pátek 8. března 2019

Gallery update 72.1: Chanel FW19/20 Ready to Wear Fashion Show in Paris


Ahoj všichni, jak se máte? Psát články je v poslední době nějak na dlouhé lokty. Moje neschopnost vydržet u jedný věci, než tu věc dokončím, se s věkem stále víc a víc zhoršuje mi přijde. Každopádně jsem ale tady, anglická verze napsaná, takže teď už jen rychle shrnout, co jsem to vlastně všechno psala. V češtině to jde přeci jen rychleji :D Zas jsem se tu naukázala nějakou dobu, ale tak víte, jak to je s těmi novinkami Kristen a hlavně víte, jak to je v poslední době se mnou. Dneska mám naplánováno nic nedělání, v rámci čehož chci teda i oběhnout vás všechny, což v poslední době dosti flákám a za to se omlouvám. Zkusím se trochu napravit, jde to se mnou nějak z kopce. Nemám teď moc dobré období, jak jste si ostatně asi všimli. Ale není to jen o blogu, tak nějak celkově v životě. Náladu mi tenhle týden zvedly dvě věcí. První z nich byl trailer na 8. sérii Game of Thrones, který konečně zveřejnili a který mě dokonce donutil napsat článek na druhý blog (here) o Sophie Turner, který je mrtvý už dost dlouho jinak :D Druhou z těch věcí je předmět tohohle článku. Měla jsem dost náročný týden a celou středu a čtvrtek jsem v podstatě nebyla doma, ve středu jsem byla dokonce 2x v kině, což byl teda ultra extrém :D a včera škola, práce, pubquiz, takže náročné. Každopádně jsem tu ale konečně dneska s článkem.

Kristen se podle očekávání 5. března objevila na módní přehlídce Chanelu v Paříži. Většinou se Kris účastní jen jedné takhle v tomhle období, plus té večeře před Oscary. Letos ale vzhledem k úmrtí Karla Lagerfelda byla tahle jeho poslední přehlídka výjimečná a uctili tam jeho památku, tudíž tam Kristen nemohla chybět. Držela se minutu ticha, po mole chodili ti, kdo s ním často spolupracovali, jako třeba Cara Delevingne nebo Penelope Cruz a tak. Byla to opravdu velkolepá akce a jsem ráda, že se na ní Kris ukázala. Tentokrát s sebou do Paříže na přehlídku vzala svou nejlepší kamarádku Suzie, takže můžete vidět i nějaké fotky s ní. Kristen byla tedy samozřejmě v první řadě, jak jinak, a seděla vedle Janelle Monaé, kterou tak můžete vidět na mnoha fotkách s Kristen. Kris se také znovu sešla s kolegou z Personal Shopper a Sils Maria, Larsem Eidingerem, se kterým můžete vidět tuším dvě fotky v galerii. Kris měla na sobě opravdu zajímavý tmavě modrý jumpsuit, nebo jak se tomuhle říká, já bych tomu řekla overal, kterým jsem si zezačátku nebyla moc jistá, ale čím déle se na něj koukám, tím víc se mi líbí. Moc jí to slušelo, i v kombinaci s doplňky, make-upem a úpravou vlasů. Co na to říkáte vy? Kromě samotné přehlídky se Kristen ukázala ještě i na after party přehlídky Louise Vuittona, kde se pravděpodobně sešla s kolegyní z Charlieho Andílků, Naomi Scott. Z toho jsou ale bohužel jen paparazzi fotky. Teď mám pro vás tedy z přehlídky 61 fotek a ještě pár osobních a z příprav na akci, tak se určitě koukněte. Musím říct, že se mi moc líbí ten prostor, který pro přehlídku vytvořili, působí to skvostně a myslím, že Karlovu památku uctili moc hezky.
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? I am very, very tired. I have a free day today after quite a long time, so I am planning on doing absolutely nothing, maybe read a little bit or watch some movie, but that is pretty much it. I also want to publish this article and visit you guys, because I wasn't been very good at it recently. I also wrote an article to my second blog about Sophie Turner, all because a trailer to Game of Thrones season 8 was finally released! You can watch it here, if you are interested. I cannot wait to finally see the final season, so I got so excited, I had to write about it straight away. Game of Thrones trailer is not the only thing that happened on March 5, but I had zero time to publish more than just one article, so this one had to wait. I had quite a busy week. The worst of all was Wednesday, when I was at school, then I went to O2 to solve some problem, which... I did not, but whatever, then I went to a doctor, then back to center, we had dinner with my colleagues/friends, then we went to cinema to How to train a dragon 3, which was great and then I went to another cinema to Captain Marvel premiere, which I promised to go to few weeks ago, but forgot about it, so I got home around 2 a.m., slept till 7, woke up, went to school, went to work and then went to a pub quiz, getting home after midnight, so I am pretty much dead. I really need this one day off. I also started to watch Bones again, which kills a lot of time, but I needed something I don't have to really think about, 'cause I have seen all the episodes before, so I can turn off my brain.

Kristen, as a house ambassador and the muse of Chanel, could not miss the last fashion show of Karl Lagerfeld, who had passed away in February. He was preparing for this show before he passed, so they dedicated the show to him, hold one minute of silence, people who co-worked with Karl were there to walk the show, like Cara Delevingne, who worked with Karl for years, or Penelope Cruz. It was a huge event and everyone who cares expected Kristen to come there, which she did. She flew from LA to Paris so she could attend this show, and she also was seen leaving the Louis Vuitton afterparty, where she probably met with her Charlie's Angels co-star - Naomi Scott. Kristen brought her best friend Suzie with her to attend the show and support her, so you can see some pictures with her too. Kristen wore an interesting dark blue jumpsuit with the signature Chanel two C's on it, which I love. I think it looks pretty cool, also with that jewellery and make-up and everything together. I wasn't sure about the look at first, but more I look at it, more I like it. But I actually like Suzie's outfit more than Kristen's :D But that's just because it is something I would wear, but I think Kristen looked great. She also reunited with her Personal Shopper and Sils Maria co-star, Lars Eidinger, you can see one or two pictures of those two there. And she sit next to Janelle Monaé in the front row. I have for you 61 pictures from the event itself and 8 pictures from social media from the preparations or so. So check them out.


3 komentáře:

  1. Já teda musím říct, že jsem moc ráda, že se Kristen rozhodla téhle akce zúčastnit, protože zde vypadala naprosto parádně! Musím říct, že tenhle look se mi okamžitě zařadil mezi mé nejoblíbenější. Ten jumpsuit jí neskutečně sedl a vypadala v něm velice stylově. Sice si nejsem moc jistá tím, jestli se mi na něm líbí to logo Chanelu, ale to je jen hrozně malý a víceméně bezvýznamný detail Hrozně moc se mi tu i líbí její účes, který vypadá vážně senzačně a Kristen tu na mě působí jako nějaká rocková hvězda :) Bezva je i líčení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen vypadala naprosto úchvatně ♥ A nabídka o spřátelení samozřejmě stále platí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen tam vypadala fantasticky. Ja miluju její vkus

    OdpovědětVymazat