středa 20. února 2019

Layout no. 41

imagebam.com
August 1, 2018 - February 2, 2019

Ahoj všichni. Jak se máte? Včera, když jsem se po delší době zase přihlásila na blog, jsem tak nějak brouzdala ve starých článcích a docela dlouho, až mi začalo hrozně lézt na nervy, že je tady ten 41. design tak hrozně moc dlouho. Sice jsem ho měla ráda, to ano, ale byl tady už od srpna, to je nejdéle ze všech designů, které tu kdy byly. Je to i tím, že já jsem tu míň, tak mi ty layouty nezačnou lézt na nervy tak rychle, jako když jsem tu bývala častěji, ale stejně. Už je tu prostě dlouho. Na twitteru jsem si také připomněla tyhle fotky z filmového festivalu v Cannes z roku 2017 a znovu jsem se do nich zamilovala, tak, jako tehdy. A tak jsem si začala hrát, v první chvíli jsem si myslela, že ten design zůstane jen černobílý, protože i ty fotky jsou originálně černobílé, až na jednu, ale nakonec jsem si hrála tak dlouho, až to chytlo takový růžovo fialovo lila nádech, což je kombinace barev, která už tu dlouho nebyla, tak jsem se rozhodla to tak nechat. Doufám, že se vám design aspoň trochu líbí. Pro ilustraci by se měl zobrazovat takto, tedy bez nějakého místa na okrajích, prostě přes celou stránku to záhlaví... což je udělané na můj počítač, takže je dost možné, že vám to tak nefunguje. Tak buď to vždycky řeším zoomem nebo smenšením stránky, případně se můžete smířit s tím, že tam budete mít na těch stranách to místo no :D No co si o designu myslíte? Mně osobně se změna moc líbí, tak uvidíme, jak dlouho to tu vydrží.
+ + + + + + +
Hello everybody. How are you today? I have decided yesterday, that I really need to change layout, so that is what I did. The 41st one was here for a really, really long time and despite the fact I really liked it, I just needed it gone. As usual, the new layout should be from left to right with no blank space (like this), but I honestly don't know how to do it, so that everyone has it like this. I think it really depends on what computer and what display you have, so... whatever. I usually just zoom the website, when it doesn't fit, so... you can do that... or you can just be ok with those blank spaces on sides... :D This time, I have chosen a different color scheme. I first thought it will only be black-and-white, since the pictures used are originally black and white, but then I played with it a little bit and it turned out to be something between pink, lila and purple with black and white... I hope you like it, that is all I'm going to say. I have chosen pictures from 2017's Cannes Film Festival, for obvious reasons, they are freaking awesome.


5 komentářů:

  1. Tak změna layoutu je to určitě příjemná, ačkoliv mi vůbec nepřišlo, že ten předchozí layout tu byl od srpna Moc se mi líbí ta zvolená barva, protože se na ni hezky dívá a nebije nijak do očí :) Palec nahoru dávám i za zvolené fotky (brouzdání do minulosti je málokdy na škodu ) a zpracované záhlaví :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sice dělám grafiku xx let, ale hrozně obdivuju, když někdo dokáže takto spojit fotky a dát jim takový nádech a všechno, protože to mi nikdy nešlo :) Moc krásný :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak ja takéto veci neriešim ako sa to zobrazuje lebo to aj tak väčšinou pozerám na mobile   , a ani ten svoj lebo každý nemá také isté rozmery, spravila si krásne, veľmi sa mi páči to záhlavie, jednoznačne si spravila dobre keď si pridala tieto farby a nenechala to len čiernobiele

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se ti povedl nový layout. Kristen sluší i když je bez vlasů 😉

    OdpovědětVymazat
  5. Mne ten desing pekne ukazuje a veľmi sa mi páči. Hlavne ta fialová farba, ktorá na mňa vplýva aj zimne ale aj jarne a veľmi veľmi sa mi páči. Fotky aj všetko sa mi veľmi páči a proste wau ♥

    OdpovědětVymazat