubna 2019

J. T. LeRoy: First official trailer


Ach můj bože. Konečně!! Chtěla jsem s tím článkem původně počkat na později, ale nakonec jsem to nevydržela. Před asi půl hodinou jsem teprve přišla z práce a zítra vstávám do školy na dvátou, takže tak v 7, ale nevadí. Nechtěla jsem s tím čekat, protože si nejsem jistá, kolik času budu reálně mít zítra. A tak mám teda pro vás KONEČNĚ první oficiální trailer k filmu J.T.LeRoy, ve kterém Kristen hraje dá se říct titulní roli. Příběh je založený na skutečných událostech ze života Savannah Knoop, které po dlouhé měsíce předstírala, že je osoba jménem J.T. LeRoy, kterou vytvořila žena nebo přítelkyně (teď nevím) jejího bratra. Pod tímto pseudonymem napsala knihu a Savannah potom předstírala, že ona je tím autorem a skutečnou osobou. Transexuálním mužem jménem J. T. LeRoy. Tenhle film si myslím, že bude dosti kontroverzní vzhledem k tomu tématu, ale jsem si jistá, že bude skvělý a že hlavně Kristen v něm bude skvělá. Určitě se koukněte na trailer, je tam teda docela jako chameleon musím říct a neskutečně se na to těším. Později než v 1 ráno ještě i přidám český překlad traileru. Zatím ale pouze video, každopádně určitě mrkněte.

Oh my God! Finally!! I wanted to wait, but then I just couldn't help myself, I had to write this article straight away. I just came home from work and I have to get out of bed like in 6 hours, but it is a detail. I have for you amazing news we have been waiting for for such a long time, so I am so excited I can FINALLY write about it. I have for you a first official trailer to Kristen's upcoming movie, J.T. LeRoy. Based on a true lie, Savannah Knoop pretended for years to be a public persona and a writer, J.T. LeRoy, who was created by her sister-in-law. The twitter fanbase of Kristen was literally furious about the lack of the trailer, but Gods were good and yesterday, it was finally published. Kristen plays Savannah Knoop, the woman who posed as JT LeRoy for several months or maybe even years and I honestly cannot wait to see it. So check it out. I am going to add a Czech translation later today.

5 komentářů:

  1. já  jsem na tenhle styl filmu nikdy nějak nekoukala, ale jelikož zkouknu všechny filmy s kristen, tak nevynechám ani tento. Jsem na to opravdu zědavá

    OdpovědětVymazat
  2. tak nevyzerá to veru ale vôbec zle, a nebránim sa takýmto filmon, trailer ma zaujal, je zábavný aj hravý ale na druhej strane to nie je silena komédia, takže som zvedavá ako bude vyzerať celý film

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsme se konečně dočkali! Přiznám se, že si stále nejsem úplně jistá, co od tohoto filmu můžu čekat, ale trailer se mi líbil docela dost, takže J.T.Leroye určitě nevynechám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, omlouvám se, že se ozívám asi o měsíc později, ale nebyla jsem na blogu aktivní..psala jsi my na blog zda nabídka spřátelení stále platí a já bych ráda spřátelila pokud tedy stále máš zájem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahooj, film vypadá zajímavě, těším se.
    Nechtěla bys spřátelit? Kristen miluju :3

    OdpovědětVymazat