pondělí 11. března 2019

POTM: April 2019

Vyprávěla jsem vám o tom, jak jsem v práci potkala filmového producenta? Je to jedna z mých oblíbených storek z práce, hlavně je to jedna z těch pozitivních historek a ne jen vtipná historka o tom, jak mě někdo naštval nebo co někdo v práci zase provedl :D Myslím, že jsem vám o tom nepsala, ale už nevím. Je to už nějaký ten pátek, co se mi to přihodilo. Tehdy jsem ještě celkem dělala ranní. Přišel tam takový slušně oblečený pán, mluvil anglicky a tak nějak jsme se dali do řeči. A on mi povídal, že zrovna přijel z Berlínského filmového festivalu na víkend do Prahy, protože tu má přítelkyni a já mu říkám, jé, to je super, vy jste byl na Berlinále, tam bych někdy hrozně chtěla, nebo do Cannes, velkej sen. A on že jo jo, no, můj film tam měl teď premiéru. A já jenom WAIT A SECOND! WHAT DID YOU JUST SAY? :D Bylo to vtipný. Jakože musim říct, že jsem zůstala poměrně dost v klidu na to, že přede mnou stál filmovej producent, to se musim pochválit. No a on říká, že jeho film Berlin, I love you, jestli jsem o tom slyšela. A to jsem teda až potom vygooglila, že byl producent. Ale prostě říká, že film s Helen Mirren a Keirou Knightley a mně to v tu chvíli přišlo hrozně vtipný, že já jsem čirou náhodou o tom filmu slyšela, přestože k nám se nejspíš nedostane a je to indie, tak v tom filmu měla úplně původně hrát Sophie Turner. Obsadili ji do toho ještě v době, kdy jsem byla na blogu o ní hodně aktivní a taky vím, že v tom nakonec nehraje, protože dala přednost X-Menům. Což... chápu :D Tak jsem říkala, že jo, že jako nekecám, že jsem o tom fakt slyšela a že bych to chtěla vidět, tak říkal, že zařídí, aby to šlo k nám do kin :D Tak jsem si dělala srandu, ať řekne distributorům, že to chce vidět jedna holka z kavárny v Praze :D že to určitě hned koupí. Ale tak třeba to fakt splní tenhle slib. Říkal teda, že bude chodit častěji, ale pochybuju, že se ještě někdy ukáže. Já už hlavně skoro nikdy nedělám openy, takže i kdyby přišel, tak o tom nejspíš nevim :D Ale byl to hrozně fajn zážitek, kterej jsem chtěla sdílet, protože mám pocit, že furt vyprávím jen ty negativní věci o tom, jak mě někdo naštval a jak byl nějaký zákazník na pěst a tak. No nic.

Mám pro vás dneska anketu o fotku měsíce. Ano, sice už je skoro půlka března, ale nějak jsem se k tomu dřív nedokopala. Tím pojítkem, které spojuje fotky v anketě o fotku měsíce dubna, je Kristenina nejlepší kamarádka Suzie Riemer. Moc se mi líbí, jaký mají mezi sebou vztah. Suzie často jezdí s Kristen i na natáčení a chodí s ní jako doprovod na různé akce, aby ji podpořila, protože bývá obecně hodně nervozní a Suzie je tam pro ni, když ji Kris potřebuje. A v rámci nějakého jakéhosi vyzdvihnutí tohohle přátelství jsem se rozhodla pro fotky Kristen právě se Suzie. Jsem zvědavá, kterou fotku zvolíte :)
+ + + + + + +
Have I told you that story how I have met a movie producer at work? Maybe I did, I am not sure, but it was funny. I was talking to this guy, he was very neat and had good manners, English speaking and we talked. He told me how he just arrived from the Berlin Film Festival and I was like, oh, that's cool, I would love to go there some time, I love movies. And he said something like: Yeah, it was pretty cool, my movie just premiered there yesterday. And I was like wait a second! WHAT?! :D He turned out to be a producer of Berlin, I love you movie with Keira Knightley, Helen Mirren, Iwan Rheon and so many other big names. He asked me, if I heard about the movie and I actually wasn't lying when I said yes, because funny enough, Sophie Turner should be part of the cast, but she dropped out of the project because of she was landed the X-Men role of Jean Grey. But I was like yeah, yeah, I actually did, I was looking forward to it, but it probably won't be in Czech cinemas and he laughed and told me he would make sure it would :D But I don't think so. He promised to come back again, that he has a girlfriend in Prague, but he has never showed up again, but it was kind of a nice encounter. I have nice experiences too, not just those bad ones. And I wanted to share. Anyway. I have for you today the second poll and this time the one element that connects all these pictures is actually a person, Kristen's best friend, Suzie Riemer. As you know, Kristen's friends, namely CJ and Suzie travel with Kristen quite a lot and Suzie was also her assistent on the set of Sils Maria and Personal Shopper and she goes where Kristen leads, basically. And I love their friendship, I am happy they have such a strong bond, so I decided to dedicate this round to their friendship and I have four photos of Kristen with Suzie. So I am curious which one you will choose.



Fotku měsíce březen vyhrála fotka č. 2:

3 komentáře:

  1. Tak to máš opravdu moc pěkný zážitek z práce :) Já taky pořád čekám, kdy na mě někdo promluví anglicky Myslím, že jsem tam za celou tu dobu v kině měla asi jen 2 cizince, ale ti vždycky šli s nějakou češkou, která to všechno vyřídila, takže jsem si s nikým nepokecala Ale bohužel moje město není tak kosmopolitní jako Praha. Do POTM jsi vybrala opravdu skvělé fotky. Mně se hned na první pohled zalíbila jednička, takže můj hlas poputoval jí :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je teda fakt skvelý zážitok, ja som to tu nezaregistrovala, ale zas nie vždy sa dá prečítať všetko je super, že si zažila niečo pozitívne a vzrušujúce práve v práci, aj u nás sa niekedy zastavia anglicky hovoriaci, väčšinou je to vtipné       , no nik kto by bol len trochu slávny , je tiež super, že ma Kris pri sebe človeka čo ju podporu je a je je oporou, v tejto oblasi je to jednoznačne potrebné, mno a čo sa týka fotiek tak som poriadne prezerala všetky a nakoniec som sac rozhodla dať hlas poslednej kde sa tak obe pekne smejú

    OdpovědětVymazat
  3. ty bláho tak to je zážitek a kde pracuješ ? že bych někdy přijela já někoho takového potkat tak se asi začnu klepat jako osika, stačí když jsem jednou obsluhovala tomáše matonohu
    jinak fotky krásné všechny, ale volím 3 :)

    OdpovědětVymazat