neděle 10. března 2019

Outfit duel no. 33

Ahoj všichni. Asi už jste si mysleli, že tentokrát měsíční ankety nezveřejním, ale já jsem jen čekala, až se dokopu k tomu zveřejnit předchozí článek. Měla jsem tenhle duel připravený hned 5. března, protože jsem věděla, že Kristen bude na téhle akci a těšila jsem se, co bude mít na sobě a hned jsem věděla, že to musím vložit do duelu outfitů, ale pak jsem chtěla nejdřív zveřejnit ten článek s fotkami z akce, abyste si ten outfit mohli pořádně prohlédnout. Jako protivníka jsem potom zvolila outfit z druhé nejaktuálnější akce, tedy z večeře v předvečer Oscarů, kterou tradičně pořádá každý rok Charles Finch ve spolupráci s Chanelem a Kristen už tam pár let nechyběla. Mně osobně se líbí oba dva ty outfity, ale mám svého favorita, o kterém si myslím, že vyhraje... tak jsem zvědavá, jestli to tak bude.
+ + + + + + +
Hello everyone. It is already March 10, so you might think I wouldn't publish this months polls of the month, but I have it prepared for some time. I just wanted to publish it after the gallery update, so you can first see those pictures before the fashion duel. I have chosen two of the most recent outfits of Kristen, the first one is from the pre-oscar dinner hosted by Charles Finch & Chanel in February and the second one is the most recent one from the Chanel fashion show on March 5, 2019 in Paris. I personally really like both outfits, but I have my favourite. I think that it is quite obvious which outfit will win this round, but I might be wrong, so surprise me by your choice :)




Už je to nějaký ten pátek, co jsem zveřejnila anketu o outfit měsíce, teď se k tomu zase vracím. Každopádně výhercem z července se stal druhý outfit, celkem nepřekvapivě:
+ + + + + +
It's been a while since I published a fashion poll, but the winner from the previous one from July is:



3 komentáře:

  1. Já hlasuji pro jedničku, a to díky té růžové košili, moc se mi líbí. U té dvojky je pro mě nějaký rušivý element a nevím co to je ale asi to není šálek mého čaje...Captain Marvel jsem viděla!!! Takže se klidně můžeš rozepsat do komentářů, já ještě ani neměla čas to s někym probrat takže jsem zvědavá na názor

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, samozřejmě moc ráda spřátelím, chtěla jsem se zapsat i sama, ale nevěděla, zda máš se mnou ještě nervy, když takto experimentuji s blogy Ráda si zapíšu oba blogy, jsem ráda, že to na blogu o Sophii ožilo :)Jinak k anketě, to je těžké, líbí se mi oba outfity, ale hrozně se mi zalíbila na Kristen ta růžová, tak dávám hlas outfitu číslo 1 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Panejo, tak tohle bylo vážně hodně těžké a musela jsem dlouho přemýšlet, protože oba dva ty outfity jsou totálně parádní ♥ Nakonec se ale přidávám k holkám a hlasuju za jedničku, ten růžový svetříček je prostě hrozně cute :)

    OdpovědětVymazat