středa 10. dubna 2019

Happy 29th Birthday, Kristen!


Ahoj všichni. Kristen sice měla narozeniny už včera, ale já jsem bohužel neměla úplně čas napsat přání, protože jsme přišla z práce až někdy kolem jedné ráno. No, každopádně, snad mi to odpustíte. Včera, 9. dubna, měla Kristen svoje 29. narozeniny. Nemůžu uvěřit, že je jí už 29, kromě toho, že nevypadá, že jí bude příští rok 30, tak ještě ke všemu jsem o ní začala nějakým způsobem blogovat, když jí bylo necelých 19, takže už je to víc, než 10 let, což mi přijde úplně šílené :D Z toho 7 let jen na tomto blogu. Je hrozné, jak ten čas letí. Každopádně chci Kris stejně jako každý rok popřát, ať se jí daří co nejlépe jak v osobním životě, tak v její kariéře. Věřím, že následující rok jejího života bude stejně skvělý jako ten uplynulý, držím jí palce hlavně s natáčením filmu, který režíruje a píše k němu i scénář, ten by se měl letos natáčet, tak snad to vyjde. A tak vůbec, zkrátka všechno nejlepší! Stejně jako už několik let za sebou, i letos se fanoušci Kristen spojili a vybírali peníze na dobrou věc. Tentokrát vybrali organizaci, která pracuje na výzkumu léčby rakoviny a letos se podařilo vybrat něco přes 8 tisíc dolarů. Konkrétně 8.129, ale to číslo pořád ještě stoupá. To je v přepočtu téměř 185 000 Kč, což je opravdu úžasné a jsem hrdá na všechny, kteří přispěli. Pokud byste třeba chtěli přispět nebo se kouknout, kolik se vybralo, můžete tady. Tak ještě jednou všechno nejlepší!
+ + + + + +
Hello everyone. Kristen's birthday was actually yesterday, but I had a very busy day and I came home from work at 1 a.m., so I am writing this article now. Kristen turned 29 yesterday, on April 9, 2019, and I want to wish her happy birthday and all the best. I honestly cannot believe she is already 29, it is crazy. Especially because I started blogging about her in some way when she was 18, in January 2009, that is more than a decade with Kristen and it is 7 years on this blog, that's... crazy. Anyway, I love this beautiful human being so much and I wish her all the best, I hope she will continue being exactly who she is and I cannot wait what her life and career brings in the future. As in previous few years, even this year, fans of Kristen raised money in her honour for a good cause. This year, they have chosen a Cancer Research Institute. It is never as huge amount of money as that year for the Alzheimer disease when Still Alice premiered, but this year fans have raised over 8 thousand dollars. It is precisly 8.129 dollars, which is aroun 185 000 CZK. You can still donate, if you want, on this website.

Gifs are not mine, I have them from my usual source.

5 komentářů:

  1. vybrala jsi nádherné gifsky :) přeji ji všechno nejlepší a hlavně zdravíčko

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je v pohode, nakoniec si to tu pridala, tak to ste spolu teda poriadne dlho , taktiež jej prajem všetko najlepšie k narodeninám, nech je šťastná a darí sa jej aj naďalej a teším sa na ďalšie projekty v ktorých ju uvidím

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi nechce věřit, že Kristen už slaví poslední narozeniny ve dvacítce a příští rok už jí bude třicet... Nedávno jsem narazila na obrázek, kde stálo něco jako "ten moment, když si uvědomíš, že za chvíli budou třicátníci děcka z 90. a ne lidi, co se narodili v 80. letech". Tohle je úplně můj styl myšlení Je hrozný, jak ten čas letí. No jsem si jistá, že Kristen narozky parádně oslavila a do následujícího roku si pro nás přichystala spoustu skvělých projektů. Já jí přeju, aby jí na stůl padaly samé skvělé scénáře a aby se jí dařilo i v osobním životě :)

    OdpovědětVymazat
  4. No jako jde to slušně do kopru Úplně hrozný, že 90´s kids bude za chvíli všem 30 (neměli bychom už teda fakt dospět?). Do prčic, nechápu, jak je to možný Každopádně Kris přeju jen to nejlepší, hlavně ať se jí daří v osobním životě i v kariéře, ať si ten poslední 20´s rok pořádně užije.

    OdpovědětVymazat
  5. ultimate-lilycollins15. dubna 2019 v 1:50

    Fůha, 30 let? Tak to bych vůbec neřekla, rozhodně na to Kris nevypadá. Pamatuji si ji jako tu mladou (skoro holčičku) v hororu Prokletí domu slunečnic a pak samozřejmě v éře Twilight, ta se nevyhnula ani mně A teď je z ní půvabná žena a skvělá paní herečka. Každopádně přeji Kris jen to nejlepší, ať je šťastná a splní se jí všechna přání! :)

    OdpovědětVymazat