sobota 5. ledna 2019

Gallery update 71.8: Personal photos + JT Leroy update


Ahoj všichni. Opravdu doufám, že ty náhledy budou fungovat, protože se mi nechtějí ořezávat ručne ve photoshopu, ale tak uvidíme, jak to dopadne. Když tak to holt upravím :D Dejte vědět, jestli fungují, mně se zobrazují, tak nevím. Jak se máte? Přeji vám opožděně všem vše nejlepší do nového roku 2019! Trochu se zpožděním, já vím, ale nějak jsem neměla kapacitu na blog. Asi to už tak se mnou prostě bude, že něco napíšu jen, když se mi fakt bude chtít, protože takový ten pocit, že bych měla, už ze mě trochu opadl. Dělám to proto, že mě to baví a ne proto, že musím no, tím se řídím. A mě to baví. Jen s prací a školou je to prostě trochu těžší, než když jsem chodila na gympl a neměla téměř žádný život mimo ní a blog :D Což je smutné, ale ne, neměla. Prostě to tak je :D Teš jsem ráda, že žiju tak, jak žiju, že ještě vůbec žiju, takže blog je koníček, který už zkrátka nemůžu dělat tak často, jako dřív. To je asi tak nějak... moudro do tohohle roku. Rozhodně nekončím, jen prostě ten čas není. Takže je čas i nálada jen občas, ale snad to vám věrným zase tolik nevadí, když už mě znáte, jak to se mnou je :D Za chvíli mi začíná Harry, tak si musím máknout :D Každopádně vám přeji vše nejlepší do nového roku. Doufám, že jste si Silvestra a obecně oslavy Nového roku užili víc, než já... Já byla jak na Silvestra, tak na Nový rok v práci. Večer jsem šla na Silvestra s kamarádem ven, ten se mi po půlnoci ztratil, odešel bez kabátu někam do prdele, nechal mě samotnou v klubu a neozval se až do 3 odpoledne. Takže já už skoro obvolávala márnice a on napsal, že je v pohodě. Takže jako skvělej novej rok :D Jak na Nový rok, tak po celý rok, tak fakt nevim :D Asi, že budu mít celej rok trable s nějakym chlapem :D a k tomu bude můj rok plný práce :D Ale tak i smíchu a tak, tak to je fajn. Uvidíme no, jaký tenhle rok bude. Rok 2018 nepatřil k nejlepším, na druhou stranu ani k nejhorším no. Spousta dobrého, spousta špatného, ale tak je to asi vždycky. Uvidíme, co přinese rok 2019.

Jinak teda ke Kristen. Kristen strávila Štědrý den v domě Cídžejových rodičů. CJ má totiž na Štědrý den ke všemu ještě narozeniny, mám dojem, takže slavili obojí. Kromě Kristen tam byla halda dalších lidí, včetně Kristeniného taťky, což mě moc potěšilo, že slavila Vánoce i s rodinou. Ona nejspíš byla i u mamky na návštěvě, ale třeba vloni slavila taky se CJem a v Americe je to asi normální, ale přijde mi líto, že se tam tolik neslaví s rodinou, známe to i z Přátel a dalších seriálů, že slaví s přáteli a s rodinou moc času netráví, zatímco u nás je to hlavně o té rodině no. Jiný kraj, jiný mrav no asi bych to tak řekla :D Jinak teda v rámci nového roku zveřejnil hlavně CJ pár starších fotek jako ohlédnutí za rokem 2018 a na některých byla i Kristen, takže ty mám pro vás dneska ještě spolu s dvěma dalšími. Tu, na které je Kris se svou fenkou Cole a CJem v LA z dálky, kde slunko září, tak tu zveřejnil s popiskem "má nejlepší přítelkyně s nejlepším přítelem člověka". První pochází z 21. prosince, kdy se Kris po dlouhé době vrátila do LA. Ta poslední barevná je z jejich letošního Silvestra, tam můžete vidět víc Kristeniných přátel, včetně teda Sídžeje a Suzie. Ta třetí třeba pochází z Toronta, kde měl premiéru film Jeremiah Terminator Leroy a Kris se CJejem jsou na ní s režisérem filmu. Když už je řeč o JT Leroyovi, tak tenhle film bude mít premiéru 25. března 2019! To je skvělá zpráva. Jak jsem již psala, práva koupilo Universal Pictures, což je parádní, je to velké studio, tak doufám v nějakou propagaci. Hlavně doufám v nějaký ten trailer, snad velmi brzy :) Právě z tohohle filmu pochází úplně poslední fotka, kterou pro vás dneska mám. S oznámením o premiéře se totiž objevila i nová stillska.
+ + + + + +
I really hope that the previews will work, because I am too lazy to make them in photoshop right now. It has been a few days since I have written the last article and the New Year, year 2019 has already begun. I would like to wish you all the best to the new year, of course and I hope your dreams and plans for this year will come true. I hope you have enjoyed the New Year's Eve this year. I had probably the worst New Year's Eve in my life, since my friend disappeared from the club we went to, without a coat, without anything and I couldn't find him. After that, I went home, because it completely ruined my mood. He wrote he is alive at 3 p.m. or something. He really pissed my off, because I was really scared that something might have happened to him. So it was quite a shitty first day of the New Year, but I am glad 2018 is over. It wasn't a good year in general. I had worse ones and I had better ones, it was ok, but some shit happened too, so I am kind of glad it is already gone. On the other hand, I don't like the number 9, so I hope the 9 won't bring some shit. Anyway, happy new year, all the best and all the usual things.

I have for you today some news. Kristen could go to some event soon, because I am a bit tired of publishing only personal photos all the time, but whatever. I have for you today 7 of them. Some of them are completely new, some of them are old pics, but published as a memory by Kristen's friends. CJ Romero, Kristen's best friend, published several older pics from 2018 as a look back to previous year. It is so weird it is 2019 alread, whatever. The fourth picture is from the New Year's celebration. The fifth one was published not long ago when Kristen returned to LA after months spent in Europe. CJ wrote: "My best friend with man's best friend" and you can see Kris there with her pup Cole and pal CJ. The third one is from Toronto with the director of Jeremiah Terminator Leroy. You can also see Suzie Riemer in some of those pics. I also have for you one new stills picture from already mentioned Jeremiah Terminator Leroy and an exciting news. As I said, the rights were bought by Universal Pictures and the premiere is set on March 29, 2019, which could mean that trailer could come any time soon! That's exciting. Well, Kristen spent her Christmas eve with CJ and his family, 'cause it is also CJ's birthday. PapaStew, her father, was also there for Christmas, which melted my heart. I hope Kristen will show up somewhere soon, I would really like to see her at some event.


[1x] 2019 - Jeremiah Terminator Leroy: Production stills

4 komentáře:

  1. mě se ty fotky bohužel neukazují :(
    jinak taky ti přeji vše nejlepší do nového roku a s tím blogem ti uplně rozuím. Když není nálada, nemá smysl se do toho nutit :)

    OdpovědětVymazat
  2. mno tak mne sa tie nadhľady teda nezobrazujú ale to nevadí ja si to pozriem v galerke, mno a tiež ti prajem krásny Nový rok aj keď je to tak neskoro, ako som si užila Silvestra si si už prečítala u mňa takže to tu nebudem písať, ako ja som aj pracovala na Silvestra ale len do obeda, takže to nebolo až take strašné, to čo ti spravil ten kamoš nebolo veru ale vobec pekné, takéto situácie kde sa musí nejaký človek hĽadať nemám v láske a som rada, že som to už dlho nezažila, veď nemám 15 rokov     , pravda niekedy sa to stane, mňa by to poriadne nasralo určite a ešte v taký deň čo by si ho mal človek užiť aspoň trochu,osobné fotografie sa mi páčia všetky, viderá na nich dobre a veľmi šťastne, na tej stillke by som ju ale vobec nepoznala keby som nevedela na akom blogu som     , k filmu držím palečky aby to dopadlo dobre a mohli sa na to jukať

    OdpovědětVymazat
  3. Nee nezobrazuje se mi to, zas nějaké chyba, to uplně miluju :/ tak to zkus nahrávat přes imagebam, já to tak taky dřív dělala :)
    Jinak uplně tě chápu, mám to uplně stejně jako ty, taky nemám furt čas vysedávat u pc a přidávat články a hlavně se do toho nenutím, protože ostatní věci jsou důležitější :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel se mi to nezobrazuje, takže tě nepotěším :( Jinak ta fotografie z filmu je skvělá, Kris je k nepoznání

    OdpovědětVymazat