neděle 30. září 2018

Gallery update 71.2: TIFF 2018 - 'Jeremiah Terminator Leroy' Premiere


Ahoj všichni. Jak se máte? Můj počítač je docela v háji, protože ho budu muset poslat do Ostravy, protože to opravují jenom tam. Z toho by se člověk prostě posral. Obzvlášť proto, že zítra začíná škola. Takže sranda. Bude podle mě pryč minimálně dva týdny, tak to pořád trochu odkládám, protože mě to prostě sere. Teď na něm teda jsem, ono to tak hrozné není, ale opravit se to musí. Tenhle víkend koukáme s rodinou na Ryder Cup, což je golfový turnaj, který se hraje každé dva roky, Evropa proti USA a pro lidi, co hrají golf, je to hodně velká událost. Rozhodla jsem se ale, že je čas zase přidat nějaký ten článek, poslední dobou to fakt flákám a to tak, že dost. Minulý víkend jsem zkoukla celý seriál Maniac. Původně jsem na to chtěla jít postupně, ale Netflix no, takže to zveřejnili najednou a já si nemohla pomoct. Po prvních pár epizodách jsem teda myslela, že to nedokoukám, protože je to hodně divný seriál, ale nakonec mě to chytlo a došla jsem až k poslednímu dílu ještě v ten samý víkend. Nedokážu říct, jestli se mi to líbilo nebo ne. Je to hodně... netradiční záležitost. Odehrává se to v takové retro budoucnosti, což už samo o sobě je prostě absurdní slovní spojení :D Je to skvělý, ale občas až tak moc divný, že si člověk není jistý, co si z toho odnést a říká si po každé scéně "what the fuck" :D V mnoha ohledech je to ale taky hodně smutný, často vtipný, občas nechutný, protože se hodně z toho děje odehrává v hlavách těch hlavních postav a tak i ty násilné scény jsou dost absurdní a dost grafický a dost nechutný :D Po shlédnutí tohohle seriálu si pořád nejsem úplně jistá, co si o něm myslím, ale je to rozhodně teda originální záležitost a asi bych jí i doporučila těm, kteří se nebojí koukat na něco, co působí naprosto absurdně, protože to v sobě dost často obsahuje dost zajímavé myšlenky. No... to je asi všechno, co bych teď o Maniacovi chtěla říct, kromě toho, že Emma Stone je tam opět naprosto úžasná. Dejte vědět, jestli jste na to někdo měl odvahu, ráda to s někým proberu trochu podrobněji.

No, ale teď už ke Kristen. Nevím, jestli se někdy v životě zobrazí ty náhledy, protože blog pořád trochu blbne, ale každopdně mám pro vás konečně v galerii fotky z premiéry filmu Jeremiah Terminator Leroy na letošním Filmovém festivalu v Torontu. Kristen zde nebyla poprvé a myslím si, že ani naposledy ne. Na téhle premiéře nemohla chybět. Upřímně doufám, že ten film zaujal natolik, aby ho koupilo k distribuci nějaké studio, protože kritici mluví hodně pozitivně a lidem se to vesměs hodně líbilo, a to hlavně Kristen a Laura Dern. Obě ženy tedy byly na premiéře, je z toho i pár vtipných videí, která přidám později. Teď mám pro vás alespoň ty fotky. Kristen na sobě měla opět šaty od Chanelu a znáte to, u Chanelu je to buď láska na první pohled, nebo si člověk říká, co to sakra zase je. Tentokrát to pro mě bohužel je ta druhá varianta, protože se mi zvolené šaty fakt nelíbí. Líbí se mi ten hořejšek a ta barva, ale ta sukně je prostě divná a celkově to vypadá hodně zvláštně, jakoby k sobě ty části ani nepatřily. Tentokrát se teda u mě Chanel moc nevytáhl. Nevytáhl se u mě bohužel ani Beau Nelson, který většinou exceluje, co se Kristenina make-upu týče. Tentokrát se mi nelíbí, co zvolili jako make-up očí, protože mi přijde, že ta tlustá horní linka bez zakončení mimo víčko jako je obvyklé, způsobuje, že Kristen oči vypadají menší. Což je u očí, jaké má Kristen, opak toho, co chcete udělat... Celkově se mi ale fotky líbí hlavně proto, že se na nich Kristen hodně usmívá a vypadá to, že je ve svém živlu. Přidám později také docela hodně fanouškovských fotek. Kristen samozřejmě zamířila hned po příjezdu podepisovat. Kris tam přišli podpořit CJ Romero a její přítelkyně Stella Maxwell, jejich fotky ale v galerii nemám. Na fotkách zato můžete vidět Justina Kellyho, režiséra filmu, zmíněnou Lauru Dern, Jima Sturgesse nebo třeba samotnou Savannah Knoop, kterou Kristen ve filmu hraje. Určitě na fotky koukněte, některé jsou opravdu skvělé. Zkusím něco udělat s těmi náhledy, už mě to začíná štvát.
+ + + + + + +
Hello everyone. How are you? My computer will be gone for around month I guess because I have to send it to Ostrava. That is brilliant (which is irony) since I need to work on it and school starts tomorrow. Right now, I am on it, it is not as terrible, but it needs to be fixed. I have watched the whole Maniac show last week. I kind of didn't know If I wanted to after the first two episodes because it is pretty weird, but then I kind of got into it and even though I am still not so sure if I liked it very much, I had to finish it. It is very heartbreaking in so many ways and so weird. Like honestly? I am not sure if I have ever watched something stranger than this TV show. The End of the Fucking World was pretty strange and crazy, but this was a completely different kind of crazy. Emma Stone and Jonah Hill are great in it. Like really, really great, especially Emma, she is a brilliant actress and we all know that. But it is just so strange, sometimes too graphic violence. Like absurd, it is absurd, it is mostly happening in the main characters' heads, so it is not supposed to be realistic, but sometimes it was even disgusting, I don't like this kind of stuff. It was great. But it was so weird. I love the ending though. I won't tell you how it ended, but I liked it. Oh my god, so many thoughts about this TV show, I will probably have to write a whole article about it, maybe to my personal blog, I'll see. I don't regret those 10 hours I spent watching this show, which is important for me. I will probably not watch it ever again, but I am glad I've seen it.

Anyway. I have for you finally photos from the Jeremiah Terminator Leroy that took place on September 15, 2018, at the Toronto Film Festival. Or September 16? I am not sure now, whatever. Kristen wore Chanel for this occasion, of course, no one is surprised by that, probably. I am not so sure about the dress though, I usually kind of like what she chooses from the Chanel collection, but I am having a hard time liking this particular outfit. I like the top of it, but I hate the bottom. Like I am pretty conflicted. I like the shoes though, I am not so sure about the hair, but I kind f like it. What I don't like... and I am surprised to even say it out loud, is the make-up. I really don't think it was a good choice. I feel like the eyeliner is making her eyes look smaller, which is exactly the opposite of what you should want with Kristen's eyes. I don't know. But she is smiling a lot on the red carpet, that I love very much. Laura Dern is there, of course. The director Justin Kelly, too. Also other cast and crew like Savannah Knoop herself or Jim Sturgess, who kind of looks like he is on drugs :D But whatever. I am very curious to see this film, I cannot wait. The pictures I love the most are those with fans around. I will add more once I save all. Right now check 72 photos in the gallery, I am not sure if the previews will show up at any point or not.

001~44.jpg 005~36.jpg 010~33.jpg 029~14.jpg 043_28129.jpg 196~3.jpg
058~0.JPG 083~4.jpg 241~0.jpg 234.jpg 228~0.jpg 122~3.jpg

5 komentářů:

  1. obrázky už se ukázali :) a jsou moc hezké :) Miluju na ní bílou barvu, měla i krásný make-up.
    S počítačem ti to nezávidím, taky jsem to jednou měla a byla jsem jak bez ruky...

    OdpovědětVymazat
  2. Chvíle, kdy člověk musí vydržet bez počítače, moc dobře znám. Já to teda prožívám jen každý druhý rok na pár dní, když musím dát notebook na vyčištění, ale naštěstí mám firmu, která to dělá jen kousek od baráku a taťka je takový dobrý vyjednavač, že to udělají vcelku rychle, tak to není taková hrůza, ale člověk pak neví, co s tím volnýým časem Ale budu ti držet palce, aby to s tvým noťasem vyřídili co nejrychleji :) Na seriál Maniac mám v plánu se koukat, ale odrazuje mě právě to, že se bojím, že mě to nebude bavit Já se většinou na seriály dívám v podvečer, kdy večeřím a to se právě nechci dívat na něco, co by mě nemuselo bavit. Ale řekla jsem si, že příští týden už to prubnu, tak jsem na sebe zvědavá
    Z tohohle outfitu jde vážně vyčíst, že se jedná o dílo Chanelu. Trochu na mě ty šaty působí jako delší svetr Ale zase jako taková hrůza mi to nepřijde. Spíše takový průměr. Ke Kristen mi takový styl docela sedí. Co se týče líčení tak to mi taky nepřijde úplně špatné, ale moc se mi nelíbí ta světlá část na vnitřní straně spodního víčka. Ale aspoň měla parádní účes :)

    OdpovědětVymazat
  3. mno tak ja na tento seriál už poškuľujem asi tak týždeň ale ešte stále som sa nerozhodla či si ho pozrieť alebo nie, ja celkovo rada si pozriem aj serial ktorý je šialený ale nie zasa keď je totálne blbý,t o už nie, tak z mierou      takže keď budem mať čas medzi AHS a DoW tak si to juknem, ale ešte staaaaale neviem či na sto percent, mňa to hlavne ťahá kvôli Emme si to pozrieť, tak možno kvôli nej , to s notebookom je fakt na prd, dúfam, že po oprave ti pofrčí dobre a nebude problém, mno a ako vyzerala Kris tak ako nebolo to až take divné podľa mňa ale mne prišlo, že v tom vyzerala tak staro, inak bolo super, že mala toľko fotiek kde sa usmievala, to bolo pekné

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Co se týýče té písemné práce, tak máme určené období z druhé poloviny viktoriánského období až po současnost. Tam by mi vyhovoval třeba ten Obraz Doriana Graye, jenže to má kolem 200 stran a to nemám kdy číst (momentálně se snažím načíst knížky na tu ústní zkoušku). Pak by tam ještě spadal Pán much nebo Mechanický pomeranč - obojí jsem o prázdninách četla, ale nevím, co bych tam našla za téma Jestli tě něco napadne, tak mi určitě dej vědět! A jako u některých knížek mám v plánu si přečíst podrobný popis. Jako Povídky cantervillské číst odmítám -_- A s tvou směnou ti taky budu držet palce. Já si myslím, e když jsem to přežila já, tak ty to musíš dát levou zadní

    OdpovědětVymazat
  5. Nad Maniacem jsem uvažovala ale jak to takhle píšeš, tak úplně nevím, jestli by mě to chytlo ale třeba v zimních večerech tomu šanci dám Hlavně mám ráda Emmu jako herečku, takže jsem i zvědavá :) Jinak miniatury z galerie mě taky štvali, takže jsem je začala ukládat přes blog, víc práce no ale zobrazují se. Spíš mě napadlo, jestli nebude problém v galerii spíš než na blogu? Jinak souhlasím, ten vršek ude ale ta sukně k tomu se mi také nelíbí. Líčení, nebýt té tlusté linky tak je to hezké ale zase se mi Kristen líbí v těch vlasech, tyhle krátké blond jí fakt sluší :)

    OdpovědětVymazat