pondělí 4. února 2019

POTM: March 2019

Ahoj všichni. Jak se máte? Zítra odjíždím na několik dní do Nizozemska, takže tu pro změnu nějakých pár dní nebudu, ale doufám, že mi to odpustíte. Chtěla jsem nastavit nějaké články, ale zhodnotila jsem, že to asi už časově nezvládnu. Ještě než odjedu, tak mám ale pro vás alespoň první z anket měsíce. Možná zvládnu i tu druhou anketu, ale nejspíš už nedám ten článek, co jsem měla v plánu. Teď jsem pár měsíců vynechala, ale rozhodla jsem se k tomu zase vrátit. A jaké jiné fotky vybrat, než ty, co souvisí s poslední akcí, na které se Kristen objevila. Dvě fotky jsou přímo z přehlídky Chanelu, která se konala nedávno během týdne módy v Paříži a dvě jsou potom vyfocené Beau Nelsonem, který Kristen v poslední době líčí. Jsou to fotky před akcí, když byl make-up i účes čerstvý. Fotky jsem už nahrála do galerie, ale ještě jsem o nich nepsala, tak snad vám nevadí, že jsem je zveřejnila poprvé takhle v rámci té ankety. Jsem zvědavá, kterou fotku tento měsíc zvolíte :)
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? I am leaving for the Netherlands tomorrow, so I won't be here for a week. I kind of hope some news could show up, while I'm gone, but we will see. I have some in my pocket, so I will publish them when I get home. Today, I have for you first poll of the month. I have skipped some during last couple of months, but I have decided to get back to them. First I have for you photo of the month poll. And what other to choose than photos related to the last event Kristen went to, the Chanel fashion show in Paris, during the Paris fashion week not long ago. Two of them are from the event and two of them are from Beau Nelson, I haven't publish those ones yet, but I hope you won't mind to see them like this for the first time :D So which one is it going to be?

7 komentářů:

  1. Ja hlasuji za 4 líbí se mi její úsměv

    OdpovědětVymazat
  2. Tak doufám, že se cesta vydařila bez problémů a pobyt tam si užiješ, ať už je to výlet nebo něco se školou :) Fotky jsi vybrala opět velice dobře, takže jsem musela chvíli rozmýšlet, ale nakonec jsem dala hlas trojce :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak toovje v pohode len si to tam pekne uži keď tam budeš už z akéhokoľvek dôvodu, možno si trochu aj oddychneš, mno a čo sa týka fotiek tak mňa jednoznačne zaujala druhá fotografia a tak som za ňu aj hlasovala tá sa mi zdá najlepšia a basta       

    OdpovědětVymazat
  4. Tak snad bylo v Nizozemsku hezky :)) já jsem teď ráda, že skočím vyvenčit psa, to je v tomhle počasí maximální pohyb, na který se zmůžu ale neříkám, že bych také nejraději někam vycestovala! D vybrala si hezké fotky a váhám mezi dvojkou a čtyřkou, ale oči mi pořád lítají k té dvojce :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Hlasuji pro čtyřku :) Jinak si to tam pořádně užij :)

    OdpovědětVymazat
  6. [6]: Jinak vrátila jsem se i na starý blog o Lily Collins, který jsem měla a byly jsme tam affs, tak se chci zeptat, jestli to pořád platí :) Byla bych moc ráda, kdyžtak napiš :)

    OdpovědětVymazat