pátek 15. března 2019

Gallery update 72.2: Charlie's Angels poster shoot BTS pics + videos


Ahoj všichni, jak se máte? Je hrozný, co se dneska dělo na Novym Zélandu, fakt šílený. Je mi z toho fyzicky i psychicky fakt zle. Já vážně nechápu, proč mají lidé neustále potřebu se vzájemně zabíjet. Jsem z toho všeho fakt unavená, že jsem si dneska už i říkala, že možná, ať planetka Apophis přiletí zpátky v tom roce 2036 a narazí do Země, Země to přežije... a lidstvo třeba ne, ale možná, že by bez lidí bylo Zemi líp. No nic. Dost o tomhle, nechci to řešit nějak do detailu, jen mi to leželo na srdci a je mi z toho smutno. Kromě toho se nemám ani obecně nijak zvlášť, protože tu esej, se kterou jsem se tak trápila, mi vyučující dala na přepsání, takže jsem chvíli uvažovala, jestli jí zaškrtím nebo se rozbrečím. Zvolila jsem druhou variantu, pobrečela jsem si na záchodku a tak... prostě takový normální den ve škole, znáte to. Tak jsem taková otrávená, ale zašly jsme s mamkou na Co jsme komu zase udělali? a moc jsem se nasmála, tak mi to zvedlo náladu.

Už před pár dny jsem si předpřipravila tenhle článek, ale nakonec nebyl moc čas ho přidat, a tak píšu teď. Jestli je nějaký projekt, kterého se fakt nemůžu dočkat, tak je to právě tenhle. Charlieho Andílci by měli mít premiéru 1. listopadu 2019 a já se neskutečně těším. Miluju Andílky s Cameron, Lucy a Drew, tak mám poměrně vysoká očekávání, ale to trio, které obsadili, tedy kromě Kristen ještě Naomi Scott a Ella Balinska, je mi moc sympatické a jsem fakt zvědavá, co s Andílky udělali. Jinak pro zlé jazyky, kteří kritizují reboot Charlieho Andílků... ty filmy, které spousta lidí tolik miluje, protože je to kultovka, jsou vlastně taky reboot. Před nimi byl totiž ještě seriál někdy snad ze 70. let. Pro Kris je to zase úplně jiný druh role. Trochu se to možná podobá American Ultra, co se týče té akce, akorát to nejspíš nebude tak vyhulená komedie :D Ale komedie to bude tak jako tak a na to se moc těším. Mám ráda kombinaci komedie a akce a jsem ráda, že to zase po poměrně dlouhé době není žádné psychologické drama. Kristen je v nich sice skvělá, ale bude to příjemná změna. Každopádně abych se dostala k jádru pudla. Holky se sešly po pár měsících znovu na place, akorát tentokrát už v Los Angeles a "pouze" na focení promo materiálů. Oficiálně tedy pro postery, ale já doufám, že se z toho objeví i nějaký ten promo photoshoot, vzhledem k tomu, že tím focením strávily půl dne, jestli ne celý :D Skoro si začínám myslet, že se ten poster objeví dřív, než zveřejní již dlouho slibovaný trailer k filmu Jeremiah Terminator Leroy. Upřímně... už mě to čekání pěkně štve. To už snad ani nevyjadřuje moje pocity, to slovo štve, ale nechci být sprostá. Mám pro vás ale z tohohle focení pět osobních fotek a tři krátká videa. To druhé video je z nich nejdelší, je to záznam z živého streamu na instagramu Naomi Scott a padne tam, že Kristen si založila veřejný instagram, údajně s uživatelským jménem @ksforcharlie, ale zatím na tom účtu není ani žádná fotka, nic, takže těžko říct, jestli to není nějaký hoax. Možná si ho ale založila, aby mohla film více propagovat. Kris ale není ten typ na veřejnou sociální síť, takže kdo ví, jak to dopadne. Přijde mi, že si všechny tři opravdu sedly a tak je radost vidět ty společné fotky a videa. Tak určitě koukněte, Kris je hrozně roztomilá ve všech videích.
+ + + + +
Hello guys, how are you? It is terrible what happened in New Zealand today. I am honestly physically sick of it. I honestly cannot understand what is wrong with people. It is sad... and disgusting. And I don't really want to talk about it, but it is terrible and I am heartbroken. I wanted to write this article for a few days, but I am doing it just now, I just didn't have time sooner. If there is one project of Kristen, I am the most excited about, it is definitely the Charlie's Angels reboot. Not just because I have always loved Charlie's Angels with Cameron, Lucy and Drew, but also because it just seems like it's going to be fucking awesome. I think Kristen is perfect for it, everyone is talking about how great and badass she was during the filming, so I cannot wait to see it. I also love this powerfull trio, Kristen, Ella Balinska and Naomi Scott, they have become really good friends, which is pretty obvious from their interaction and I just love everything about it. I also like it is not a drama, but an action / comedy. It's something completely different. And for those, who don't aprove a reboot... well, those Charlie's Angels with Cameron, Lucy and Drew are actually also a reboot, so... remember that. All the girls were on the set together once again, doing a photoshoot for official poster. I am actually pretty sure that we will get this poster sooner than that long-time-ago-promised trailer for Jeremiah Terminator Leroy. So I have for you five pictures from the set of this poster shoot and I also have for you several videos that were taken during the shoot. Some are quite short, some are a bit longer, you can check it out. It was actually also said in Naomi's live instastory, that Kristen made a public instagram account. The name should be supposedly @ksforcharlie, but nothing was published yet and I am not sure it is actually a real thing and not a hoax, but maybe she decided to do it to promote the movie. We'll see. I love these pictures and videos so much, I cannot wait for the official shoot.

[4x] 2019 - Charlie's Angels: Behind the scenes

0:06

1:15


4 komentáře:

  1. Já jsem situaci na NZ sledovala až dneska, včera mě to nějak minulo. Musím říct, že je to vážně smutné. Já už si dlouho myslím, že lidi jsou fakt to nejhorší svinstvo, co Země vesmíru nadělila. Umíme akorát ničit a navzájem se zabíjet. Nejsmutnější mi ale přijdou ty reakce Čechů, kteří takové chování schvalují. Prostě Islám = všichni muslimové a všichni jsou teroristi a zaslouží si umřít. Dokonce i můj taťka říká takové věci, že "akce vyvolá reakci" a "oko za oko". Že se ten chlap mstí za ty teroristické útoky. A já jsem mu říkala "no, ale když se tímhle budou řidit všichni, tak to bude začarovaný kruh a pak už tady žádní lidi nezbydou", jenže s mým taťkou je těžký se o něčem takovým dohadovat, protože on má na všechno připravenou odpověď a jeho názor nevyvrátíš, i když jsem mu třeba říkala, že podle toho, co řekl, je "v pořádku" že byli Židi posíláni do plynových komor, taky to byli nevinní lidi, co nikomu nic neudělali, jen prostě některým vybraným jedincům nepasovali do karet... Ale tohle je bohužel něco, co by měli řešit politici a světové velmoci, už je na čase, aby se zamysleli, kam ta společnost spěje a jak ji aspoň nějak zachránit. Jinak to s tou esejí mě mrzí. Takové podobné případy jsem taky zažila, tak snad to po přepsání už bude dobré, budu držet palce :)
    Pro mě asi bude taky těžké si zvyknout na novou sestavu Charlieho Andílku, protože ta ze začátku milénia je prostě tak kultovní a skvělá ♥ Ale určitě i nové verzi dám šanci a snad se film povede :) Ty zákulisní fotky jsou všechny vážně super a myslím si, že promo fotky a třeba i samotný plakát dopadnou skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak tom akosi minulo a nezaregistrovala som to, ono to čo sacdehe vo svete je hrozné, na správy sa mi nechce ani pozerať a to mi stačia problémy čo sa dejú v našom štáte, ja už na to nemám nervy a ani žalúdok, s tou esejou je mi ľúto a reagovala by som asi rovnako, dúfam, že to nabudúce dopadne dobre , mno čo sa týka filmu tak ja som dosť zvedavá, mám tieto filmy rada a pozriem si ich keď idú v telke, jop a je pravda, že je to podľa seriálu, ale tak boli to predsa len prvé filmy a tak na to budú aj ľudia pozerať aj keď sú vytvorené podľa niečo už existujúceho, videá sú super a vidieť, že si dievčatå rozumejú, dúfam, že sa čoskoro objavia fotografie, Kris vyzerala skvelo, to čo mala na sebe jej náramne pristalo

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na nové Andílky velmi zvědavá a rozhodně to nehaním ještě, když jsem to neviděla, to trio je mi také moc sympatické, ačkoliv ostatní dvě herečky tolik neznám, moc se těším na promo k tomuto filmu, myslím si, že to bude velké a dočkáme se snad hromady fotek

    OdpovědětVymazat
  4. mě je z toho taky zle.... nechápu tohleto to je tím, že jsou v televizi jen sam kriminálky a všude se jen střílí. děsný ..... bych to zrušila...jinak fotky i videa jsou krásné

    OdpovědětVymazat