středa 23. ledna 2019

Gallery update 71.9: Chanel SS19 Haute Couture Fashion Show


Tak nějak se stalo pravidlem, že vždycky, když napíšu, že nejsou žádné novinky, tak se okamžitě nějaké objeví. Nevím, že mě to ještě vůbec překvapuje :D Ale tak ne, že bych si stěžovala, to vůbec ne. Stalo se to totiž znova. Asi budu tyhle oznamovací články o tom, jak je ticho po pěšině, psát častějc :D No nic. Jak se máte? Já už nějak nevím, co jsem psala do té anglické verze, teda vím... ale nechce se mi k tomu vracet, tak to asi nebudu rozebírat. Mám toho teď nějak hodně a uvažuju, že skončím v jedné z těch dvou prací, které mám. A zrovna v té práci, která souvisí s oborem, protože mě hrozně nebaví. Ale tak co se dá dělat. Do příští středy musím odevzdat překlad do překladatelské soutěže, tak jsem teda zvědavá, jestli to stihnu. Nejsem si tím úplně jistá :D Nejspíš to nestihnu, ale tak aspoň si tím trénuju jazyk. Jsem ale taková nějaká demotivovaná. Myslela jsem si, že ve 24 letech už budu vědět, co v životě vlastně chci dělat a nějak to pořád prostě nevím a dost mě to ničí. Překlady mě baví, ale tím se člověk neuživí, když už se k tomu náhodou dostane. Teda překlady prózy... Překlady administrativní dělám teď a mám chuť se střelit pokaždé, když to otevřu :D No nevim, ta Kanada to asi prostě pořád jistí. Co se dá dělat. No nic.

Zpět ke Kristen. Kristen se vypravila do Paříže na letošní týden módy, aby se zde zúčastnila módní přehlídky Chanelu, jak jinak. Asi se čekalo, že se tam ambasadorka Chanelu bude, ale na druhou stranu já jsem úplně vypustila, že je v Paříži tenhle týden týden módy, takže to pro mě bylo překvapení. A příjemné překvapení. Tak příjemné, že Kristen i odpustím ten outfit :D Abyste mě nepochopili špatně, moc se mi ten celý outfit líbí. S výjimkou těch kalhot. Ty jsou prostě příšerné. Já si nemůžu pomoct, ale jsou fakt děsné. Možná, že někomu z vás se budou líbit, ale mně absolutně ne. Jsou fakt hrozné. Snažím se na ně dívat z různých úhlů, ale ne, fakt jsou děsný. Moc se mi líbí to sáčko i doplňky, měla skvěle upravené ty krátké vlasy a vážně moc hezký make-up a žeru ty brýle a boty... ale ty kalhoty jsou prostě děsný :D No jsem ráda, že se Kris po dlouhé době někde takhle objevila. A doufám, že z toho kápne i něco víc, než jen fotky z té akce :D To, co měla na sobě, byl samozřejmě Chanel, jak jinak ostatně, když je to akce Chanelu, ale zatím se neobjevila žádná fotka s Karlem, což mě překvapuje. Zato byla Kris vyfocena mezi Geraldine Chaplin a Tessou Thompson a na dvou fotkách je také s Pharrellem Williamsem. No užijte si fotky, dost možná je to zase na dlouhou dobu poslední akce, ale uvidíme. Třeba taky ne :D
+ + + + + + +
It's kind of became a normal thing, that the moment I say out loud and apologize for not writing articles, because there are no news, some news appear. It probably shouldn't surprise me that it has happened again. So last article... was about how Kristen has no news, it was written on Sunday and well... two days later, Kristen showed up somewhere and I have something to write about. I will try to say it more often that there are no news. Well how are you guys? I have some problems in both of my jobs, so I am kind of stressed. I am thinking about quitting the one that is actually connected to my actual studies, but I just hate it. I don't know if I am able to go any longer. I was given an opportunity to work somewhere else but the guy called me while I was in work and on Saturday evening and nothing since then, so I am not quite sure how professional approach is that. I was kind of hoping they would call again, but they didn't. And since I am one of those strange fella's who hate calling someone they don't know... I just didn't do it. I wouldn't be able to work there anyway, it would have been the same as with this job I am thinking about quitting. It was some administrative, with languages and movies involved, but I am not sure if that is what I want to do. But maybe I have missed an opportunity of a lifetime. I will probably try to call that guy tomorrow and see what happens, but I am honestly not sure if I want to get myself involved. Whatever. Back to Kristen.

I have for you today some exciting news. After months of nothing, Kristen showed up at an event! It made me so happy. Even that happy, that I am able to ignore those terrible pants she wore :D Like honestly, they are terrible. Worst I have ever seen on her. Like honestly. The worst. I love that jacket very much, but those pants are just horrid. Sorry, Kristen. They are. Maybe some of you will like it, but I just... don't. I love the hair, the make-up and those glasses though. And I love the fact Kristen showed up somewhere after such a long time. It is a Chanel Fashion Show that took place during the Paris Fashion week yesterday. It was kind of expected she would come, since she is Chanel ambassador, but nothing was confirmed, so it was a bit of a surprise for me, who kind of missed that the fashion week is this week already. Kristen was of course wearing Chanel... which is an obvious and also mandatory at Chanel event, but those pants, I can't... she rocks them, but they are so ugly. Whatever. Apart from that, she looked great. I hope that we will get more from this Paris visit. Hopefully some interview or even some photoshoot. We will see. Enjoy photos guys, I love them. You can see Kristen's old bodyguard there, it is nice to see HBG again. Kristen was also seen with Geraldine Chaplin, Tessa Thompson and Pharrell Williams.

4 komentáře:

  1. tak to je podľa mňa skvelé, že sa ti to takto darí a čo som si všimla tak aj často úspešne     , ja sa pri Tomovi stále modlím za nejaký nový shoot a ono mi to stále nie a nie výjsť     , už ma ani nežerie, že nie sú novinky ako to, že by to už potrebovalo poriadný shoot   , mno a toho čo sa týka, že nevieš čo zo sebou, povedala by som, že je málo ľudí ktorý vedia čo chcú a fakt to po škole aj robia, takže by som nad tým neplakala, a na prd je niekedy aj to, že to čo ťa baví tak ťa až tak neuživí, ale može sa to brať ako bokovka pri práci, ja to tak robievam, hoc to nie je to čo som chcela, mno a je skvelé, že sa Kristen už niekde objavila aby sme ju mohli my vidieť     , a pravda, ja stále teraz pozerám na tie nohavice a neviem čo si o tom myslieť, ako farebne by som ich aj zniesla ale neviem či aj materialovo   , ale inak to ostatné sa mi páči dosť a tými okuliarmi to zabila

    OdpovědětVymazat
  2. tak k tomuhle ani nevím, co říct. Kristen na sebe opravdu oblékne cokoliv. Já bych si to teda na sebe nevzala. Pamatuji si ještě doby, kdy blo Twilight a to měla modu uplně jinou než ted.
    Ale i přes to všechno to na  ní prostě sedí. Vždy mě překvapí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem v posledních pár dnech taky demotivovaná Cítím, že na mě něco leze a ve středu mě čeká ústní zkouška z britské literatury a nechce se mi na ni učit Doufám, že si vytáhnu téma, co mi sedne, abych to mohla mít rychle za sebou a už se s tím nemusela otravovat -_- Co se toho překladu týče, administrativa by mě asi taky moc nebrala, ale nikdy jsem to nedělala, takže nemůžu posoudit. Jestli je překladatelství výdělečné... Já bych řekla, že jo, ale asi trvá, než se prosadíš a než se vůbec dostaneš k něčemu, co by tě bavilo Tak ti budu držet palce, aby to dopadlo, jak nejlíp to půjde ;)
    Co se tče toho outfitu, tak za mě to teda žádná výhra taky není. A ty kalhoty se mi vůbec nelíbí - chtělo by to jin střih Co se mi ale líbí moc, tak to je účes a i líčení, suprové jsou i ty sluneční brýle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako moc si nestěžuj Camila ta nemá už od vánoc žádnou pořádnou novinku, žádný fotky, nic, alespoň , že ten Riverdale to jistí a mám co dávat na blog jinak nevím, co bych tam dělala Horší, až bude mít seriál zase pauzu, jestli se teda ty novinky nějak rychle nerozjedou
    No tak mě se upřímně teda líbí jen ty brýle a to, jak je namalovaná, outfit vůbec Ale u ní jsem si zvykla, že my dvě asi nebudeme mít stejnej styl na věci, takže to nějak nehrotím

    OdpovědětVymazat